Reklama

Reklama

Vycvičen zabíjet

  • USA Bloodfist VIII: Trained to Kill (více)

Obsahy(1)

Rick Cowan působí dojmem tichého, inteligentního ale neskonale nudného otce. Poklidný život končí, když jeho domov obklíčí komando CIA a bezhlavou střelbou mu připomenou vzájemné vazby z minulosti. Zrazen lidmi, kterým Rick věřil se pouští do osamělého souboje, v němž brání nejen svůj, ale i život svého syna... (McLushi)

Recenze (5)

skipercak 

všechny recenze uživatele

Posledna past v ktorej Dragon hraje ucitela s drsnou minulostou, ktory tentokrat likviduje neschopnych Irov. Vsetky paste som ohodnotil 3 hviezdami. Ani jedna si podla nna nezasluzi 2 a ani jedna to nevytiahla na 4. No predsa len su tam nejake rozdiely. Medzi najlepsie paste podla mna patri 1,4 a 8 diel. Medzi tie najhorsie asi 2 a 6 diel. Tak ci tak, Krvava past je v ramci zanru celkom fajn seria, v ktorej sa neobjavuju nejake skoky v kvalite. Skratka stary dobry zabavny priemer od 1 az po 8 diel. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Hodně velká bída. Po zábavný šestce a sedmičce jsem dostal jenom tuhle brutální nudu která se bohužel opět bere hrozně vážně. Nemluvě o tom, že souboje už fakt nestojí za nic. 1* z odřenýma ušima.10% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu za to, že tam nějaká ta akce byla. Jinak bych napařil odpad! Příběh a děj nuda, dialogy na hovno, hudba mi lezla na nervy a jako perlička Dragon a to jeho mikádo. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Don Wilson, stejně jako jeho ,,umění", je a vždycky byl totálně k ničemu. .Přezdívku ,,The Dragon" mu beztak vymyslela máma. Marně pátrám, který z jeho filmů stál vlastně trochu za to. Pořád se jen sám sobě divím, proč stále těm, pro mne neznámým, kouskům dávám šanci. Další kokotina, která se jen těžce opírá o okraj žumpy. ()

Zajímavosti (3)

  • Jediný film zo série Bloodfist, v ktorom nie je v úvodných titulkoch pri mene Don 'The Dragon' Wilsona uvedený titul WKA World Kickboxing Champion. (beso74)
  • Natáčení probíhalo v Irsku. (Terva)
  • Pôvodne to nemal byť film zo série Bloodfist, na videu debutoval pod názvom Hard Way Out, až neskôr bol vydaný na videu a DVD ako Bloodfist VIII: Hard Way Out. (beso74)

Reklama

Reklama