Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Zatímco jednička byla docela solidní akční zábava, tak dvojka je absolutní béčko bez jakékoli inovace nebo nápadu. Naopak. Chápu, že by někdo chtěl pokračování jedničky. Byla zábavná a originální. Pak vůbec nerozumím proč se kývlo na tohle, když to nemá budget ani na zaplacení scénáře. Sly hraje druhé housle a Bautista je ve filmu nejdéle pět minut, pouze aby se dalo říci, že je ve filmu a jeho jméno na plakátě. Ten film má naprosto béčkovou stylizaci a příběh je k uzoufání nudný a předvídatelný. Ty zvraty jsou tak "nečekaný" až mám pocit, že to tvůrci nemohou myslet vážně. No prostě ne, nečekal jsem, že zopakují úspěch jedničky, ale navázat se nějak průměrně dalo. Tohle je fakt pokračování k ničemu. Po posledním monologu jsem si řekl "bože ať není žádná trojka". Jukni na CSFD a víte co? Oni už trojku udělali a to hned o rok později. (28 %) ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Podprůměrné béčko, na které jsem se bohužel až moc těšil. Příběh celkem jednoduchý a ničím nepřekvapí (záporák celkem intuitivní). Akce je celkem dost, ale soubojovou kazí rychlý střih. Stallone hraje roli poradce, i když má i pár lepších momentů. Bautista má ještě méně prostoru než Sly. Hlavní hrdina celkem v poho. Efekty špatný. Toto neměl Sly zapotřebí. Za mě max. 10% :( ()

Reklama

liskam 

všechny recenze uživatele

No a co by kdo chtěl, že... Vždi´t jde vlastně o Pilot/ test, jestli se vyplatí dělat levný filmy pro Čínu. Vznikají tu čínský béčkový vosumdesátky...:-)) Stallone to produkuje, Bautista se stále ještě hledá, navíc z toho bude mít určitě nějaký ty procenta a moc rád by chtěl, aby na něj chodili hordy vypatlanců stejně jako na "The Rocka". Wes Chatham se předvedl v The Expanse, takže proč by nezačal s filmmama jako je tenhle. A zbtek je v podstatě jen stafáž, která třeba časem začne hrát normálně a v něčem normálním. Furt mi ale ty "mlaďasové" seděli ke Stallonemu více, než ťi co se s ním pokoušeli hrát v Postradatelných 3. Věděl jsem do čeho jdu, takže sázím pohodovou slabou 3* ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nesmírně krásný a promyšlený příběh s úžasně sympatickými postavami a luxusní zápletkou. Scénárista by měl povinně podstoupit odstranění mozku, protože nejen že je mu k ničemu, ale jeho mozek navíc ohrožuje životy nebohých diváků. Neskutečná sračka. Pokud čekáte Stalloneho nebo Bautistu, tak jste na omylu. Stallone zde hraje jen jakéhosi přítele na telefonu pro otravného šikmookého šulina. Po všech směrech naprostá katastrofa. Stallone to má za pár a zřejmě chce, aby se na něj vzpomínalo v co nejhorším duchu, jinak si nedovedu vysvětlit, že je ochotný se upsat k takovému hnusu. Tento film vznikl evidentně s minimálním vynaloženým úsilím výhradně pro to, že se tvůrci chtěli svést na vlně relativního úspěchu jedničky. Totální odpad! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tohle se opravdu nepovedlo a ani se mi moc nechce komentovat, do čeho Sylvester Stallone tentokrát šlápl. Předchozí film těžil hlavně z toho, že se v něm Stallone sešel s Arnoldem Schwarzeneggerem a díky tomu to byla zábava. Tenhle film je ale po všech stránkách horší, Stallona jeho role spočívající v odříkávání stokrát slyšených frází očividně nebavila a nikdo jiný tam není ani trochu zajímavý. Nuda, navíc hloupá. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Film bol natočený za 19 dní. (Paldiny)

Reklama

Reklama