Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktor Johnny Wu (Don 'The Dragon' Wilson) skvěle ovládá bojové umění. Nedělá mu problém dostat se z potíží, ať už s naštvanými motorkáři v nemocnici, či s pytláky. Teď si ale bude muset poradit s trochu obtížnějším úkolem. Ubránit se gangsterům, kteří hledají jistou disketu, kterou postrádá její majitel a kterou má shodou okolností Johnny v tašce. (McLushi)

(více)

Recenze (9)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Tak jsem právě teď vytáhl ze svého DVD přehrávače DVD s tímto filmem předělanou ze staré Novy. Je 19.5.2009 něco po osmé večerní hodině. Don tady hraje doktora,který umí perfektně bojová umění,ale od začátku vám bude jasné,že tvůrci si s ničím hlavu nelámali. No záčátek by se dal klidně vystříhnout,Don tady zlikviduje mafiány. Jako doktor je rozstřílí,pak vysí ze střechy mrakodrapu a z obyčejné malé pistole párkrát vystřelí na helikoptéru,která následně vybouchne. Jako doktor řeší problémy v nemocnici rvačkamy,ale všichni jsou v klidu,asi jsou od něj na to zvyklí. Pak se děj přesouvá do hor,kde jeho a jeho syna a jeho Donovu novou přítelkyni se pokoušejí zabít,protože se k němu dostala omylem disketa,kterou mafiáni potřebujou. Střílí se tu,lehce pere. Tady neoplívá žádná choregrafie,jen se kopne nebo se někdo přehodí přes záda,finálová rvačka sice nijak nepotěší,ale bude to jediné co tu uvidíme. Jako film přes víkend ne,ale přes týden v hluboko noci je to dobré,když v televizi není nic lepšího. Na tři hvězdy je to dobré,protože mě to sice chytlo,až když se děj přesunul do hor,to je tak po 15 minutách a zachránilo mě to před hnusným počasím venku. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to ako keby dali dokopy všetky najväčšie klišé a urobili z toho film. Všetko je na tomto filme zlé: stereotypné zobrazenia mafiánov a násilníkov z get (a šampiónov v kick-boxe). Neuveriteľné náhody, ako napríklad skutočnosť, že doktor Wu má presne tú istú tašku ako zlodeji (takže tašky sú samozrejme pomiešané). A k tomu ani bojové scény nie sú dobré. 1/10 ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Na to jaký Wilson vesměs točil kokotiny je tohle docela zábavná blbina s dostatkem přehnaných akčních scén u které potěší hlavně, že se nebere úplně vážně a tak 1* oproti původnímu hodnocení přidám.30% ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Nevím,jak bych se na to díval dnes,ale tenkrát,když jsme to viděli poprvé v televizi tak to ušlo. I bitka v nemocnici byla docela slušná,ale samozřejmě chápu celkové hodnocení tohoto snímku. Je to takový dost jednoduchý příběh bez větší iniciativy,ale zase do odpadu bych ho nedával. To by byla zaujatost vůči starším filmům,i když některé také nemusím. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem to vidět kvůli Jai Whiteovi. The Dragon je mi ukradenej, nikdy jsem neměl rád jeho styl. Zpátky k Whiteovi, samozřejmě tu nemá ani kop, ani úder, jen se proběhne barákem a dostane pár kulek do břicha, čau. Bitky vypadají pořád stejně, protivníci čekají na kopy do hlavy, na solar a na žaludek, choreografie je nápaditá jako práce obraceče sena v sedmé sezóně jeho práce. Klasické videobéčko, co pokukuje po céčkové nejspodnější polici v průměrné videopůjčovně. ()

Zajímavosti (2)

  • Akční režii měl na starost Art Camacho. (Epistemolog)
  • Na námětu se podílel sám Don "The Dragon" Wilson. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama