Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mozky, mozky! čerstvé mozky! Bohužel oproti prvnímu dílu je tu ten pokles celkem znatelný. Zatím co jednička umně balancovala na hranici hororu a bláznivé komedie, tak dvojka se bohužel v tomhle směru trochu vymkla z kontroly a místy se mění v parodii. I když nepopírám, že to má momenty ze kterých jsem byl mrtvej smíchy, ale jako celek se to bohužel na geniální první část nechytá ani náhodou.65% ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Oproti takřka geniálnímu prvnímu Return of the Living Dead spíš jen lehce nadprůměrná zombie komedie. Tentokrát se barel se zombíkem a nakažlivým plynem dostane do jednoho maloměsta, kde se proti - jak už tomu tak bývá zvykem v téhle sérii - takřka nesmrtelným, slušně rychlým a docela ukecaným zombíkům postaví super vychytralej klučina, jeho trochu protivná sestra, mladej opravář, ne tak docela nevinnej páreček, vykradač hrobů a především dobře trhlej doktůrek. Čili v tomto šíleném a na nic si nehrajícím filmu plných hlášek je o docela slušnou zábavu postaráno ;) (6/10) ()

Reklama

domirovec 

všechny recenze uživatele

Return of the Living Dead Part II je stejně úžasně ujetá zábava jako předešlý první díl. Přiznávám, je to trochu slabší než jednička, ale furt se jedná o dost solidní zombie šílenost, která stejně, a místy někdy ještě více než první díl funguje spíše jako komedie, než horor. To já však samozřejmě odpouštím a musím tvůrce pochválit za příjemné, částečné pokračování jednoho z mých nejoblíbenějších zombíkáren vůbec. 4/5 ()

G04T 

všechny recenze uživatele

V porovnání s dobrou jedničkou je tohle shit. Na tomhle filmu mě sralo tolik věcí, že to snad ani nespočítám na prstech jedný ruky. Zkurvená uřvaná pizda, hlavní postava je děcko, celkově všechny postavy jsou nesympatický, většina scén, kde se divák má zasmát je spíš trapná a hlavně je tu zase debilní konec, kterej není o moc horší ani o moc lepší než u jedničky. Ale párkrát jsem se zasmál, to jo... ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Opravdu trapná slátanina a to i ve srovnání s jejím přinejmenším stejně trapným prvním dílem. Pravda, humor je tu humornější, než v jedničce, ale často až příliš přehnaný a absurdní. Sice jsem se docela zasmál, když zombíci vylízali z hrobů, ale jinak spíš jen nudil. Jediná věc, která tohle jinak zbytečné dílko tahá z průměru je úplně jetý doktor s pár dobrými hlody: Harvey! Harvey! To jsem já, vzpomínáš? Harvey, to nebyla má vinna! Došla nám krev, chápeš? Jinak ale je to obehraná písnička, řekl bych, že jeden z pilířů špatného komediálního horroru. Mám radši, když se efekty moc neplýtvá, když je téma bráno vážně, když zombíci jsou nejen vraždící otravné stvůry, ale taky politováníhodní kdysilidé. To tu ale není nijak rozvedeno a finální odhalení způsobu, jak zombíky zničit, aniž by se musela půlka kontinentu srovnat se zemí to nezachrání. Jde jen o další náplň nudné noci. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (14)

  • Brian Peck si jako jediný zahrál v prvních třech dílech série. V prvním díle v roli Scuze a v ostatních dvou jako zombie. (HellFire)
  • Pokoj Jesseho je ten stejný jako Billyho. Byl pouze přeskládán nábytek a změněny plakáty. (HellFire)
  • Soundtrack na DVD je v podstatě kompletně odlišný od hudby použité ve verzi pro kina a VHS kazety. K tomu došlo, protože nastaly problémy s právy k originálnímu soundtracku. Nicméně na francouzské verzi DVD originální verzi slyšet můžete. (HellFire)

Reklama

Reklama