Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Původní "plán útěku" lákal hlavně na první větší herecké setkání (nepočítám Expendables) legend akčního filmu Arnieho a Slye, ale dokázal pobavit i sám o sobě. Pokračování je naprostou zbytečností a prakticky vším připomíná novodobé pecky Seagala, Van Damma a spol. Film je tak naprostou katastrofou, která dělá ostudu všem zúčastněným a zařadil bych ho do škatulky zbytečných pokračování, někde mezi Univerzálního vojáka 2 a Čelisti 3. Snad to moc nevydělá. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečné pokračování, které ani zdaleka nedosahuje kvalit prvního filmu. Oldschoolový feeling je pryč a místo toho sledujeme hackujícího 50 Centa, kopající asiaty a Davea Bautistu, který hraje Davea Bautistu. Jo a občas se tam objeví Sly, který výrazně posloužil marketingové propagaci filmu, ačkoliv se jeho účast ve filmu počítá pouze na minuty. Už by to zase chtělo nějakého toho Rockyho, Ramba nebo Expendables. ()

Reklama

ben666 

všechny recenze uživatele

První díl považuji za akční pecku, která je plná nostalgie díky spojení Slyho a Arnieho. Sly má jen vedlejší roli a je spiše mentorem hlavnímu hrdinovi. Bautista má ještě méně času. Akce celkem ujde, bitky taky i díky čínskému hlavnímu hrdinovi , ale scénář je velmi slabý a zvrat ala já jsem padouch je spíše směšný a zcela očekávaný. Digitální efekty vypadají směšně a jako celek je film až okatě levný. No uvidíme co přinese třetí díl. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Já se od srdce zasmála jelikož hlavní hrdina se jmenoval Shu (čte se Šu) a já jako Linh (čte se Lin) bych s ním fakt tvořila parádní dvojku - ŠuLin :-D škoda, že mě neobsadili to by bylo legendární a já bych mohla pyšně prohlásit, že jsem hrála se Slájem. Sice v hrozivý píčovině a jednom z největších průserů jeho kariéry, ale byla bych tam. Kdo se těší na Sláje a Bautíka tak Vám hned rozbliju iluze - Bautík tam hraje všeho všudy asi pět minut a Sláj možná 15-20. Zblitek filmu tam máme hrdinnýho Shu ve věznici Hádes, kde krom jiných potká šampiona UFC ve welterový váze Tyrona Woodleyho a rozbije mu hubu, aby se pak kámošili. Tyrone má krásný černý jméno Akala (s jeho postojem k rasismu až čumím, že ten film podepsal protože víc negroidní už je snad jen Mutombo nebo Dikembe) a fousiska jako černej Býn Ládin což vysvětluje proč je tak výbušnej. Každopádně to, jaká sračka film je, krásně ukazuje, že ho můžete v cajku vidět dávno před premiérou (cca měsíc) jelikož stejně každej ví, že do kina na to nikdo nepůjde. Chvilku jsem čekala, že šéf věznice bude 200 kg SS (Stývn Segal) a za pomoci dvou milionů střihů svede se Slájem minutový fight. Buddhožel se tak nestalo. Jinak chválím filmaře, že zaměstnávaj lidi postižený parkinsonem ale příště je dejte na jinou pozice než jako kameramana. S rozklepanou rukou můžou třeba Slájovi honit ptáka, ale třepotavej obraz 90 minut v kuse to kurva nechceš. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak uz aj Sly sa vydal cestou videosraciek v ktorych hra maximalne 20 minut z coho väcsinu stopaze znudene stoji alebo sedi. Zucastni sa akurat jednej kratkej prestrelky a finalnej bitky. Plan uteku je znova tak strasne prekombinovany, ze nedava ziadny zmysel. Samozrejme sa dockame aj sokujucej pointy, ktora obrati predosly dej naruby a vzhladom na uz natoceny treti diel neprekvapi, ze dej ostane otvoreny. Znudene pôsobi nielen Sly ale vsetci herci. Plagatovy ojeb je dokonany tym, ze aj Bautista tu ma prakticky len niekolko parsekundovych vystupov. Chemia medzi nim a Slyom je nulova. Cely film sa sustredi na nejakeho neznameho aziata, ktoreho zavru do basy v ktorej absolvuje mnozstvo zapasov, aby sa nenudil. Ale ani ako arenovka to nefunguje, pretoze kamera je tak rozhegana, ze zo zapasov vidno jedno velke hovno. Prestrelky su natocene o nieco prehladnejsie, ale je ich tu minimum a nicim nezaujmu. Väzenie vyzera jak prazdny mensi sklad. A aby to nebolo tak ocividne, tak je tam cely cas tma. Lokacie mimo basy vyzeraju este hnusnejsie. Film sa berie strasne vazne. Zaznamenal som len 2 pokusy o hlasky, ktore skôr vyzneli ako Slyove povzdychnutie nad tym v akej sracke sa ocitol. Vlastne ma nenapada za co presne davam jednu hviezdicku. Asi nechcem byt voči Slyovi taky kruty. Ale nabuduce ak bude surne potrebovat peniaze, tak nech radsej natoci nejaku vtipnu reklamu. Napriklad na vložky. 1/10. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Film bol natočený za 19 dní. (Paldiny)
  • Roli jednoho z vězňů si zahrál UFC welterweight champion Tyron Woodley. (coffeeblack)

Reklama

Reklama