Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdeptaný bankový úradník Arvid sa stane hrdinom, keď takmer omylom zneškodní lupiča. Naivný muž, ktorého práve opustila milenka Hanne naletí však podvodníčke Astrid, ktorá sa mu predstaví ako manželka uväzneného zločinca, a chce jej pomôcť. Prehovorí svojho brata Haralda, skúseného kriminálnika, aby mu pri tom pomohol. Spolu s troma Haraldovými podriadenými potom rafinovane prepadnú pancierové auto s peniazmi a neskôr oslobodia lupiča z väzenia. Pôvodný zámer sa však neskúsenému Arvidovi rýchlo vymkne spod kontroly a muž sa ocitne uprostred výbuchov a prestreliek, pri ktorých sú početné obete. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (166)

Moena 

všechny recenze uživatele

"Nevím jestli můžu k tomuhle filmu napsat komentář, jsem jen kuchař." Po několikáté projekci zvedám hodnocení na 5. Nevím za co, nevím proč, ale prostě se mi ten film pořád líbí. Kdyby jste ve slovníku hledali výraz Absurdní komedie našli byste pod ním právě tenhle kousek. Absurdita, cynismus a černý humor dohnaný do neuvěřitelných výšin. A jsou to dánové. Dány mám rád. Nebudete se při sledování asi řezat smíchy do kolen, ale pokud je to váš šálek čaje, minimálně budete mít na tváři břiblblej úsměv od začátku do konce. A to se vyplatí. Jo a bacha na daňový přiznání. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Všude jsem četl, že se mám těšit na brutálním humorem nabitou komedii..a ono nic. Teda prvních dvacet minut nic..ale pak to přišlo! :) Je opravdu morbidní smát se z plna hrdla tomu, že někoho zastřelí..stydím se..přesto si stojím za svým! Nebýt již zmiňovaného pomalejšího začátku, tak by hvězdiček bylo pět. ()

Reklama

golfista 

všechny recenze uživatele

Ještě pořád nemůžu uvěřit tomu, v jakých chvílích a při jakých situacích jsem se dokázal smát ... Za to, že mě k tomu režisér "donutil" mu jednu hvězdičku strhnu :) .... Na můj vkus až příliš drsný film, jehož hodnocení se v průběhu sledování šplhalo od původních dvou hvězdiček až na ty čtyři (i když ne úplně čisté) ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Moc dobrá tragi-, která se pomalu ale jistě v jednadevadesáti minutách mění na -komedii. Už před koncem jsem si říkal, jaktože na něj čeká, když je venku? Ten konec byl prostě mega šleha! A asi to aj bude první Dánský film, který jsem kdy viděl. Navíc je to film, který jedině přesvědčí, že vypínat předčasně je naprosto zavádějící. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Výtečná dánská ritchiovka, která mě po lehce pomalejším nájezdu dostala do kolen a bavila mě každou minutu víc a víc. naivní a lehce slabomyslný úředníček Arvid dostane do vězení bankovního lupiče. Vzápětí mu na dveře zaklepe lupičova údajná manželka a vymyšlenou pohádkou o umělém oplodnění pohne Arvidovým svědomím a ten se jí rozhodne za každou cenu pomoci. Za asistence svého kriminálnického bratra Haralda spustí neuvěřitelnou lavinu událostí, prošpikovanou nezapomenutelnými hláškami, celou řadou bizarních postaviček a netradičním originálním závěrem. Paráda. 90% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama