Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdeptaný bankový úradník Arvid sa stane hrdinom, keď takmer omylom zneškodní lupiča. Naivný muž, ktorého práve opustila milenka Hanne naletí však podvodníčke Astrid, ktorá sa mu predstaví ako manželka uväzneného zločinca, a chce jej pomôcť. Prehovorí svojho brata Haralda, skúseného kriminálnika, aby mu pri tom pomohol. Spolu s troma Haraldovými podriadenými potom rafinovane prepadnú pancierové auto s peniazmi a neskôr oslobodia lupiča z väzenia. Pôvodný zámer sa však neskúsenému Arvidovi rýchlo vymkne spod kontroly a muž sa ocitne uprostred výbuchov a prestreliek, pri ktorých sú početné obete. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (166)

Morloth 

všechny recenze uživatele

Pro mne osobně velké zklamání. Krom toho, že film nabízí příjemnou dávku bizarní absurdity, mne nikterak neoslovil. Po herecké stránce nikterak chytlavé, po té filmařské hodně nízkorozpočtové (což mínus není), ale často zbytečně amatérské (i když výbuchy automobilů mne bavily). Co mi na snímku nejvíce vadilo byla absence výraznějšího tempa a značná absence humoru. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně o něco slabší než druhý díl(který jsem viděl asi před dvěma lety), pro mě tohle postrádá hlubší smysl, a to nemluvím o humoru. Konec je sice geniální, ale to předtím my přišlo tak unylý že jsem kolikrát zívnul. Nicméně herci jsou opravdu do jednoho sympaťáci a přál jsem jim to nejlepší(hups), ale jejich postavy se dostávaly do tak divnejch situacích že jsem jen kroutil hlavou. ()

Reklama

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Gangsterská komédia, ktorú drží nad vodou hlavne Kim Bodnia v úlohe skutočného Badass gaunera, ktorý sa povahou nápadne podobá jeho Frankovi z Pushera. Nebyť neho a pár vydarených vtipov, asi by som dal aj 40%. Najväčším failom je tu bezpochyby hlavný hrdina v podaní Dejana Cukica. Jeho postava je totiž naivný imbecil s iq 5 ročného chlapca, ktorý sa dostane vlastnou vinou do ťažkého prúseru a nakoniec zistí, že úplne zbytočne. K dobru je tu ale záverečná prestrelka či vydarené hlášky. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Skutečný úlet.Úlet,který však chvílemi i nudí,přestože obsahuje i spousty neskutečně zábavných,někdy brutálních,někdy vtipných scén.Děj má docela spád,ale i zde se občas mohlo párkrát šlápnout na plyn ještě víc a naopak by nebylo marné několik scén úplně vyhodit.Herci jsou vesměs výborní,převším pak Labovic a Bodnia(známý z Dealera) dodávají filmu i sympatické parametry.Závěr do teď nevím,jak si mám vlastně vyložit a především jestli byl buď neskutečně výborný,nebo to byl skok do prázna,to už si musí asi každý rozmyslet sám,mě sice pobavil a překvapil,ale zároveň si myslím,že byl i dost takovým alibistickým vyústěním.Celkově mě každopádně V Číně jedí psy bavilo,určitě nejde o standartní podívanou,nicméně cestu si k němu nemusí najít určitě každý.Mít film lepšího režiséra,myslím že mohlo jít o mnohem nadupanější a ještě šíleněnjší jízdu,ikdyž ta šílenost je zde zastoupena v řádném měřítku :)! ()

liuk 

všechny recenze uživatele

Tak po shlédnutí tohoto filmu nějak moc nechápu, co na něm všichni vidí, samozřejmě je tam pár skvělých hlášek, například již zmíněná Hanne v obývaku a v kuchyni :), ale jako celek mi to přislo dost nesoudržné. Buď jsem nedával pozor a nebo jsou ve filmu silné nelogičnosti, například: odpálí obrovským flákem semtexu díru do zdi okolo vězení, odejdou od ní, za tmy se vrátí, díra ostraze vězení (ona tam ani skoro žadná není) vůbec nepřipadá divná nebo si ji spíše nevšimne, projdou skrz ní, udělají díru přímo do vězení do basy, osvobodí vězně (od koho se dozvěděli, že je zrovna v této base?), zastřelí první dvě stráže a spokojeně odjedou. Naštěstí film zachranuje skvělý konec s Bohem :). Filmu dávám 2.5, ale jen kvůli konci a pár, opravdu jen pár, dobrým hláškám, jinak by dostal lepší 1 ;) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama