Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parodie na KUNG - FU filmy, jaká tu ještě nebyla! Autoři sestříhali dohromady dva hongkongské bojové filmy a nově natočené scény s novými postavami a dialogy. Původní postavy tak říkají úplně jiné věci a vás čeká skutečně pořádná zábava! Film Kung prásk smrtonosná smrt nepostrádá typický scénář - legendární válečník, zvaný "Vyvolený", chce pomstít SMRT své rodiny, a tak se vydává na cestu přes celou zemi, aby našel vraha. Nechybí ani pořádná akce a neuvěřitelné efekty. Vše je ale trochu jinak - a vás nepřejde smích od samého začátku až do úplného konce! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (169)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Parodie starých kung-fu filmů, v níž je drsný i méně drsný humor s vysokým IQ chaoticky (a obávám se, že úmyslně) promíchán s humorem mírně retardovaným, který je všestranně podporovaný a tudíž se naprosto nekontrolovaně rozpíná - až dostane situaci zcela pod kontrolu. Tak jsem se téměř proti své vůli stala svědkem jakési prazvláštní imitace humoru, která nebyla zrovna k popukání. Několik opravdu povedených kameňáků nemělo proti přesile přihlouplých a trochu trapných vtípků žádnou šanci. Ale berte moje hodnocení s VELKOU rezervou, film jsem neviděla v původním znění a dost dobře nevím, co si mám myslet o českém dabingu. Řekněme, že mám o jeho kvalitě určité pochybnosti. ()

ktzc 

všechny recenze uživatele

Na tohle se dívat snad jen v originále. Já to viděl 2x, jednou v originále (****), jednou česky dabované (odpad!), český dabing pohřbil snad polovinu vtipných věcí tohoto filmu. Humor je místy trapný, ale i tak jsem se bavil. Je to celkem vydařená i když neuvěřitelně střelená a ujetá parodie na kung-fu filmy. Fakt libovka viz kungfu kráva, mistr "Betty" Paine, jednoprsá bojovnice, Vyvoleného mila a její: "UÍÍÍŮŮŮŮ ÍÍÍÍŮŮŮŮŮ UÍÍÍ" =D ()

Reklama

hirnlego 

všechny recenze uživatele

"Mám bradavky jako rumové pralinky." ..... Jeden ze základních kinematografických počinů, které by neměly chybět na žádné gentlemanské domácí akci (dalším je třeba vrcholně vkusný Muži bez zábran). Pouštět samozřejmě s hvězdným dabingem Martina Sobotky, aby se to se soustředěním na "děj" nemuselo přehánět. "Kdo je to?" ------------------------------------------------------- "Já nevim." ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Na vzdor. Kdysi pradávno, v dějepisu, to táta přinesl na večer k chipsům z videopůjčovny a já se smál, jako malý - a to jsem vlastně i byl. Těžko říct, zda jsem se nyní smál z nostalgie, ale fungovalo to. Film k jointu, nebo k pokročilejší fázi pařby. Buď zvolím odpad a lidé mne budou uznávat, nebo zvolím 5* a zemřu... Měl jsem zvolit odpad! ()

herrbierer 

všechny recenze uživatele

Sice naprostá ptákovina, ale je na tom znát, že to tvůrci dělali proto, že je to opravdu bavilo, a ne primárně aby vydělali na další nechutné komedii. Nejvíc oceňuji audiovizuální stylizaci, která opravdu věrně napodobuje parodovaná díla (hlavně kamera a záměrně nedokonalý dabing). Humor je sice určen západní mládeži, ale z velké části vychází z onoho typu humoru, který se v asijských snímcích vyskytuje. Celkově mě tento snímek docela přijemně překvapil, je to sice parodie soudobého ražení, ale do jednoho pytle s ostatními teenagerskými komediemi bych ji neházel. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Steve Oedekerk namluvil všechny dabované postavy kromě Whoa. (Dreadd)
  • V závěrečných titulcích běží fiktivní trailer na pokračování filmu, Kung Pow 2 ! Tongue Of Fury, který je však vytvořen z vystříhaných scén. (Lumberjack)
  • Původní scény jsou z filmu Tiger & Crane Fists (1976), režisér Steve Oedekerk jej sestříhal, dotočil nové scény a vytvořil originální a nesouvisející film. (Lumberjack)

Reklama

Reklama