Reklama

Reklama

VOD (1)

Přestože do pokračování filmu Mimic nevkládali fanoušci po odchodu režiséra Guillerma del Torra velké naděje, výsledek předčil všechna očekávání a je ještě napínavější a zábavnější. (oficiální text distributora)

Recenze (47)

Terva 

všechny recenze uživatele

Natočeno podle příběhu Mimic Donalda A. Wollheima. Guilermo del Toro se vzdal režie tohoto druhého příběhu o mutantech termitů a kudlanek a uspokojil se jen s produkcí. CITÁT - Pro hmyz je důležité jedno - přežití vlastního druhu......... Až do čtyřicátý minuty to vypadalo ponuré, krvavé a napínavé. Pak už to bylo spíše jen k smíchu. Například scéna kdy švábi vylézají z kufru a ten černej kluk jich má několik na sobě, a při tom normálním hlasem povídá áááách sundej je, vážně koušou - no, to je vzrušení. CITÁT - Nebojte se, teď už se nám nic nestane.......... Nebo ty trapné scény z otevíráním dveří a focením - síla. Naprosto dementní dialog, který doprovází tyto scény je opravdu jen k smíchu. CITÁT - Už jdou!! Rychle!! Rychle!! Pozor!! Opatrně!! Opatrně!! bla....bla...bla......... Mimikům se podařil jeden pěkný kousek (mimikry) a tvůrcům filmu se podařilo udělat několik povedených triků, ale jako celek je to naprosto příšerný. CITÁT - Negativně fototaktický........... Já to tedy negativně takticky dokoukal, ale narostlo mi z toho jedno tykadlo a měl jsem chuť si "zacvrkat". Vrcholem byla scéna s dírou v břiše, to už jsem se za břicho popadal. No nic, snad příště. V kostýmu Mimika si zahrál Michael Regan. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Příběh nemá nic moc co zásadního nabídnout, i když se jedná o rozvíjení mytologie v rámci „Mimic“ světa. Vzhledem k tomu, že tvorové chtějí zaútočit na člověka, je jejich počínání poměrně omezené a vy máte pocit, že tohle není nic moc velkého, i když film něco takového naznačuje. Zabíjení je malé, odehrává se na malém prostoru a nepřenáší se na vás pořádně atmosféra něčeho skutečně děsivého. Možná jen trochu hnusného. ()

Reklama

Wormboy odpad!

všechny recenze uživatele

Povodny Mimic mal akutaku atmosferu. Guillermo Del Toro z napadu o superrychlej mutacii a evolucnych skokoch hmyzu vytazil zrejme vsetko,co sa dalo a napodiv to nedopadlo nijak zle. Druhe pokracovanie je vsak presnym opakom prveho (ako napr.Americke psycho 2).Atmosfera nulova.Dialogy stupidne.Postavy sablonovite.Mutacie hmyzu vykonstruovane a z prstavycucane,no a niektore argumenty postav,ktore maju dej posuvat dalej na absolutne zaplakanie.Scena,kde hlavna hrdinka nacapena na stene hovori,ze hmyz ide za nou,ze citi zensky pach,nasledne si vyzlecie oblecenie a da si muzsku koselu (pricom nohy ma nahe) je genialnym prikladom autorskej neskonalej stupidity,ktorym zasady odovzdavania pachov a odorologia ako taka vravi tolko,ako mne astrofyzika. No a koniec,kde zmutovany hmyz klope na dvere a prichadza s kvetmi je tym pravym hovnom na odpade.Proste lahodka. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Je to sadistická lesba.“ – „Ako si na to prišiel?“ – „Žije sama a sťahuje chlapom kožu z tvárí.“ Najhorší diel trilógie. Kým del Torov prvý film sa dal chápať ako hororové áčko s hercami a atmosférou, tretí diel bol video béčko, ktoré vzniklo z posledných síl, aby ešte aspoň zopár fanúšikov skočilo na lep a zaplatilo producentom Weinsteinovcom; stále ale bolo (o čosi) lepšie, ako nezáživný druhý diel. Kým trojka mala aspoň rúham sa jemnú hitchcockovskú atmosféru a Lancea Henriksena s brokovnicou, dvojka je strach a hrôza. Mimoriadne nesympatické postavy (od detí cez policajtov po ústrednú hrdinku, „náhodou“ sa podobajúcu na Miru Sorvino), totálne predvídateľný dej, smiešne dialógy, hlúpe hlášky, trápne pokusy o strašenie a asi minúta masiek/trikov. Ponurá atmosféra tak raz za 35 minút, väčšinou však len hnusná otrieskaná výprava rozpadnutých budov. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na tom asi je to, že to místy vypadá jako komedie. A hlavně v tom závěrečném "rande", které mě sice postupem času napadlo, ale že k němu opravdu dojde jsem fakt nečekal. Ještě víc by mě dostalo, kdyby s tím broučím člověkem i skončila, ale k tomu bohužel nedošlo. Jinak je to dost klišovité, mdlé, nudné a málokterá scéna tu má nějakou atmosféru nebo napětí. Navíc i ty postavy nejsou zrovna zajímavé, ústřední hrdinka je spíš jak z komedie a do toho tu ještě pobíhá nepochopené děcko a študák, co byl chvíli v lochu a teď se snaží hlavní hrdinku sbalit. Napětí i klaustrofobní atmosféra z prostorů podzemních kanálů je nadobro fuč. Vyložená katastrofa to sice taky není, jednou se na to podívat dá, ale kdyby tohle pokračování nikdy nevzniklo, vůbec nic by se nestalo... 2* ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama