Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steven Verdel (Michael Trucco) pracuje v muzeu a jednoho dne dostane podivnou skříňku, ale nemá čas ji prozkoumat. Mezitím se do muzea dostane jeho studentka Lisa (Tara Spencer-Nairn) a náhodou skříňku otevře. Do rukou se jí tak dostává rudý kámen a po jeho pohlazení je vyvolán Wishmaster (John Novak). Lise jsou splněny dvě přání a posléze i třetí. Je tak dána možnost armádě džinů vstoupit na zemi a začít ničit. Jenže Wishmaster je nepovolá. Třetí přání by je mohlo totiž zničit. Lisa je tak nucena vyslovit své poslední přání tak, aby nemohlo pána přání a jeho armádu zničit. A tak se Wishmaster snaží, aby se Lisa do něj zamilovala. (Terva)

(více)

Recenze (20)

tron 

všechny recenze uživatele

Strašná, hrozná séria je konečne vo finále a dúfam, že sa pätky nedočkáme. Smrteľne vážny remake s patričným rozpočtom by som časom možno uvítal, ale ako predchádzajúce tri diely, aj štvrtý je čisté nízkorozpočtové béčko. Oproti minulým častiam je väčší dôraz kladený na erotiku a gore + univerzum je oživené pár novými, sviežimi nápadmi (Wishmasterovi kamoši + „lovec“). Ale nestačí to. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Prakticky jedinym kladem tehle slataniny je, ze hlavni hrdinka se neboji ukazat kozy. To je vse. Mozna jeste tak nejake zabavne naznaky gore, ale ty nevybocuji z klasickeho video prumeru. Jinak je film jedno velke zklamani. Co taky cekat od pribehu, kde (jak nazev napovida) Djinn konecne naplni neustale omilane proroctvi, ale zacne se vymlouvat na neco tak zbytecneho a trapneho, jako je laska? Dokonce ani nejvetsi jistota prvnich dvou dilu, Andrew Divoff, nemuze pohromu odvratit, a to z prozaickeho duvodu - neni tu. Stejne jako ve trojce hraje Djinna Venezuelsky rodak John Novak. A ten ma asi tolik charismatu, jako Divoff za nehtem malicku leve ruky. Takze jednu hvezdicku za hrdincinu levou bradavku a druhou za tu pravou, vic si film nezaslouzi. ()

helljahve 

všechny recenze uživatele

Bacha na to čo si želáte, taký vražedný sex môže fakt zabíjať. Inak, jednoznačne najhoršia časť celej série. Ale možno raz bude pokračovanie, prípadne remake :-) , a Wishmaster nám znovu ukáže tie jeho gore splnené želania. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Čtvrté a prozatím poslední setkání s džinem není úplná tragédie, pokud srovnáme s řadou pozdějších hororových béček. Džin na sebe vezme podobu úlisného S. Verdela a snaží se za každou cenu zlomit Lisu. Stačí jen, když ho bude milovat. Džin ovšem naprosto nechápe podstatu lidské lásky, a tak je jasné, že nemůže vyhrát. Pěkné vraždičky, kdy jistě vede devastace vlastní tváře, utržený obličej (to by Fantomas koukal, jak se bere podoba druhých), letící hlava či nabodnutí. Ač jsou občas použity pixely, ten oheň je fakt trapný, tak převládají mechanické efekty - nejhezčí je devastace domu. A masky tradičně dobré. Zkrácení by snímku rozhodně prospělo, logický konec potěšil. Snad jen vražedný sex jsem si představoval poněkud jinak. Jako jednohubka dostačující - 2,5* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Film posadnutý sexom priam až do absurdity. Režisér si asi dlho nevrzol. Príjemne prekvapí jednanie džina, ktorý je prekvapivo prezieravý a miesto budenia pozornosti kvantom vrážd ide za svojim cieľom - troma želaniami od osoby, ktorá ho zobudila. To platí do polovice filmu. To, čo sa stane potom, to nemá obdoby nielen v sérii ale asi ani v histórii slasheru. Režisér zjavne nie je len sexuálne neukojený, ale chýba mu aj neha a láska. A odbíja si to na nevinnom džinovi, ktorý sa zaľúbi do hlavnej hrdinky a odďaľuje vykonanie tretieho želania aj keď má na to plnú moc. Môj ty Ahura Mazda na nebi... PS: Vizuál je ako z roku 1990. ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Zcela zbytečný film... Od začátku jsem si říkal, že by čtvrtý Wishmaster mohl být, díky pár průměrným gore efektům, docela ucházející béčko... No, ale to jsem se spletl, protože po pár minutách divák pochopí, že nic moc se dít nebude a film postupně zklouzává do naprosté křeče a trapnosti... Jediné na co se dá dívat, je na hlavní hrdinku a její docela často odhalené poprsí, ale přiznejme si, že tohle je docela málo... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Po hodně slabé trojce je čtyřka docela oživením. Je zajímavější, přichází s novými nápady a je i zábavnější. Djinn mě zase bavil a to dokonce v obou polohách, má to humor i zajímavé trošku krvavé okamžiky. Trochu to sice shodila část s lovcem djinnů (to jsou fakt WTF okamžiky), ale na druhou stranu je tu těch djinnů na okamžik trochu více a jejich masky jsou docela zajímavé. K tomu velmi zajímavá herečka v hlavní roli. Jde to, není to žádný kulervoucí zážitek, ale jde to. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Úplně mimo mísu a odklon od původní premisy. Scénář hraničí s odpadním potrubím, některé výmysly jako zabiják Džinů a telenovelický rozměr tomu nasadil korunku. Za celý film Džin přechytračí maximálně tři lidi a to docela trapným způsobem. Když se tvůrci drží pitomostí se souboji s meči mezi Džinem a ostatními postavami, jak to může asi dopadnout.......2/10 ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Podtitul: Splněná proroctví. Když Bůh založil oheň ve Vesmíru ze světla se zrodili andělé, ze země lidé a z ohně se zrodili džinové. Jsou odsouzeni žít navěky v prázdnotě mezi světy. Podle starého proroctví, kdo probudí džina, tomu budou splněna tři přání. Po splnění třetího přání můžou legie džinů sestoupit na Zem. Jejich příchod bude zkáza pro Zemi. Bojte se jich. DIALOG: STEVEN VERDEL - (Michael Trucco) - nejde mu rosvítit světlo- K čertu!!!! WISHMASTER (John Novak) - Skoro. STEVEN - Ďábel? WISHMASTER - Skoro............ CITÁT - Vyslovená slova mají velkou moc.......... Příběh natočil Chris Angel, který natočil i předcházející třetí film z této série. Jenže trojka ztrácí po hodině dech a spadá někam do podprůměru. Tak jsem zvědav, jak dopadne tento příběh. CITÁT - Staň se............ No, tak jak tak koukám tohle je lepší. Příběh se totiž dějově dostává trochu dál, než předešlá trilogie. Nevím, jak to napsat aby to nebyl spoiler. Napíšu snad jen, že zde bylo vysloveno třetí přání a jak z úvodu tohoto komentáře víte, začnou se dít divy, ale....má to své ale.... Tenhle příběh se mi líbí. Je asi nejlepší ze všech. CITÁT - Lásku si nemůžeš koupit.......... Mimo jiné je ve filmu vysloveno přání "vražedný sex". Následující scéna je celkem krutá. CITÁT - Pozor na to, co si přeješ.......... Jsem spokojen, pěkné ženy, povedená hudba a zvládnutý scénář, První půlka je takový pomalý rozjezd a druhá půle je naopak velice povedená. Pravda mohlo to být víc propracované, ale mě to stačí. CITÁT - Nemůžeš zabít nesmrtelného.......... ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zas tak špatné. Obsazení bylo dobré, příběh také, jen ta přání mohla být nápaditější a propracovanější. Takže poslní díl bude u mě zapomenut stejně jako předchozí dva. Za mě 30% :) ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ja túto sériu nemám až tak v láske, ale tento diel ma celkom bavil. Hlavne mi lichotilo, že ten trápne odetý zelený mužíček sa tu moc neobjavoval. A tak ako úlisný zvodca bol rozhodne viac cool, ako ten zelený hastrman. Tak príbeh o premene obludy na človeka sa tu vydaril. Potom tu je ešte aj Highlander, len ten tu veľa vody nenamúti. A musim spomenúť aj stvárnenie Džinovej légie, to mi pripomenulo jednu časť z Freddyho z Elm Street . Tak si myslím, že tvorcovia sa v tomto diele snažili zatial najviac ci po príbehovej tak aj po trikovej stránke. A tak po solídnej jednotke je toto práve cesta akou sa mali uberať tvorcovia predošlých častí. Je tu aj niečo s erotiky a konečne aj herci zabrali. A na tú hlavnú krásku sa fakt dobre pozeralo. Tak som milo prekvapený z celkom podareného výsledku. Silné 3*. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

Tak po dost mizerném třetím dílu se nakonec podařilo sérii zachránit, je divné, že režisér je v obou případech stejný člověk, cestu kterou zvolil zde byla mnohem zajímavější a originálnější než předtím, takže bylo to opět více věrné duchu prvních dvou dílů, rozhodně to neni nejhorší díl, nejhorší byla prostě trojka. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Wishmaster 4: The Prophecy Fulfilled“ není vyloženě hřebíčkem do rakve celé sérii, ale ukázalo se – a myslím, že právem – že série neměla na to, aby dál pokračovala, prostě nebyla dost dobrá, neměla v sobě dost šťáva na to, aby z tématu přání vytěžila víc. A myslím, že je škoda, že se nepodařilo vytěžit víc, protože tohle mělo mnohem větší potenciál. I tak je ale série snesitelná. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Tento film si ufrzal kvalitu predchadzajuceho filmu,no to vsak nieke dobra sprava.3ka urcite nieje skvost kinematografia.....a ani toto pokracovanie dieru do sveta asi neurobi......Musim spomenut "skvely" boj s mecmi......sermovali jak keby mec mali prvykrat v ruke.......a asi aj mali:) ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Třetí a čtvrtý díl neměl nikdy vzniknout! Všechno laciný až to bolí, takže bída a křeč, když na to člověk kouká a těší se na pořádný odvaz prvních dvou dílů! Hlavně tady zřejmě někdo nevěděl, co vlastně točí! 20% ()

BMAJTZ odpad!

všechny recenze uživatele

Poslední díl se stal opravdovým peklem na zemi, série která začala docela slušně (čti průměrně), zkončila naprosto otřesně. Kam jsme se to vůbec dostali, džin který měl celou dobu jasný cíl se nám zamiluje. Jestli tohle není jednoznačné WTF tak opravdu nevím co. Nevidět, nevyhledávat, neznat a nejlépe všechny kopie spálit na hranici. Je to opravdová hrůza a utrpení sledovat tohle 90 minut, kromě onoho WTF se nic totiž víceméně neděje a pořád se tlachá dokola o naprostých hovadinách. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tímto čtvrtým filmem celé série to už dokopali ke konci a pořádně. Nenapsala to Danielle Steel?? Možná to byla moderní Angelika ne? Hromady žvástů, plkání a krafání, sem tam se něco děje, ale není toho nějak moc. Pár dobrých záběrů, ale to je vše. No, hlavně že se herci vykecali. Erotické okénko tomu nepomohlo, ale zase bylo těch pár chvil na co koukat. Hloupý film o ničem. 201409148826/9154 ()

Reklama

Reklama