Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Mrazivé pomstě, strhujícím akčním thrilleru plném černého humoru, hraje Liam Neeson Nelse Coxmana, muže od rodiny, jehož klidný život s manželkou (Laura Dern) je obrácen vzhůru nohama, když jim za podivných okolností zemře syn. Nels začne pátrat po pravdě o smrti svého potomka na vlastní pěst a jeho touha po spravedlnosti se rychle změní v krutou mstu. Drogový král přezdívaný Viking (Tom Bateman) postupně záhadně přichází o své zabijáky a Nels se pomalu mění z příkladného občana v chladnokrevného mstitele, který nedovolí ničemu a nikomu, aby mu stál v cestě. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (353)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

U remaků, když už nic jiného, mě baví sledovat změny oproti originálu. Což je u Cold Pursuit trochu problém, protože to točil stejný režisér a je to, až na pár drobností odvíjejících se od místa zasazení a filmové cílovky, prakticky identické. Ač remake postrádá pěkně norské krajinky a je více digitální, po technické stránce je výrazně sebejistější a co do tempa preciznější. Na druhou stranu černý humor už tolik nefunguje a hlavně má remake nepochopitelně mnohem slabší cast ústředního záporáka. A i Liam Neeson je v téhle umírněné, skoro až apatické, roli taky dost nevýraznej. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Zábavná vyvraždovačka, ktorá síce miestami nevie do ktorého žánru má patriť ale má svoje silné miesta. Pekne urobené logické zvraty a aj vtipné wtf momenty. Po dlhom čase film s Liamom Neesonom, ktorý je správne pritiahnutý za vlasy ale zároveň má v sebe punc logiky a aj emócií. Záporák archetypálny ale veľmi dobre spravený. V zasade film na poli dvoch hodín vypovedal celkom dosť. A dávalo to hlavu aj pätu a nestrácal som sa. Nevrátim sa k tomu ale bavil som sa. Škoda nevyužitého priestoru krásky Emmy Rossum. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Remake filmu "Boj snežného pluhu s mafiou" potvrdzuje, že ani rovnaký režisér a námet nezaručuje úspech. Film trpí dramaturgickými úchylkami, mnoho scén nemá absolútne význam a zmysel ( Made in China, rogalo, nájomný vrah ) a predlžuje film do zbytočnej minutáže. Určité dialógy istým spôsobom navodzujú atmosféru čierneho humoru, je to však málo, takže podozrievam tvorcov, že film mysleli vážne. Treba však oceniť skvelý soundtrack. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Mohl by jste prosím ustoupit z toho koberce? '' ------- Tu norskou věc mám, ale ještě jsem ji neviděl. U tohle jsem si zprvu povzdechl, ach jo, další věc s mstícím se Neesonem. Posledně mu unesli dceru tak lámal krky a zamačkával ohryzky kdesi na Balkáně, tady je to syn a mrazivé pustiny kolem Denveru. Naštěstí to vezme tak trochu jiný obrat i grády a nejedná se o osamnělou pouť mstitele. S radostí jsem zase po čase viděl Lauru Dern a mám dokonce po hříchu pocit, že to je od doby kdy v dvaadevadesátém na Isla Nublar prohrabávala rukou triceratopsí bobek poprvé. Naštěstí od určité fáze převezme dění ve filmu do rukou mafie a tak divák nemusí kroutit hlavou kde ten silničář vzal všechny ty zabijácké schopnosti. Vždycky jindy je totiž Neeson bývalý agent, nebo vysloužilý voják a tak se to dá chápat, ale silničář? Každopádně jak vidno i silničář se umí nasštvat a tak bych si ty každoroční hlášky na lehce poprášené silnici sněhem ve stylu ,,silničáři zase zaspali'' sakra rozmyslel. Kdo ví kdo poslouchá a jak moc se ho to dotýká jeho profesionální cti ! :-). Od poloviny se film stává černou komedií a s tím i končí a tak nějak jsem ke konci nevěděl co si o tom všem myslet. Ale bavilo to, to jo byť z toho šla na člověka slušná kosa. Až tu bude zase někdo u 5 cm poprašku mluvit o kalamitě ať si vybaví ty třímetrové závěje z tohole filmu ! :-). Dávám za tři medvědí zuby. * * * ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $32,138,862Tržby Celosvetovo $76,419,755Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,979,224Tržby za predaj DVD v USA $2,347,792║ Liam Neeson je v takejto polohe už toľko krát vyvarený či prevarený, že už nemá čo ponúknuť, aj keď režisér sa snaží byť pri likvidovaných osobách veľmi originálne informatívny. Takže len taká všednejšia jednohubka. /60%/ ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Když Coxman (Liam Neeson) pouští unesenému klukovi klasiku, tak je to Dvořákův „americký“ smyčcový kvartet. (kuky)
  • V čase 01:26:27, kdy přicházejí Indiáni do foyeru horského hotelu, sedí v křesle dívenka s rouškou a snaží se přes ni napít. (Scott67)
  • Liam Neeson se ve filmu objevuje v roli otce postavy, kterou hraje Micheál Richardson. Neeson je pak otcem Richardsona i ve skutečnosti. (BS)

Reklama

Reklama