Reklama

Reklama

Atomové gymnázium

  • USA Class of Nuke 'Em High (více)
Trailer

Místo hodin tělocviku tu po chodbách nahání mutanti nebohé školáky, místo hudební výchovy se souloží, chlastá a fetuje. Tromavillská střední škola je trochu jiná, než všechny ostatní. Učitelé poslední dobou pozorují nadměrný nárůst případů, kdy se jejich nic netušící student přemění v krvelačného mutanta. Stejný osud postihne i Warrena, který se svou krásnou dívkou Crissy zplodí po jednom nadmíru vyvedeném večírku lidožravé monstrum. Jak se zdá, za vším stojí místní atomová elektrárna. Počty studentů dramaticky klesají, na toaletách dávno není bezpečno a ke všemu se ještě blíží maturity... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Po delší pauze jsem si připomněl žánr troma. Z tohohle dílka však nadšený nejsem. Párkrát jsem se zasmál hláškám tlustého ředitele jaderné elektrárny. Zbytek je obrovská nuda s opravdovým minimem úsměvných momentů. Celkově je to pouze takový suchý prd. Od Kaufmana jsem zvyklý na něco mnohem lepšího. Jeho dva spolurežiséři mu to zcela jistě posrali. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

A tak som si našiel cestu k Trome. Respektíve, k prežitiu jej sledovania. Čím menej fekálií, tým skôr sa dá zvládnuť. Už druhýkrát dávam priemer, práve preto a pár fórov. Celkom posun, zatim som vždy odpadoval, pokiaľ som mal vôbec nervy vydržať dokonca. Tak možno zas za pár rokov ... ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Lepší TROMA film. Největším kladem filmu je jeho poměrně rozumná stopáž. O něco bláznivější než třeba Tromeo a Julie. Celkem povedené efekty. Děj neděj je zase spletenec šíleností. Původně jsem xhtěl dát 4 hvězdičky. Vzhledem k tomu že jsem viděl teprve nedávno a zas tak moc si z toho nepamatuju, tak dávám za 3. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

[TROMA] Tromaville je zase v průseru, tentokrát za to může místní atomová elektrárna. Jejím pracovníkům je nějaká bezpečnost celkem ukradená a tak jim sem tam unikne nějaký to svinstvo. Na to doplatí tromavillská střední, která je sice celýho půl kiláku od elektrárny, ale ten sajrajt je stejně nemine. Do toho studenty terorizuje banda Kreténů.... Tromácká klasika - píčovina na třetí, záměrně hrozný herecký výkony a hadry, pár nechutností a osobitý humor. Tenhle film jen potvrzuje mojí domněnku, že Kaufman prostě zásadně netočí jeden záběr na více pokusů. Zato ho to hrozně baví. God bless America, limp dick! ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Má to všechno, co má TROMÁCKÝ film mít. Punkáče, tlusťocha, radioaktivitu, sprosťárny, šprtíka, ženský, urvaný hnáty... a přesto tomu chybí jedna věc pro tyhle filmy typická. teda ona tam je, ale je jí tam málo. Prsa. Ani se mi nechce věřit, že mi tam chybělo zrovna tohle (i když na druhou stranu...), ale fakt že jo. Hodnocení je na pomezí 3 a 4 hvězd, ale geniální hlody a geniální punkáčské kreatury to nakonec vytahují. Jinak jako u všech filmů od Tromy by tomu zkrácení o půlhodinu vůbec neuškodilo. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama