Reklama

Reklama

Recenze (3)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

2000 AD je filmem velice hezky nasnímaným, takže v ukázkách se mu daří vytvářet očekávání vybroušené podívané. O to větší je pak zklamání při zjištění, že jde o zcela zaměnitelný a nezajímavý produkt své doby, která byla v Hongkongu bohužel charakteristická znatelným kvalitativním úpadkem tamní kinematografie, za nímž stála mimo jiné kontraproduktivní snaha více se přiblížit stylu, jakým se akční filmy točily v Hollywoodu. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Solidní hongkongská akce v tom nejlepším střihu. Není to sice superpecka, ale jen těžko dokážete něco zásadního vytknout. Jste-li actionholik, berte a užívejte. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Film bývá zmiňován jedním dechem se snímkem Purple Storm ("velkorozpočtový vysokooktanový techno- thriller", stejná produkční společnost Media Asia, stejná doba vzniku), ale zatímco Purple Storm šlape od začátku do konce (akční choreograf Tung Wei), tady tvůrci ponechali akci až na druhou polovinu, a přestože se divák dočká soubojů tělo na tělo, automobilových honiček i přestřelek, kdy se střílí do kolemjdoucích a náhodných rukojmích, režiséru G.Chanovi a jeho choreografovi Yuenu Takovi (Beast Cops) to tak neodsejpá, své dělá i podivně unylá hudba, která jako by šla proti duchu scén, jež podkresluje. ()

Reklama

Reklama