Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Už jednička byla naprosto obyčejné a průměrné béčko, na kterém byla zajímavá jedině společná účast dua Sly/Arnold. Proč chtěl Stallone za každou cenu natočit pokračovaní něčeho tak obyčejného a to ještě navíc hned dva díly je mi záhadou. Escape Plan 2 působí jako DVD céčko ve kterých se objevuje pravidelně ve vedlejších úlohách Bruce Willis posledních pět let. Co víc, debilitou scénáře si nezadá ani s posledníma peckama od Seagala. Příšerné triky, nudný a předvídatelný děj, příšerný střih a plejáda céčkových herců. Stallone tu působí unaveným dojmem, je celej oteklej a prakticky nic nepředvede. Strašný přešlap vedle a jednoznačně nejhorší film Stalloneho od dob Kočičího zlata a to je dámy a pánové třicet let. Člověk se trochu vyděsí když vidí, že i Sly který si dokázal po comebacku od roku 2006 držet určitý standart dokázal vybrat takhle debilní film a ještě k němu natočit další pokračování. Jestli miluje postavu Raye Breslina těžko říct, rozhodně se ale bojím nového Ramba a o Creedovi ani nemluvím, už jen ta zápletka opět odkazuje na stupidní a brakové náměty ze začátku devadesátých let. Jediné pozitivum je v tomhle filmu obstojný soundtrack a jedna jediná hláška Dejva Autisty, který tady hraje asi tři minuty. Včera jsem se koukal na novinku Van Damma Black Water a Jean může být na sebe hodně pyšný, asi poprvé v kariéře natrhl Slyovi jednoznačně prdel a pokud se stane nedej bože pravidlem, že mírný vzestup Van Damma (čekají nás dva filmy od lepších režisérů) zastíní Stallona, možná nás čeká velký pád jedné hvězdy. Stalo se to Van Dammovi, Seagalovi, Lundgrenovi, Arnoldovi , Willisovi, Kejdžovi a teď to vypadá na pád samotného hřebce.30%. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nenapíšu nic co se tu už neobjevilo, ale ona většina těch komentářů tady celkem sedí. Zbytečný horkou jehlou spíchnutý pokračování celkem obstojný jedničky která nebyla bez chyb, ale byla ok. Tohle neměl Sly zapotřebí svou (ne)účastí se tu degraduje na úroveň sádelníka, Bautista je tu pak úplně k hovnu. Hlavní rádoby hrdina je ťamanská nula bez charizma i záporák je ubohej trapáček. Když k tomu přidáme i fakt, že příběh nemá ani hlavu ani patu, tak to nezachrání ani skutečnost, že akční scény nebyly úplně nejhorší, ale když máte zbytek filmu v píči, tak je to chabá útěcha. A ten kdo to nacpal do našich kin, ať se nechá vyšetřit.20% ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Ale tak docela to ušlo. Sly je teda jako nafouknutá bublina, ale jinak to koukatelné je, podobně jako spousta podobných nelogických útěkových filmů z vězení. Jen škoda, že spousta nápadů je jen naznačena (roboti, místnost klidu), ale nijak dál nerozvedena. Bojové scény mají docela slušnou choreografii a jsou i v poho nasnímané, žádné střihy ani lana. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Podprůměrné béčko, na které jsem se bohužel až moc těšil. Příběh celkem jednoduchý a ničím nepřekvapí (záporák celkem intuitivní). Akce je celkem dost, ale soubojovou kazí rychlý střih. Stallone hraje roli poradce, i když má i pár lepších momentů. Bautista má ještě méně prostoru než Sly. Hlavní hrdina celkem v poho. Efekty špatný. Toto neměl Sly zapotřebí. Za mě max. 10% :( ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak uz aj Sly sa vydal cestou videosraciek v ktorych hra maximalne 20 minut z coho väcsinu stopaze znudene stoji alebo sedi. Zucastni sa akurat jednej kratkej prestrelky a finalnej bitky. Plan uteku je znova tak strasne prekombinovany, ze nedava ziadny zmysel. Samozrejme sa dockame aj sokujucej pointy, ktora obrati predosly dej naruby a vzhladom na uz natoceny treti diel neprekvapi, ze dej ostane otvoreny. Znudene pôsobi nielen Sly ale vsetci herci. Plagatovy ojeb je dokonany tym, ze aj Bautista tu ma prakticky len niekolko parsekundovych vystupov. Chemia medzi nim a Slyom je nulova. Cely film sa sustredi na nejakeho neznameho aziata, ktoreho zavru do basy v ktorej absolvuje mnozstvo zapasov, aby sa nenudil. Ale ani ako arenovka to nefunguje, pretoze kamera je tak rozhegana, ze zo zapasov vidno jedno velke hovno. Prestrelky su natocene o nieco prehladnejsie, ale je ich tu minimum a nicim nezaujmu. Väzenie vyzera jak prazdny mensi sklad. A aby to nebolo tak ocividne, tak je tam cely cas tma. Lokacie mimo basy vyzeraju este hnusnejsie. Film sa berie strasne vazne. Zaznamenal som len 2 pokusy o hlasky, ktore skôr vyzneli ako Slyove povzdychnutie nad tym v akej sracke sa ocitol. Vlastne ma nenapada za co presne davam jednu hviezdicku. Asi nechcem byt voči Slyovi taky kruty. Ale nabuduce ak bude surne potrebovat peniaze, tak nech radsej natoci nejaku vtipnu reklamu. Napriklad na vložky. 1/10. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Film bol natočený za 19 dní. (Paldiny)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Roli jednoho z vězňů si zahrál UFC welterweight champion Tyron Woodley. (coffeeblack)

Reklama

Reklama