Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cody Banks je teenager, který trpí klasickými problémy svého věku, ale nejvíc ho trápí to, že neumí mluvit s dívkami, což je poněkud zvláštní, protože je tajným agentem CIA, takže by měl mít skvělé sebevědomí. Codyho vycvičila CIA na letním táboře a do teď byl pouze v záloze, ale CIA byla na jedné akci odhalena, takže musí sáhnout po agentech, které protivník neočekává. Codyho první misí bude spřátelit se s Natalií Connorsovou, která je dcerou doktora Connorse. Connors pracuje pro Brinkmana, pro kterého vyrábí nanoboty. CIA zatím neví, na co Brinkman nanoboty chce, a proto to musí Cody zjistit. Cody má největší šanci to odhalit, pokud se dostane na narozeninovou oslavu Natalie. O Codym si CIA myslí, že to s dívkami umí, ale opak je pravdou, což brzy vyjde najevo. Cody se ale přes svůj problém dostane a začne na Natalii nenápadně dělat dobrý dojem. Cody dokonce Natalii zachrání, když spadne ze žebříku ve škole. V ošetřovně se Cody konečně dočká pozvání na narozeniny, kam dorazí v krásném sportovním voze. Natalie jde okamžitě za Codym a vše je na dobré cestě, ale Cody se nyní musí soustředit na laboratoř doktora Connorse, která je jen pár pater pod narozeninovou oslavou. Cody se do laboratoře dostane a tam se mu podaří zjistit, že Brinkman má v plánu nanoboty využít na zničení raketové obrany USA. Connors s tím samozřejmě nesouhlasí, ale to Brinkmana nezajímá. Connors je unesen a Cody se musí po ukončení mise vypořádat se svými spolužáky, kteří si ho dobírají. Rvačkou se spolužáky na sebe Cody upoutá moc pozornosti a z mise je definitivně stažen. Cody má dokonce zákaz se s Natalií vídat... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Agent Banks. Cody Banks. Mladý James Bond. Všichni, co jsme byli na pionýrském táboře, jsme si nejspíš přáli, trošku víc akce. V Americe nemají pionýrské tábory, ale rovnou výcviková střediska CIA. Právě v jednom z nich je vycvičen Cody Banks (Frankie Muniz) na agenta CIA. A netrvá dlouho, a je zde první mise. Sbalit holku (Hillary Duff), zjistit co dělá její otec (vědec), zachránit svět, atd to co agenti normálně dělávaj. Cody má plnou podporu CIA (Jak se můžu věnovat misi když musím napsat úkoly a uklidit dům. - Dobře. Služba za tebe udělá domácí povinnosti a školní úkoly)... Film inspirovaný úspěchem Spy Kids, který si na nic nehraje, sem tam se zasmějete, sem tam se smát nebudete ... ale pokud už vám psychologický thrilery lezou krkem, tohle je ten správnej odpočinkovej film.. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se mi hodně líbilo. Film jsem chtěl už docela dlouho vidět, a teď, když se konečně naskytla možnost, tak jsem nezaváhal. A na tuhle záležitost se dá pohlížet dvojím způsobem a hodnotit dvojím metrem. Buď to berete velmi vážně a film vám připadá jako nelogická kravina pro děti. Takoví kritici na tomto filmu mohou najít mnoho důvodů, proč ho potopit. A nebo se dá tenhle film brát tak, že prostě upustíte od hledání chyb a nelogičností, vypnete mozek a přistoupíte na tuto hru tvůrců a budete se příjemně bavit. A protože já nejsem na ČSFD registrovaný proto, abych hodnotil kritickým pohledem, ale mým soukromým pohledem diváka, tak jsem na film nazíral z toho druhého pohledu. A příjemně jsem se bavil. Tenhle film je sám o sobě velmi zajímavý, má zajímavý děj, a ač špionážní filmy nevyhledávám (např. jsem neviděl ani jeden film s Jamesem Bondem, protože tenhle typ filmů mi nic neříká a neskutečně bych se u toho nudil), tak tenhle se mi enormně líbil. Mé nadšení je asi stejné jako u filmu Škola superhrdinů, kde jsem dal maximální hodnocení. Tady to sice na maximální hodnocení nevidím, ale film vnímám jako nadprůměrnou záležitost, kterou stojí za to vidět. Frankie Muniz v hlavní roli exceluje a po seriálu Malcolm v nesnázích, kde si střihl hlavní roli, opět ukazuje, že je v něm určitý potenciál. Prostě já byl spokojený a od filmu jsem dostal přesně to, co jsem očekával, takže je to za čtyři hvězdičky. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Dobrá zábava. Cody Banks je sice superagent, ale pořád je mu 15 a daleko nejtěžší úkol je pro něj sbalit krásnou (no ehm... ) holku. Musí však zvládnout nejen to, ale také zachránit jejího otce a "vyřešit" jednoho klasického bondovského záporáka a jeho ďábelský plán. Stejně jako Stormbreaker to odkazuje porůznu na Bondovky (nechybí tu různé vynálezy, hitech vybavení, superzáporák a jeho drsný poskok, krásně stylová základna zloduchů v nitru hory, honička na lyžích). Akce je míň ale finále vše napravuje, humor je fajn (komando dělající úklid prostě nemá chybu, něco takovýho bych potřeboval :-D ), hrdina je sympaťák. Hilary Duff bych sice z fleku vyměnil, opravdu nechápu co na ni kdo vidí, ale to je jen subjektivní výtka. Jinak v pohodě zábava. ()

herech 

všechny recenze uživatele

Zase tak trapné jak sem čekal to nebylo. Celkem dobře zde byly přejaty prvky z bondovek. Chlapec naštěstí nepředváděl žádné fantastické věci, ale jen to co bylo v rámci jeho možností a schopností. Nějak citelně jsem se taky nenudil. Ale jinak bych se na to podruhé asi nedíval. Spíše bych tento film prezentoval jako jednorázovou oddychovou, chvílemi akční záležitost. Menší děti to ale určitě zaujme více. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Byla jsem překvapená, že mi tato akční pohádka nepřišla vůbec stupidní. U mě se totiž většinou při náhodném vztřebání takovýchto pořadů objevují alergické projevy kopřivky spojené s nauzeou. Pokud se ve filmu objeví dítě, které je chytřejší než vědecké konsorcium a je předurčeno spasit svět, tak to většinou opravdu nedávám. Agenta Codyho jsem ale nechala běžet (příjemně a rychle mi u toho uběhla doba, kdy jsem vytvořila narozeninový dort) a celkem jsem se bavila. Nic nebylo přeplácené, předojemné, násilně přechytračelé nebo hustovtipné. No ale ten, kdo psal nahoře popis žánru, tak ho musel zjevně napsat pod vlivem, jelikož si nedokážu vysvětlit co přesně myslel tím kriminálním thrillerem. Každopádně je to rodinná, akčně dobrodružná komedie, která vyloženě nijak zvlášť neoslní, ale opravdu ani neurazí, pouze příjemně překvapí. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (2)

  • Agenti z dodávky používají sluchátka Sennheiser. (mauro)

Reklama

Reklama