Reklama

Reklama

Epizody(10)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (43)

POMO 

všechny recenze uživatele

Noirový losangelský polda, po nocích čistící svět od hnusu nejhnusovitějšího. Ponuré, atmosferické, drsné, v záblescích připomínající Lost Highway i 8MM, s dráždivým odkrýváním nejtemnějších sexuálních tabu. Tohle nebude seroš, ale plynulý 15-hodinový film, ultimátní refnovina pro zvědavé a otrlé. Žádné plavání po načačkaném povrchu jako v Neon Demon, ale plynulé rozvíjení znepokojivých dějových linek, kterých chcete až musíte být svědkem - pokud na to máte nervy a žaludek. V Cannes byla s velkou parádou promítnuta 4. a 5. epizoda, ze kterých první představila klíčové postavy a druhá vcucla do cinematicky pohlcující extáze postavené na atmosféře, šoku a napětí. Odkrývání zvrhlosti a špatnosti světa záporáků s touhou diváka po krvavém zůčtováním, s nepředvídatelným vývojem a vtipnými režijními vsuvkami. Výstřední Cliff Martinez, za kamerou mistr Khondji od Se7en. Chladné skladiště, tmavé bary, vyschlé pouště, zapadlé uličky LA. Pestrobarevné neony. Fašisti, satanisti, sadisti a násilníci. Best of Refn! [Cannes] ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutočne uťahaná sračka, čo to akože má byť? Keby som to desaťkrát zrýchlil tak Teller by stále len pootvoril ústa a beznádejne pozeral do blba ďalej. Neuveriteľné, že niekto z filmu, ktorý môže mať hodinku a pol urobí seriál na 15 hodín, ale to je len relatívne. Pocitovo je to tak dva roky.. Nič sa tu totálne nedeje, dialógy o hovne. Toto môže dopozerať do konca len človek s dvomi životmi. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

kdo viděl cokoliv od Refna a nemohl tomu přijít na chuť,ať se TOTDY vyhne velkým obloukem.Jde totiž o typickou Refnovku se vším všudy,takže nechybí místy extrémně pomalé tempo,dlouhé záběry bez dialogů,brutalita a uhrančivý vizuál.V čem se ovšem tenhle kus absolutně vymyká všemu a na co je třeba se opravdu připravit je fakt,že jde o Refnovku,která má víc jak dvanáct hodin,takže to chce hodně trpělivosti a odříkání aby se tím divák prokousal.Pokud existuje někdo,kdo byl schopný to dát v jednom kuse,měl by dostat medaili za statečnost...70% ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Queer noir toho nejtěžšího kalibru. Ultrapomalá vizuální onanie bez špetky jakékoli svěží invence či zajímavějšího vtažení do děje. Nesmlouvavě přímočaré, dětinsky brutální a narativně vykastrované na samou dřeň. David Lynch na tuhle srágoru za hurónského smíchu z vysoka močí. A já se k němu přidávám… ale na odpad to ještě není, bo ta nejvyšší kněžka smrti je celkem kost. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Seriál pro lidi s fetišem v podobě sledování ultra dlouhých záběrů v nesouvislém pořadí s postavami na kterých nezáleží a dějem který nikam nevede. Bullshit roku a gratuluji Refnovi k převzetí trofeje pro nejprázdnější a nejzbytečnější seriálovou tvorbu, jakou jsem kdy viděl. Cenu mu slavnostně udělí David Lynch, následně si oba podají ruce a společně už doufám potáhnou do h*jzlu. (3* tu jsou hlavně kvůli jedné boží honičce a taky proto, že jsem neměl to srdce dát většině jinak solidně zpracovaných epizod ten pocitovej odpad, neděkujte) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Vedlejší roli si zde zahrál i herní vývojář Hideo Kojima, který stojí za herním klenotem „Metal Gear Solid“. (Punisher)

Související novinky

Refn chystá další seriál

Refn chystá další seriál

13.10.2019

Režisér Nicolas Winding Refn (Drive, Neon Demon) se chystá opět ponořit do světa televizní krimi. Pro HBO teď natočí adaptaci kultovní filmové série Maniac Cop. Děj se odehrává v Los Angeles, kde… (více)

Refn uvede svůj seriál v Cannes

Refn uvede svůj seriál v Cannes

16.04.2019

Zatímco stále čekáme na kompletní seznam autorů a děl, které se letos objeví na filmovém festivalu v Cannes, server Deadline nyní přinesl informaci, že dánský režisér Nicolas Winding Refn (Drive,… (více)

Reklama

Reklama