Reklama

Reklama

Atomové gymnázium

  • USA Class of Nuke 'Em High (více)
Trailer

Místo hodin tělocviku tu po chodbách nahání mutanti nebohé školáky, místo hudební výchovy se souloží, chlastá a fetuje. Tromavillská střední škola je trochu jiná, než všechny ostatní. Učitelé poslední dobou pozorují nadměrný nárůst případů, kdy se jejich nic netušící student přemění v krvelačného mutanta. Stejný osud postihne i Warrena, který se svou krásnou dívkou Crissy zplodí po jednom nadmíru vyvedeném večírku lidožravé monstrum. Jak se zdá, za vším stojí místní atomová elektrárna. Počty studentů dramaticky klesají, na toaletách dávno není bezpečno a ke všemu se ještě blíží maturity... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Laxik 

všechny recenze uživatele

Má to všechno, co má TROMÁCKÝ film mít. Punkáče, tlusťocha, radioaktivitu, sprosťárny, šprtíka, ženský, urvaný hnáty... a přesto tomu chybí jedna věc pro tyhle filmy typická. teda ona tam je, ale je jí tam málo. Prsa. Ani se mi nechce věřit, že mi tam chybělo zrovna tohle (i když na druhou stranu...), ale fakt že jo. Hodnocení je na pomezí 3 a 4 hvězd, ale geniální hlody a geniální punkáčské kreatury to nakonec vytahují. Jinak jako u všech filmů od Tromy by tomu zkrácení o půlhodinu vůbec neuškodilo. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Po delší pauze jsem si připomněl žánr troma. Z tohohle dílka však nadšený nejsem. Párkrát jsem se zasmál hláškám tlustého ředitele jaderné elektrárny. Zbytek je obrovská nuda s opravdovým minimem úsměvných momentů. Celkově je to pouze takový suchý prd. Od Kaufmana jsem zvyklý na něco mnohem lepšího. Jeho dva spolurežiséři mu to zcela jistě posrali. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ta klasická Tromácká ulítlost tu je (šílené postavy, šílení pankáči, šílená osmdesátková bikini party, cosi divného v záchodě), ale várazně mi tomu chyběl nějaký humor, kterému bych se mohl alespoň trochu zasmát. Ke konci už mě to začalo i nudit a uspávat. Na celovečerní stopáž tam toho bylo hrozně málo a hrozně moc to bylo nastavováno (úvodní útěk z elektrárny, závěrečný útěk z gymplu). ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

totální oldskůlovej úlet o jednom takovém, v jádru normálním, gymplu... zelené a žluté blitíčko, zmutovaná zviřátka, piercingy, spreje, marihuana, zbraně - prostě klasická výběrová škola USA 80. let... béčkovost z filmu čpí víc než jaderné palivo, ale myslím, že ani nebyl účel si hrát na něco víc... je to prostě totální šit, ale místy je to docela vtipný a konec je prostě EPIC, takže na nějaký ten alko-bé-festiválek doporučuji. já to bohužel viděl střízlivej (když pominu 40 kapek stoptussinu), takže "jen" 50% ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Správná šílenost, která je naštěstí dostatečně krátká na to, aby nestihla začít nudit. Podobnost s filmem Toxický mstitel je více než zřejmá a oba filmy mě bavily v podstatě stejně. Je to prostě sranda, na kterou nemá cenu uplatňovat nějaká náročná měřítka. Samozřejmě je to maximálně debilní až hrůza, ale právě v tom je to kouzlo - pro toho, kdo to dokáže docenit :) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama