Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Každou chvíli se tu rozčiluju nad schválně se třesoucími ručními kamerami všelijakých kameramanských retardů, ale oproti kameře v téhle ptákovině jsou ostatní skákající kamery většinou klidné a meditativní skoro jako u Tarkovského. Vskutku extrémně hrůzný pseudokameramanský výkon mi spolehlivě přehlušil veškeré ostatní dojmy z tohohle jinak obstojného mozkového klystýru. Takže i když jeho děj už není tak třeskutě trapný a blbý jako v jedničce a je jen sympaticky blbý, i když má Sly parádně brunátnou držku, i když mě pobavil impozantní neanderthálec Bautista skládající za pár vteřin rubikovku a předstírající že umí používat noťas, i když mě nechtěně pobavil jeden vylízaný negerský rapper hrající computerového specialistu, i když jeden čínský ouřezek předvedl dost sympatický výkon, nebo i když je námět a scénář neodolatelně praštěný jako u mých oblíbených podřadných videobéček, nestačí mi to kvůli nekoukatelnému obrazu ani na průměr. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Ale tak docela to ušlo. Sly je teda jako nafouknutá bublina, ale jinak to koukatelné je, podobně jako spousta podobných nelogických útěkových filmů z vězení. Jen škoda, že spousta nápadů je jen naznačena (roboti, místnost klidu), ale nijak dál nerozvedena. Bojové scény mají docela slušnou choreografii a jsou i v poho nasnímané, žádné střihy ani lana. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nesmírně krásný a promyšlený příběh s úžasně sympatickými postavami a luxusní zápletkou. Scénárista by měl povinně podstoupit odstranění mozku, protože nejen že je mu k ničemu, ale jeho mozek navíc ohrožuje životy nebohých diváků. Neskutečná sračka. Pokud čekáte Stalloneho nebo Bautistu, tak jste na omylu. Stallone zde hraje jen jakéhosi přítele na telefonu pro otravného šikmookého šulina. Po všech směrech naprostá katastrofa. Stallone to má za pár a zřejmě chce, aby se na něj vzpomínalo v co nejhorším duchu, jinak si nedovedu vysvětlit, že je ochotný se upsat k takovému hnusu. Tento film vznikl evidentně s minimálním vynaloženým úsilím výhradně pro to, že se tvůrci chtěli svést na vlně relativního úspěchu jedničky. Totální odpad! ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

První šok přijde v momentě, kdy si divák uvědomí, že Sly Stallone se v prvních dvaceti minutách objeví pouze na tři minuty. Jak Sylvester Stallone tak Dave Bautista nedostanou v příběhu tolik prostoru a hrají pouze důležité vedlejší postavy. Escape Plan 2: Hades (2018) je levný film se špatným příběhem, otřesnými triky a nudnou akcí, kterou nezachrání ani zběsilý střih. Hey, Breslin... Good to be back? No, it’s bad to be back. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tuším, že poté, co Sly viděl výsledek, o pár let zestárl a nejednou zlostně bouchl do stolu. A určitě se i zastyděl. Jeho Kriminál byl a i po letech stále je působivý kousek, první Plán útěku má rovněž co nabídnout. Spolu s Arnoldem Schwarzeneggerem tehdy konečně narazili na projekt, u kterého se plnohodnotně sešli před kamerou. Žádné několikaminutové štěky. Výsledkem bylo mírně udýchané béčko, ale své kvality ve staromilském podání mělo. Pokračování je průšvih. Pořádný. Je zaměřené na asijské publikum a podle toho i vypadá. Specialista na útěky Sly je tady za mentora, skoro vůbec se nepředvede, na plátně je zoufale málo. Dějově je to průšvih, akce je lehce zaměnitelná, efekty vypadají úsměvně a levně, střih divně. Zklamání. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Film bol natočený za 19 dní. (Paldiny)
  • Roli jednoho z vězňů si zahrál UFC welterweight champion Tyron Woodley. (coffeeblack)

Reklama

Reklama