Reklama

Reklama

Predator Dark Ages

Trailer
Krátkometrážní / Akční
Velká Británie, 2015, 25 min

Obsahy(1)

Amatérský krátký film popisuje, jak v dobách temna je povolána skupina templářských rytířů k polapení šelmy. Tuto skupinu doplní ještě saracén, který se s touto šelmou potkal již v Jeruzalémě. Skupina válečníků brzy zjistí, že ona šelma je právě Predátor! (Dieman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

To že to dějově není žádný zázrak bylo snad každému jasné (budovat děj z 20ti minut je ptákovina). Co bylo také zřejmé, je to, že autor musí "kopírovat" styl a některé scény aby dosáhl dojmu autenticity (prostě musíte mít pocit, že je to Predátor :)). Takže za sebe žádné odsuzování nebude. Je to perfektní amaterský fun-film co jsem viděl a filmařsky je to super. Trikové i střihově perfektní. Osobně mě jen mrzel lehce vlažnější začátek (taky mohl začít nějakou vyvražďovačkou :D) a fakt, že nepoužili nějaký filtr, který by víc dodal pocit "celuloidové podívané" (myslím, že každý ví, co myslím). To ale nic nemění na faktu (a to je třeba si uvědomit), že toto zplácala banda nadšenců na koleni a vypadá to lépe než kdejaký TV spektákl co plodí místní televize. ()

konysua 

všechny recenze uživatele

Většina kraťasu rekapituluje nebo nejspíš vzdává hold prvnímu dílu s Arniem. A proč? Originalita nesahá ani do ostatních částí souboje křižáka s vesmírným lovcem. Finální střet je až únavně pomalý, i když jde vidět jak si dredatej užívá těžkopádnost jeho protivníka. Mno, já predátora poctím tak, že se podívám na jak namakaný rakušák rozmetá Hi-Tech hnusáka. Tečka. 4/10 ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Pocta geniálnímu Predátorovi nebo sprostá, amatérská vykrádačka? Nějak se nedokážu rozhodnout... Každopádně, všechno ve filmu čpí naprostým nedostatkem financí, herci stejně jako kulisy jsou směšní, děj vykrádá některé části jedničky... Ale... Má to jedno obrovské ale... A tím je má obrovská slabost pro Predátora... Takže tři, v mých očích nezasloužené, body dám... ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Můj genitální smysl mi říká, že jsem se stal svědkem překročení hodně tlusté hranice mezi amaterským fan-filmem a profesionálním fan-filmem, který by se ani nemusel stydět jít do kin. Obvykle jakmile má nějaký fan-film více než 15 minut, začínám cítit samoúčelné natahování a konečky nehtů na ruce mi mizí rychlostí nového Tokijského rychlo-vlaku (takže hodně rychle- hehe), ale v tomto případě mi bylo líto, že to nebylo klidně o deset minut delší. "I am afraid of no man. -This is no man we hunt." ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Pro mě dobrý. Predátor je boží na každej způsob. Až na tu lučištnici - ta byla trapná (kopie drsnýho Biliho co se přece ničeho nebojí). Souboje na meče s neviditelným predátorem s kanónem na rameni se mi zdají vůči templářům dost nevyrovnané. Ale dokázalo to zaujmout a to se počítá. Škoda jen, že v dnešní době všech možných prequelů se nesežene pořádnej rozpočet a pořádnej scénář a nenatočí se drsnej akčňák pro dospělý o Jimmovi Hopperovi... To asi napadlo jenom mě... Moc by to slušelo Tarantinovi... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Film vznikl pomocí Kickarsteru. Film podpořilo 159 lidí, kteří dohromady přispěli 5525 liber. Ve výsledku se podařilo projekt zafinancovat jen tak tak. Základní hranice pro realizování projektu byla totiž 5000 liber. Tvůrci slibovali, že při překročení této částky, budou moci nabídnout alespoň našlapaný trailer. (-Victor-)
  • Adrian Bouchet, představitel ústřední postavy templáře, se již s Predátorem ve své herecké kariéře setkal. Vidět jste ho mohli ve vedlejší roli v Vetřelec vs Predátor (2004). (-Victor-)

Reklama

Reklama