Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vojenská jednotka kdesi ve Východní Evropě popravuje při etnické čistce místní vesničany. Bestiální vraždy se podaří nafotit novinářce Wendy Teller, která je vzápětí unesena. Velitel vojáků, veterán z bosenské války Hasib, ji hodlá vyměnit za zajaté válečné zločince. Novinářku se vydává zachránit major Harding se svou speciální jednotkou. Harding se ale s Hasibem nesetkává poprvé a hořká minulost ho naplňuje touhou pomstít se (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

DEMON odpad!

všechny recenze uživatele

Tak za toto by som najradsej niekoho oplul. Napriek tomu, ze Scotta Adkinsa mam rad a jeho vystupenia v tomto filme vyzeraju ako dostrihane z nejakeho ineho filmu, davam ODPAD! Hlavnym dovodom je ten nechutny ciernobiely svet a trapny patrioticky patos, ktory musi urazat snad kazdeho racionalne zmyslajuceho cloveka. Zvratena grcka... ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Akční béčko odehrávající se v ultralaciných kulisách, ale naštěstí tu víří vzduch ultrarychlé nebeské kopy Scotta Adkinse. Skoro po celou dobu stopáže se střílí, ve filmu musely chcípnout snad tři stovky lidí. A tu a tam si chudáky vojáky podají akrobatické ruce a nohy Šíleného Brita (jak říká Adkinsovi jedna postava). Na závěr přichází velice povedený souboj kdesi ve skladišti, ve kterém Scott vystřihne kromě mnoha nevšedních kopů i pro něj charakteristický rotačně protichůdný Guyver Kick. Celkově těžký průměr. 50% ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to sice sracka typu Operacia Delta Force diel 234, ale priaznivci Scotta Adkinsa by mali zbystrit pozornost. Zaverecny suboj medzi nim a nejakym neznamym manikom je jak z ineho filmu. Prehladne natoceny, podporeny skvelou choreografiou Adkins znova predvadza neskutocne veci, ktore sa takmer vyrovnaju bitkam z jeho najlepsieho filmu Undisputed II. Film ako celok neodporucam. Aj ked vzhladom na rozpocet 1,5 mega je relativne velkolepy (neustale sa tam striela a nieco vybuchuje), ale doteraz celkom zrucny reziser Florentine ma zvlastnu vlastnost, ze zatialco v rezirovani bitiek sa neustale zlepsuje, tak v akcii sa neustale zhorsuje. ()

Aqualung 

všechny recenze uživatele

Film začíná jako slušný béčkový akční ovšem průběh ozbrojených duelů, rozuměj těch střeleckých však posunul mezi brak.Věčně střílející zbraně, banda "slepých" vojáků střílících ostošest na americké supermany aniž by kohokoliv byť jen škrábli kulkou.A auta snesla snad stovky zásahů aniž by kdokoliv uvnitř byl zraněn.Bylo to k smíchu.Ovšem za pozornost stály duely v karate, to jediné snese přísnější měřítko. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

To čo čakáte od Florentina, to aj dostanete. Súboje, streľba, výbuchy, jednoduchý dej ktorý je zasadený niekde do Východnej Európy. Nechýba lietajúci Adkins ( jeho postava mi trochu pripomínala postavu, čo stvárnil v Turnaji zabijakov ) a jeho neuveritelné kopy a samozrejme aj Guyer kick. Celkom solídne na video film. 2 z 5 ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa v hlavnom meste Litvy, Vilniuse. (m.a.t.o.)
  • Rozpočet je 1 300 000 dolárov. [Zdroj: IMDb] (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama