Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednotka rychlého nasazení zatkne záhadného a vlivného zločince a snese se na ně vlna mezinárodních hrozeb. Základna tak čelí útokům s cílem vězně vysvobodit. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (34)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Tohle béčko mi náhodou v rámci možností překvapivě sedlo. Natočit v dnešní době koukatelné béčko je často potíž. Neříkám, že se občas nějaké nepovede, ale už to není to co bývávalo. Rozpočet, technická stránka, kamera – to vše je samozřejmě slabší, ale ne tak, že by to bylo nějak extra strašné. Příběh to má samozřejmě primitivní, ale je funkční a má tu i nějakou tu pointu ke konci, kterou jsem teda od začátku předvídal, ale je trochu upravena, takže i jistá snaha v psaní příběhu a scénáři tu cítit byla. Akce je tu opravdu dost. Tvoří jí především přestřelky a i souboje. Přestřelky jsou sice průměrně natočené, ale větší problém jsem s nimi neměl. Souboje jsou také obyčejné, ale celkem potěší, hlavně když jde na scénu skvělý Michael Jai White. Má tři souboje. První je takový kontaktní v cele s hlavním hrdinou. Druhý je asi nejlepší, White má proti sobě hned několik protivníků. Ten třetí, finálový je už méně nápaditý a trochu odfláklý, ale budiž. V tomto béčku podle mě funguje snad téměř vše. Přesto tu určité nedostatky jsou. Najde se tu i pár nelogičnostní + ta atmosféra je taková až moc pohodová, ve finále už je vám jasné, že hlavní hrdinové přežijí i když tu bylo dost obětí. Ve filmu je jedna skvěle vtipná scéna, která mě totálně rosekala. Strážná u výjezdové budky co brokovnicí sejme nepřátelského zločince s poznámkou: „V mojí směně ne ty hajzle!“ Určitě by se to dalo zvládnout ještě lépe, ale já si nemůžu moc stěžovat. Ty slabší a zasloužené 4* prostě dát musím. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Bad guys don't take a holiday." Nič nové na svete, dáme si repete. Aj takto by mohol znieť slogan k tomuto filmu. Ozaj to nie je nič prevratné, ale aspoň sa to netvári ako navoňané hovno. Tvorcovia si boli vedomí svojich obmedzených možností, a tak skôr ako na logiku, stavili na non-stop akciu. Sánka dolu mi z nej síce nepadla, ale je natočená bez zbytočných strihov, takže človek má aspoň prehľad o tom, čo sa deje. Na jedno pozretie je to bez ujmy na zdraví a stále o triedu lepšie, než sračky, v ktorých sa topia niektoré action stars rokov minulých. 30 % ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Máme tu další klasické Béčko v té nejklasičtější podobě. Proto základ je vypnout mozek. V určitém slova smyslu by tak měli činit i tvůrci. Prostě proč mít zápletku v zápletce? U tohoto typu filmu zbytečné. Takže nepřemýšlejme a točme akci. To samé platí u postav. Dokud se střílelo, a v případě MJW řezalo bylo to fajn. Ale v momentě kdy postavy začaly přemýšlet a vymýšlet rádoby taktické plány bylo to... no hloupý. Škoda, že tvůrci nenechali více vyniknout zbytek týmu. Tak aby mi nebylo jedno jak kdo dopadne. Ti zlí opět nic moc. Panáky v sáčku už fakt hodně nemusím a ženská byla svým způsobem sexy a drsná, ale nejde se zbavit pocitu, že to bylo na sílu. Film díky délce ale nestačí nudit, což je obrovské plus. Takže pokud tyhle filmy můžete a nudíte se proč ne. Jinak ale není moc o co stát. 55 procent. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Další naprosto typický současný direct to ulož to shit. Těžce nevyužitý Michael Bílý a navíc většinu akce tvoří jenom tupé a zmatené přestřelky kdy po sobě pálí různý partičky tupců a obligátně nikdo nikoho netrefí. Chtěl jsem dát aspoň 2* za hodně akce, ale ne. Tohle a podobný další skvosty už mě prostě netankuje.20% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový klasický nijaký akční film, kde máte postavy, které se vám mají buď na první pohled zamlouvat, tudíž jsou to kladní hrdinové, anebo se vám nezamlouvají a jsou to záporáci. Je to hodně průhledné, ale co je horší, ta akce za moc nestojí, jen pár soubojů je koukatelných. Finále asi nijak nepřekvapí. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Vancouveru a v Coquitlamu v Britské Kolumbii v Kanadě. (noelcoward73)

Reklama

Reklama