Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškolák Flo (Tobias Schenke) přestál pohnutou pubertu a pomalu začíná tušit, že ani v další části svého sexuálního života nebude mít na ňadrech ustláno. Jeho penis se nevybíravě dožaduje pozornosti a Flo sice velmi dobře ví co by měl a chtěl dělat, zato vůbec neví jak na to. Každá jeho sebepromyšlenější snaha končí v lepším případě trapasem a přátelské rady spolužáka Red Bulla (Axel Stein), který si dokáže bezproblémově užívat nad tatínkovým pornofilmem či erotickým časopisem z 50. let, spadají do kategorie "Udělej si sám!". Z frustrovaného Floa se stává ideální pacient zkušené psychoterapeutky. Její rada je jednoduchá - Flo musí najít dívku, která pro něj nebude pouhým sexuálním objektem. Tento požadavek beze zbytku splňuje hezká spolužačka Maja Paradisová (Diana Amft). Flo už pár příležitostí sblížit se s ní beznadějně trapně zazdil, ale teprve nápad proniknout do domu dívčiných rodičů jako dobrovolný pečovatel o senilní babičku Paradisovou roztáčí kolotoč bláznivých a neodolatelně komických situací... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (300)

Pit odpad!

všechny recenze uživatele

Niekde tu na CSFD zdá sa mi v niekoho profile som čítal jedno dobré heslo : "Keď neuvidíš a nepoznáš to zlé, nevieš posúdiť a oceniť to dobré". Neviem či som to presne povedal, ale tak nejako to bolo. Tak som sa už po predchádzajúcom prepadáku donútil pozrieť si aj tento EXTRAMEGA "kus" s očakávaniami, že keď jednotka bola pre mňa ešte niečo pod hodnotením "ODPAD" tak toto očakávam niekde na úrovni "ODPAD na druhú" A tak aj bolo. No prosto katastrofa. Keby sme mi chlapi boli takí ako FLO, tak neviem neviem či to nezostane pri tých "samouspokojovacích" metódach na stálo. Einfach Abfall !!! ()

gstudio 

všechny recenze uživatele

Zač ta příkrá odsouzení? Tenhle film je jen lehce podprůměrný ve svém žánru. Nic vyjímečně povedeného, ale ani nic, co by bylo zjevně horší ve srovnání s jinými pubertálními "sexy" komediemi. Hodně lidí tady poměřuje kvalitu stejně trapným opusem "Prci, prci, prcičky", jako by to snad byl nějaký zakladatel žánru či co. Ale kdepak! Dávno tomu, co ve VHS přehrávačích prošuměla izraelsko-německá koprodukce o "zmrzlině na klacíku" nebo dnes již klasické Screwballs. Ve všech novějších filmových erotických "šidítkách" pro "-náctileté" se už jen opakuje mnohokrát zfilmované, jen se čeká na to, kdy se ukážou nová prsa a nějaký ten zadek (ostatně, o co méně nahoty, o to více fekálií - tomu zrovna neříkám filmový pokrok). Vy snad opravdu čekáte od tohoto žánru víc? Pak jste buď sami "-náctiletí" a váš omyl je tedy omluvitelný věkem a nezralou falešnou nekompromisností, případně jste už "-cetiletí" nebo snad "-sátiletí" a pak tento film prostě není pro vás, protože jste na něj moc staří. Tohle jsou šidítka pro dosud nepraktikující, ale po sexu a šokujících zážitcích bažící pubescenty - hledat v nich jakékoli jiné filmové hodnoty je hrubé nepochopení smyslu a podstaty těchto dílek (něco jako hodnotit herecké výkony a hledat děj v pornu). BTW: 40 dnů a 40 nocí rozhodně není teenagerovským filmem a to ani věkem zúčastněných (teenager je osoba mezi 13 - 16 rokem) a už vůbec ne námětem, takže srovnávání s tímhle filmem je dost vedle. ()

Reklama

messiah odpad!

všechny recenze uživatele

Bože muj...co jsem komu udělal? Ten nejhorší možnej pokus o film typu Prcičky, bohužel ještě do extremní trapnosti dovedenej příšerným německým "humorem". Kamera a režie jak vystřižená ze seriálu Stefanie - prostě němci v tom nejhorším světle. Ééééé, děkuji, již nikdy více prosím. Doporučuji pouze silným náturám které dokážou zkousnout brak největšího kalibru bez újmy šavlí na koberci. ()

Ceja odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu kvalitka i mezi odpady!!! Nevkusný a nevtipný film, ve kterém vás neosloví ani pěkná holka(třeba jak v American Pie) vlastně celou dobu čučíte na nudné ksichty německých Gertrůd... ve finále stále se vtírající vnitřní monolog s vlastním penisem musel srát už každého... Varuju všechny ať už netočí další takovéto nefilmy nebo se už vážně nechám ostříhat - a to si myslím je dobrý warnung... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Souhlasim s vetsinou komentaru tady, i ja si myslim, ze to bylo trapne a nechutne, jenze narozdil od ostatnich jsem se vyborne bavil. Samozrejme se to neda oznacit za nejakej inteligentni humor, navic par nechutnosti si mohli tvurci fakt odpustit, ale herci nehrajou spatne, navic je Red Bull opet ve forme, vtipnejch foru je tady fakt spousta a navic vyborna hudba. Lepsi nez prvni dil a daleko lepsi nez Holky to chtej taky. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama