Reklama

Reklama

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze

  • USA Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sbalte si kufry a užijte si ještě více legrace, více smíchu a více "poseroutkovských" rošťáren! Ve snímku Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze rodina Heffleyových vyráží na oslavu 90. narozenin babičky, nikdo ale netuší, že skutečným Gregovým cílem je veletrh videoher. Film o dobrodružném výletu napříč zemí, který se pro rodinu Heffleyových změnil v nezapomenutelný zážitek, vznikl na motivy jedné z nejpopulárnějších knižních sérií všech dob! (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (39)

4567arthur 

všechny recenze uživatele

Spíš Deník malého poseroutky: Poslední výlet kvůli osobnímu duchovnímu zdraví! Rodinka Heffleyových vyráží na babiččiny narozeniny. Greg Heffley samozřejmě tento výlet bere za velkou příležitost navštívit veletrh videoher. S tím mu docela neobvykle napomáhá jeho starší bratr Rodrick. Rodiče jsou, ale proti veškeré elektronice na dlouhé cesty. A tak to celá rodinka pospolu nebude mít vůbec jednoduché! Road movie plný zmatků, smůly a průšvihů malého Grega dost připomíná komedii z 80. let "Bláznivá dovolená". Režisér David Bowers se tu od minulých dvou podařených dílů nechal trochu unést, a rozhodně u toho přestal myslet. Logiku celého snímku nejspíš nevzali sebou a nakonec to dopadlo dost bizarně, a to nemluvím ani o nesmyslném chování všech postav. Hlavní protagonisty změnili asi z důvodu vysokého věku, jinak si to neumím vysvětlit. Paní Heffleyová ( Alicia Silverstone ) dokázala ( pro mě osobně ) přesvědčivě zahrát mojí druhou nejstarší sestru. A to jak v chování tak vzhledově! Vypněte mozek a pobavíte se! O zábavu jde především, ne.. ? ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $22miliónovTržby USA $20,738,724Tržby Celosvetovo $40,120,144Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Úvod dosť otravný, suchý, prípadne prepálený, hlavne Gregov brat je otrasný v každom ohľade. Prvá polhodinka taká nijaké ale potom sa to konečne rozbehne ako putujú v aute a začnú pribúdať aj zábavnejšie scénky, ktoré slušne pobavia. Hlavne stret z druhou chlpatou rodinou vždy niečo urvane zábavné prinesie. /50%/ ()

Reklama

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Mě bylo hned jasné, proč tu jsou noví herci. To protože původní představitelé Rowleyho, Grega, Rodricka dospěli, a jelikož v knížní předloze nejsou dospělí, tak je musí nahradit jiní herci (Akorát nechápu, proč je ve filmu řečeno, že Gregovi je 12 a Rodrickovi 16, když ve třetím díle bylo Gregovi 13 a Rodrickovi 17. Svým způsobem se jedná o kombinaci poseroutky, YouTube, a Bláznivé Dovolené, A výsledek je větší než super. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

A tak jsem díky dnešnímu vlivu sociálních sítí zjistil, že Deník malého poseroutky z roku 2010 je taková menší generační kultovka (i když skladba Tik Tok od Ke$hy tomu hodně přidává).. Proto mi úplně nedávalo smysl tak rychle přijít s další adaptací. A bohužel nové podání legendární malované knižní série od Jeffa Kinneyho je skoro tragické.. Gregova postava může fungovat v podání školáčka, který jakoby najíždí na nějaký coming of age trip, ale tady najíždí s celou rodinou na opravdový "trip", což mu odebírá vlastně všechnu všednost toho školního outsidera.. Každá z postav členů rodiny je úplně příšerná, jakoby si před cestou společně v garáži nasávali toluen a při každé další zastávce v tom i pokračovali... Navíc každý jeden z nich je skoro až ochotnickou adaptací původních postav, z nichž nejvíce zamrzí mdlost bratra Rodricka.. Tohle má být o úplně něčem jiném.. Ale pokud stačí running joke se setkáním s rodinou, kde nikdo nemá žiletku, asi v normě.. A vrcholem budiž katastrofální obsazení v čele s otravným hlavním hrdinou.. 35% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nové obsadenie postáv dobrý dojem nekazí, veľmi rýchlo som si zvykol. Nechápem to nízke hodnotenie. Podľa môjho názoru je veľa omnoho slabších rodinných komédií, ktoré sú prijaté lepšie, čo nie je fér. Je tu z každého rožka troška, niečo pre menších, niečo pre pubertiakov a spoločne jedna veľká rodinná zábava. Trápnosť, ktorá sa tu ale dokázala premeniť na funkčnú zábavu. Nadpriemer. 75/100 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Na hráčském EXPU je možno na zlomek vteřiny zahlédnout autora literární předlohy a spoluautora scénáře Jeffa Kinneyho. (Pelidor)
  • Postavu Mannyho ztvárnili opět dva herci, dvojčata. (darthbane)

Reklama

Reklama