Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z Dustyho (Mark Wahlberg) a Brada (Will Ferrell) jsou teď kámoši, zvlášť když se Dusty vykašlal na svou dlouho pěstovanou image bouráka, a Brad přestal dělat psí kusy, aby se mu v tom vyrovnal. Dokonce se rozhodnou, že letošní Vánoce stráví všichni pohromadě jako jedna velká šťastná rodina, i s oběma manželkami a všemi svými i vyženěnými potomky. Plán dostane zásadní trhliny ve chvíli, kdy se na svátky pozvou jejich otcové. Copak, s vřelým a milujícím Bradovým tátou (John Lithgow) by v tomhle směru nebyl žádný problém. Horší to však bude s Dustyho taťkou (Mel Gibson), což je ultimativní tvrďák, který neuznává fyzický kontakt a s malými dětmi je schopen vtipkovat o mrtvých prostitutkách. Dusty se mu vždycky chtěl vyrovnat a teď se bojí, že ho svou vyměklostí totálně zklame. A ještě víc se obává toho, že otcova přítomnost promění idylické Vánoce ve válečnou vřavu. A přesně k tomu vše nevyhnutelně směřuje, protože ani Brad a jeho tatínek nechtějí v téhle nelítostné bitvě tahat za kratší konec provazu. (CinemArt)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (211)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Výrazne lepšie ako prvý film. Opäť tu je oldschool atmosféra rodinných komédií z 90tych rokov, navyše v prostredí Vianoc a zasneženej chaty, Will Ferrell a Mark Wahlberg majú super chémiu (a aj zvyšok castingu je výborný), no ono je to občas fakt vtipné a má to aj úplne čarovné rodinné momenty (Do They Know It's Christmas Time!!!). ()

j.i.r.k.a 

všechny recenze uživatele

Mírně lepší než první díl, takže taková průměrná americká komedie. Nenadchne ani neurazí. Byly zde scény, kterým jsem se zasmál (sprcha, řetězová pila), ale i scény, kde mi bylo za tvůrce trapně (betlém). Gagů mohlo být více, ale celkově jsem se nenudil, Mel Gibson si roli evidentně užíval, Ferrell vtipnej a na Lindu Cardellini se pěkně dívá. Ale jo, nakonec jsem z kina neodcházel naštvanej z vyhozených peněz, ale byl jsem v podstatě i překvapený, že se nejedná o totální blbost. 65% ()

Reklama

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Od pokračování rodinného hitu Táta je doma jsem dostal to jsem čekal- zábavnou rodinnou blbinu která neurazí přesto však jede na jistotu a vlastně ničím nepřekvapí. Jakmile však nečekáte cokoliv víc můžete být spokojení. Dvojce Wahlberg a Ferell si spolu sednou již dlouho to je jasné. Výborný nápad ale bylo obsadit do role jejich otců právě Johna Lithgowa a Mela Gibsona. Lithgow hraje správnou verzi Ferrelový starší postavy a především zábavnou humornou postavu která nakonec i dojme. A pak tu je samosebou Mel Gibson který působí jako přesný opak a v podstatě je na Gibsonovi vidět, že si roli správně užívá což jenom podněcuje zážitek. Jak již ale bylo řečeno pořád to jede na neutrál a nejde o nic přelomového. Jaká zábavná vánoční blbina však dostačující. PS: Cameo Sullyho je nejlepší cameo roku! ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Dusty (Mark Wahlberg) a Brad (Will Ferrell) rozhodnou, že letošní Vánoce budou jejich rodiny trávit společně, ale vše se trochu zkomplikuje ve chvíli, kdy dorazí jejich tátové Kurt (Mel Gibson) a Don (John Lithgow)... Sešlo se zde mnoho zajímavých herců a výsledkem je pouze průměrná komedie. Rozhodně se povedla ukázka z fiktivního vánočního filmu Missile Tow, kde ústřední postavu hraje Liam Neeson. Bradova nevlastního otce si v malé cameo roli ve filmu zahrál bývalý letecký kapitán a skutečný hrdina Chesley Sullenberger, který je v titulcích uveden jako Chesley 'Sully' Sullenberger. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Feliz NaviDADS! Vánoční hašteření spoluotců a spoludědů jede na houpačce vtipu (situační humor dobrý, jak se moc mluví, začne to skřípat), netlačí se na pilu morálních ponaučení a vše vyvrcholí medovou scénou se slavným Band Aid songem, kterou naštěstí vždy v ten pravý moment něco shodí. Dusty Mark jako Bono obstál, ale spíše by mě zajímala ta akční pecka Missile Tow s Liamem Neesonem. Ostatně, na planetě Zemi není lepšího táty a třetí díl se nabízí.. P.S.: Neuvěřitelné! Will „Guareza“ Ferrell nevystavil na odiv své srstnaté tělo! Mé modlitby a prosby byly vyslyšeny. Děkuji ti, Ježíšku.. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts na severovýchode USA. (MikaelSVK)
  • Bradova nevlastního otce si v malé cameo roli ve filmu zahrál bývalý letecký kapitán a skutečný hrdina Chesley Sullenberger, který je v titulcích uveden jako Chesley 'Sully' Sullenberger. (Rominator)

Související novinky

Mel Gibson se vrací do války

Mel Gibson se vrací do války

01.05.2018

Určitě si pamatujete, jak Mel Gibson před dvanácti lety upadl v hollywoodskou nemilost. Jeho kariéra byla 10 let prakticky v limbu, v roce 2016 ale natočil Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny a téměř vše… (více)

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama