Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ešte si pamätám, keď tento film išiel do kín, ako veľmi ho propagovali. No, ale pamätám si aj to, že ho kritikov nešetril asi nikto. Preto som pozretie odďaľoval, až teraz keď som si išiel pozrieť jednotku, tak, že dám šancu aj pokračovaniu, no spravil som chybu. Je to príšerne nekoordinovane, veľa scén do príbehu ani nezapadá a nie sú ani vysvetlené. Sly tam hra len druhé husle aj to je len plný moralizovania a tupých fráz. Nezaujímavý príbeh, formou  ťažko zaostalý a trikovo to tiež nebolo žiadne terno. Je to slabé po všetkých stránkach a tak odo mna dostane aj slabé hodnotenie. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem peklo všech pekel, takže nakonec jsem vlastně "příjemně" překvapen, protože jsem u toho kupodivu vůbec netrpěl. Což ale samozřejmě neznamená, že to není zbytečné a nedůstojné pokračování, které působí spíš jako hodně levný pilot filmem inspirovaného seriálu (na nějž bych na 99 % nekoukal) a které může "machrovat" leda tak obsazením - které je tu ale opravdu jen na ozdobu. Odfláklá direct-to-video šmíra, která se neměla nikdy dostat do kin. 30 % ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od najväčšieho filmového fanúšika z vedľajšieho susedného mesta si na jednotku príliš nespomínam (a naozaj neviem či som ju vôbec videl) ale keďže sa mi večer nejako nechcelo pokračovať v seriáloch či začať nový, z ponuky Netfixu som si vybral Escape plan 2 a bola to chyba. Čakal som pokus o útek z väznice kopaním tunela, zmocnením sa auta či helikoptéry, možno pokusu oklamať dozorcov a dostať sa von ako mŕtvola iného chlapa ale toto bolo vyslovene slabé, ako to tu už bolo spomenuté. Nebol to vyslovene odpad ale dej filmu ma prestal baviť asi v 10 minúte, a to už je čo povedať. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(25%) Co k tomu mám asi dodávat ? S většinou komentářů na CSFD souhlasím. Je to narychlo zpatlaná sračka, která ani za to 1 shlédnutí nestojí. Až tak mi nevadilo, že se z tohoto pokračování stalo levné béčko. Ale aby zde nebyla absolutně žádná snaha vytvořit pár dobrých prvků filmu, to už mě opravdu irituje. Režisér Miller natočil pár sraček, ale také i nedávno obstojný thriller First Kill, který mi dal naději, že by tento počin nemusel dopadnout až tak zle. No, mýlil jsem se. Akce tvoří většinou souboje a sem tam nějaké ty přestřelky. Nechybí ani nějaký výbuch, ale to je už bezcenný doplněk v rámci akce. Souboje mě absolutně nebavili, jednak byli debilně sestříhané a k tomu neobsahovali nic, co by mě zaujalo. Přestřelky byly natočeny relativně normálně, ale opět mě moc neoslnili. Hlavní hrdinové mě teda vůbec nechytli. Stallone tu má vedlejší roli. Rozhodně ho potěší vidět, Stallone se snažil, jeho roli jsem mu uvěřil, ale v akci se bohužel moc nepředvedl. Pouze v jedné akční scéně v baru, která mi jako jediná přišla ještě tak slušně průměrná, pak už měl Sly jen menší finální souboj, který byl dost krátký. Sly se do vězení Hades dostane až po hodině filmu ! Bautista se také moc nepředvedl, párkrát si tu zastřílel. Co se týče příběhu, tak to byla snad nejhorší chyba snímku. At už jsem se snažil ho pochopit sebevíc, neustále jsem tam měl mezery. Bylo to tak chaoticky a nudně podané, že jsem si musel dát asi 4 pauzy. Celé to vězení Hades bylo takové divné, rozhodně ne zajímavé. Názvy Zoo apod. – to jsem se fakt musel šklebit. Finále je rychlé a akcí to vůbec nezachrání. A k tomu takový divně zvolený soundtrack. Za další negativní věc bych zmínil nechutně vytvořené elektrizující efekty při výbojích el.proudu – to bylo něco strašného. Zasloužilo by si to spíš 1*, ale já znám o něco horší braky, tohle jako celek bylo spíš neuvěřitelně nudné. Děsím se trojky a očekávám podobnou sračku. Mrzí mě, že původní Plán útěku, který je mou 100% srdcovkou takhle pojebali. Ale co, beru to sportovně, každý den není posvícení, těším se na druhého Creeda a na pátého Ramba – snad nebudu zklamán. PS: Po rozložení v hlavě snižuji na 1* a 25% ! Tohle Sly fakt zapotřebí neměl! Kurvit skvělý první film, který mám v TOPCE. :( ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Každou chvíli se tu rozčiluju nad schválně se třesoucími ručními kamerami všelijakých kameramanských retardů, ale oproti kameře v téhle ptákovině jsou ostatní skákající kamery většinou klidné a meditativní skoro jako u Tarkovského. Vskutku extrémně hrůzný pseudokameramanský výkon mi spolehlivě přehlušil veškeré ostatní dojmy z tohohle jinak obstojného mozkového klystýru. Takže i když jeho děj už není tak třeskutě trapný a blbý jako v jedničce a je jen sympaticky blbý, i když má Sly parádně brunátnou držku, i když mě pobavil impozantní neanderthálec Bautista skládající za pár vteřin rubikovku a předstírající že umí používat noťas, i když mě nechtěně pobavil jeden vylízaný negerský rapper hrající computerového specialistu, i když jeden čínský ouřezek předvedl dost sympatický výkon, nebo i když je námět a scénář neodolatelně praštěný jako u mých oblíbených podřadných videobéček, nestačí mi to kvůli nekoukatelnému obrazu ani na průměr. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Roli jednoho z vězňů si zahrál UFC welterweight champion Tyron Woodley. (coffeeblack)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno