Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Zatímco jednička byla docela solidní akční zábava, tak dvojka je absolutní béčko bez jakékoli inovace nebo nápadu. Naopak. Chápu, že by někdo chtěl pokračování jedničky. Byla zábavná a originální. Pak vůbec nerozumím proč se kývlo na tohle, když to nemá budget ani na zaplacení scénáře. Sly hraje druhé housle a Bautista je ve filmu nejdéle pět minut, pouze aby se dalo říci, že je ve filmu a jeho jméno na plakátě. Ten film má naprosto béčkovou stylizaci a příběh je k uzoufání nudný a předvídatelný. Ty zvraty jsou tak "nečekaný" až mám pocit, že to tvůrci nemohou myslet vážně. No prostě ne, nečekal jsem, že zopakují úspěch jedničky, ale navázat se nějak průměrně dalo. Tohle je fakt pokračování k ničemu. Po posledním monologu jsem si řekl "bože ať není žádná trojka". Jukni na CSFD a víte co? Oni už trojku udělali a to hned o rok později. (28 %) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

"A tyhle filmy vám poradil pane Stallone kdo?" Neříkej Sylvestře, že jsi byl na pivko se Seagalem a ten ti ukázal jak vydělávat peníze v akčním žánru i po sedmdesátce. Druhý Plán útěku by udělal nejlíp kdyby vůbec nevzniknul, protože radost nedělá opravdu nikomu. Pro Stallonovy fanoušky nepříjemné zjištění, že by se mohl zaplést do rumunských průserových "céček". Závěr bohužel ukázal jistou možnost případného třetího dílu, ale lobuji za jeho nevznik. 20% ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak uz aj Sly sa vydal cestou videosraciek v ktorych hra maximalne 20 minut z coho väcsinu stopaze znudene stoji alebo sedi. Zucastni sa akurat jednej kratkej prestrelky a finalnej bitky. Plan uteku je znova tak strasne prekombinovany, ze nedava ziadny zmysel. Samozrejme sa dockame aj sokujucej pointy, ktora obrati predosly dej naruby a vzhladom na uz natoceny treti diel neprekvapi, ze dej ostane otvoreny. Znudene pôsobi nielen Sly ale vsetci herci. Plagatovy ojeb je dokonany tym, ze aj Bautista tu ma prakticky len niekolko parsekundovych vystupov. Chemia medzi nim a Slyom je nulova. Cely film sa sustredi na nejakeho neznameho aziata, ktoreho zavru do basy v ktorej absolvuje mnozstvo zapasov, aby sa nenudil. Ale ani ako arenovka to nefunguje, pretoze kamera je tak rozhegana, ze zo zapasov vidno jedno velke hovno. Prestrelky su natocene o nieco prehladnejsie, ale je ich tu minimum a nicim nezaujmu. Väzenie vyzera jak prazdny mensi sklad. A aby to nebolo tak ocividne, tak je tam cely cas tma. Lokacie mimo basy vyzeraju este hnusnejsie. Film sa berie strasne vazne. Zaznamenal som len 2 pokusy o hlasky, ktore skôr vyzneli ako Slyove povzdychnutie nad tym v akej sracke sa ocitol. Vlastne ma nenapada za co presne davam jednu hviezdicku. Asi nechcem byt voči Slyovi taky kruty. Ale nabuduce ak bude surne potrebovat peniaze, tak nech radsej natoci nejaku vtipnu reklamu. Napriklad na vložky. 1/10. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nenapíšu nic co se tu už neobjevilo, ale ona většina těch komentářů tady celkem sedí. Zbytečný horkou jehlou spíchnutý pokračování celkem obstojný jedničky která nebyla bez chyb, ale byla ok. Tohle neměl Sly zapotřebí svou (ne)účastí se tu degraduje na úroveň sádelníka, Bautista je tu pak úplně k hovnu. Hlavní rádoby hrdina je ťamanská nula bez charizma i záporák je ubohej trapáček. Když k tomu přidáme i fakt, že příběh nemá ani hlavu ani patu, tak to nezachrání ani skutečnost, že akční scény nebyly úplně nejhorší, ale když máte zbytek filmu v píči, tak je to chabá útěcha. A ten kdo to nacpal do našich kin, ať se nechá vyšetřit.20% ()

Kudly4 odpad!

všechny recenze uživatele

Na jedničku jsem se tenkrát těšil jako prase a nakonec byla pro mě zklamáním (3*). To co nám je naservírované v tomto pokračování, které šlo u nás do kin tak to mi ale hlava vážně nebere !!! Už ten amatérský úvod, mě tak oddělal, že jsem tomu hodnocení co je momentálně na 31% začínal opravdu věřit. Totálně amatérská, nudná, blbá sračka. Ty triky ?? jako vážně ?? V půlce jsem si začal nudou kousat nehty na rukou, později i na nohou a ve finále jsem měl chuť skočit z okna, jak moc trapně jsem se cítil při sledování téhle sračky. Vidět tohle v kině, tak se zabiju. Escape Plan 3: Devil's Station 2019 - no tě prdel. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Roli jednoho z vězňů si zahrál UFC welterweight champion Tyron Woodley. (coffeeblack)

Reklama

Reklama