Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dlho som nevedel prísť tomuto filmu na chuť. Prvú, úvodnú časť tejto zombie série som považoval, a doposiaľ som svoj názor naň nezmenil, za výborný, skvelý horror. A po ňom zrazu prišla takáto potrhnutá fraška. Nie som zrovna priaznivcom takýchto srandičiek. Mám radšej serióznejší prístup. Miešať horror s komédiou nevidím ako najlepší nápad. No občas sa aj takáto neprirodzená kombinácia môže vydariť. V prípade "Návratu živej smrti 2" to celkom dobre funguje. Surový, absurdný zombie humor, či horror? *** ()

G04T 

všechny recenze uživatele

V porovnání s dobrou jedničkou je tohle shit. Na tomhle filmu mě sralo tolik věcí, že to snad ani nespočítám na prstech jedný ruky. Zkurvená uřvaná pizda, hlavní postava je děcko, celkově všechny postavy jsou nesympatický, většina scén, kde se divák má zasmát je spíš trapná a hlavně je tu zase debilní konec, kterej není o moc horší ani o moc lepší než u jedničky. Ale párkrát jsem se zasmál, to jo... ()

Reklama

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Tyhle mozky už lehce vyčpěly ale pusťte si to na chatě,hluboko v lesích a pak jděte pár kiláčků přes les pro cíga na nejbližší benzinu.Nedoporučuje se.S jedničkou to má společný tak maximálně Matthewse s Karenem ale i tak to patří k tomu nejlepšímu ze zombí 80's žánru.A samozřejmě Tarman je třešnička na dortu.Škoda že se zmůže jenom na tu jedinou nejděsivější scénu z celýho filmu.Škoda ()

sarfian 

všechny recenze uživatele

A zase miestami trapas, ale miestami celkom pohoda. Zombíci sú už troška lepšie stvárnení oproti prvému dielu. Príbeh je o niečo slabší a tích dvoch magorov z jednotky mohli celkom kludne vynechať. Mimochodom v jednotke sa stali zombíkmi a jeden z nich sa upálil a druhého zničil ten výbuch, tak načo ich srali do tohto filmu. Ale inak rovnaká dávka zábavy ako pri jednotke, VIDENÉ 1x ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Dvojka je spíš komedie říznutá hororem, ale tak jsem to brala a nejsem vůbec zklamaná. Zombíci byli občas trochu neohrabaní, jen když ucítili vůni mozků dokázali dost zrychlit. Byli úplně všude, nedalo se před nimi nikam utéct a hlavně si své zmrtvýchvstání pořádně užívali a tak jim ten krátký čas dopřejme. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (14)

  • Soundtrack na DVD je v podstatě kompletně odlišný od hudby použité ve verzi pro kina a VHS kazety. K tomu došlo, protože nastaly problémy s právy k originálnímu soundtracku. Nicméně na francouzské verzi DVD originální verzi slyšet můžete. (HellFire)
  • Elektřina v závěrečné scéně byla snímek za snímkem ručně malovaná a stála přes 50.000$. (HellFire)
  • Scénář původně nebyl napsán jako pokračování. Producent Tom Fox se o režisérův scénář zajímal, ale s financováním souhlasil jen pod podmínkou, že se to natočí jako část série. (HellFire)

Reklama

Reklama