Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason Bateman a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili Maxa a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže kdy je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry... nebo není? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (474)

Fr 

všechny recenze uživatele

„NA TUHLE NOČNÍ HRU NEZAPOMENETE…“ /// Parádní McAdams a klasicky praštěnej Bateman. Jo, a celkem zajímavá zápletka s prostorem pro fóry, bez extra logiky, ale zaměřením na spád. Převažujou sympatie nad pohoršením… a vo tom to je! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Často nevím, jak se znova vrátit do hry. 2.) Tahle Hra se brala moc vážně. 3.) Thx za titule „espectro“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ * ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemne prekvapenie. Už dávno som sa v kine tak často nesmial nahlas. Game Night je po dlhšej dobe výživnou komédiou, ktorá dokáže pobaviť, prekvapiť a s jej hrdinami sa budete cítiť fajn. Sem tam sa samozrejme strieľa slepými nábojmi a niektoré scény zďaleka nevyužívajú naplno svoj potenciál. Väčšinou však dolovanie humoru vychádza veľmi zábavne. Nejde síce o žiadnu žánrovú lahôdku, ale ako svižná jednohubka to chutí prekvapivo dobre.7/10 ()

Reklama

Toren 

všechny recenze uživatele

7/10. Velmi slušná komedie, která hezky odsýpá, staví na funky tématu a nebojí se občas umazat drsnějším fórkem. A má to tři scénky, které mě od srdce rozesmály (sousedův odchod do tmy, "krvavý" pejsek a kufr, co spadl příliš pozdě). Nečekal jsem mnoho, ale dostal jsem fakt příjemnou věc, která splnila svůj účel. A Rachel McAdams je k zulíbání! ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Jason Bateman se začíná pomalu probojovávat mezi moje nejoblíbenější herce. Ten může hrát snad v čemkoliv a vždycky mě spolehlivě pobaví. Jinak tahle komedie patří k tomu nejvtipnějšímu, co jsem v poslední době viděl. Bavil jsem se od začátku až po netradiční závěrečný titulky. Přemejšlim, jestli je nějakej důvod, proč nedat 5 hvězd. A nic mě nenapadá. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zpočátku poněkud křečovitý příběh nepokrytě těžící z Fincherovy Hry (1997) mě poněkud nenadchnul, jelikož rádoby vtipné dialogy vyplňovaly nezáživný děj. Pak se ale vše změnilo, příběh vykolejil a zvratům nebyl konec, byť většina se dala vytušit. A na to i tvůrci vsadili, a tak nakonec se hranice mezi hrou a skutečností zcela setřely. Nejvíce mne dostaly dvě scény - pokus o vyndání kulky z paže a snaha očistit zakrvácenou kočku. Směrem k závěru jsem se bavil víc a víc a trochu jsem jen zalitoval, že větší part nedostal Michael C. ,Dexter´ Hall. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Jedno z míst, kde se točilo, je i Irský Pub RiRa v Atlantě. Natáčelo se i v Georgii. (Tomas_TM)
  • Ve scéně v letadle, než se Annie (Rachel McAdams) dostane do letadla okénkem, tak její manžel Max (Jason Bateman) jí pomáhá slézt dolu. V tento moment jsou vidět v čase 1:25:43 prasklé kalhoty herečky. (mary800)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (MATADOR)

Související novinky

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

15.12.2020

Herec Chris Pine (Král psanec, Wonder Woman) se čerstvě upsal chystané adaptaci slavné stolní RPG Dungeons and Dragons. Film vzniká kolaborací mezi studii Paramount, eOne a hračkářského konglomerátu… (více)

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (více)

Reklama

Reklama