Reklama

Reklama

Zvířata a paranormální jevy

(seriál)

Obsahy(1)

Některá zvířata prý dokážou reagovat na paranormální jevy. A to různými způsobem. Poznejte několik příběhů, kdy se v novém domově děly těžko vysvětlitelné věci... Dokážou zvířata vycítit paranormální jevy? Co se stane, když kočka vidí duchy a psa posednou démonické síly? Mrazivý dokumentární seriál zkoumá spojení mezi zvířaty a nadpřirozenem v pravdivých příbězích, ve kterých domácí mazlíčci figurovali jako spojení se záhrobím. Obecně se věří, že zvířata jsou citlivější k vnímání paranormálních jevů než lidé, a proto se stávají obětí nejsilnějších nevysvětlitelných fenoménů. Byly zaznamenány případy, kdy se domácí mazlíčci chovali podivně nejen na určitých místech, ale dokonce i k určitým lidem. Tento dokumentární seriál dává dohromady osobní svědectví s dramatickými filmovými rekonstrukcemi událostí a předkládá skutečná paranormální dramata. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Dědek, stařena a vnučka si koupili vysněný barák na venkově a vše bylo dokonale idylické. Dědkovi ale náhle zaklepe na rameno duch, nic se ovšem neděje, dědek je bejvalej mariňák a ti vraždili civilisty ve Vietnamu, takže nějaký fádní duch v domě ho nemůže rozhodit. Stařena tou dobou po nocích poslouchá zvuky, je podělaná strachy a nemůže spát, vnučka jí totiž vyprávěla, že něco po nocích slyší, tak si to chce ověřit. Ještě k tomu má mizerný přívod plynu do domu a hořáky jí samovolně mění sílu hoření, vzhledem k tomu, že kuchyň je jediné místo, kterému rozumí, okamžitě pojme podezření na řadění plynového ducha. To se potvrdí, jelikož jí nakonec v noci prozradí, že: "MUSÍ ZEMŘÍT", stařena se z toho posere, ale sedne si na gauč a do rána čumí do zdi, s těmi duchy v domě, ve kterém musí zemřít. Tou dobou malá holka slyší kroky v podkroví a vidí stíny v pokoji, je mírně rozhozená, ale je to běžné dítě jako každé jiné, takže nedělá hysterické scény, zatne zuby, zachová chladnou mysl a tu každonoční hrůzu výrazněji neřeší, je jí už deset, tak kurva nebude vyvádět. Naopak o svých nočních patáliích s klidným výrazem a hlasem bude vyprávět do tohoto "dokumentu". Pak se ale něco posere a převáží se pomyslné misky vah. Dědkovi dojde veteránská zásoba tvrdosti, když mu "něco" zavrčí za zády, jeho pes to nebyl a střeva taky ne, byla to temná neviditelná entita. Zde končí sranda s Caspery, rodina je v ohrožení a musí se konat! Obratem se zavolá zásahová jednotka lovců přeludů a "vyšetřovatelů" normálních jevů, kteří jdou s nejmodernějším vědeckou technikou (z Wallmartu) do akce, aby pro potenciální diváky v televizi, ačkoliv "nemohli tušit", že to jednou v televizi bude, vše precizně zdokumentovali na HD kamery. Nahráli sice naprosté hovno, ale i do něj se dá v postprodukci přidat zfalšovaný zvuk smějících se dětských duchů. Důkazy o ohrožení rodiny jsou natolik zdrcující a život ohrožující, že tam rodinka žije další měsíc, aby se posléze zavolala jediná možná spása a konečné řešení, katolický kněz a sám židovsko-křesťanský Bůh v plné síle. Vzhledem k tomu, že 80% Američanů věří v Boha, pochopitelně knězovo cákání vody z kohoutku po koberci okamžitě zabere, temné entity jsou z molekul vody natolik vyřízené, že vyklízí staleté pozice a zmohou se jen na ubohý a ledabylý pokus o posednutí těla jedné z vyšetřovatelek. Kněz parazitního ducha ovšem okamžitě zažene snůškou latinských blábolů před dokonale připravenou kamerou a tepelným senzorem a nastává šťastný konec. Jo a jednou tam zaštěkal pes a bezdůvodně přeběhl do jiné místnosti, takže proto ta "zvířata a paranormální jevy". Scénář je nápaditější než všechny paranormální pasivity dohromady, ty herecké výkony to ale dost sráží. A hlavně to sráží ta póza, že se to skutečně stalo a jedná se o dokument. 10% ()

Phex 

všechny recenze uživatele

Slovo zvířata je v tom seriálu omylem...Scénář všech dílů je podobný: problém "s duchy" vnímá někdo z rodiny + zvíře které začne být agresivní - pak problém vnímá víc členů rodiny - nastává rodiný rozkol a zvíře jde z domu - pak se povolá tým paranormálních vyšetřovatelů - ti problém vyřeší... ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Klasické paranormálne a duchárske báchorky. Koho podobné veci zaujímajú, ten to v pohode prežije. PS: Neviem prečo sú v názve zvieratá, ktoré v príbehoch poväčšine nehrajú vôbec nejakú zásadnú rolu. 50% ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama