Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (44)

Trailer 1

Recenze (416)

tron 

všechny recenze uživatele

„Už ste niekedy morfovali?“ – „Ja. V sprche.“ Neviem. Chcel som dať 3*, ale nemôžem. Na jednej strane je to oveľa lepšie, než by človek od takej blbosti čakal. Triky sú fajn, vizuálna stránka takisto, povinné akčné finále ušlo, postavy sympatické a nechýba správny mix napätia, humoru (mníšky), akcie a dojemnosti (rodinné problémy, umierajúci rodičia). Na strane druhej, scenár akoby napísal počítač podľa programu s názvom Typický, priemerný hollywoodsky film pre mladých s vtipmi, láskou a CGI. Obsahuje plno očakávaných zvratov, klišé, je nesmierne predvídateľný. Záporáčka mimoriadne nudná, jej pomocník biedny. Aj sa mi to páčilo, aj ma to nudilo. 2,5* ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Najnovšie Power Rangers: Strážcovia vesmíru sa nás v úvode rozprávania snažia navnadiť, že budú akční, cool a moderní. Potom ale upadnú do určitého melancholického módu, ktorý nás núti sa netrpezlivo vrtieť na sedačke. Vo výsledku tak dostaneme jednu modernizovanú epizódu seriálu, ktorú tvorcovia natiahli na nezmyselných 124 minút. Nehovoriac o tom, že bojový pokrik "morfujeme" a "dinovozítka", boli očesané o svoje čaro. Násilné zaradenie pôvodnej seriálovej melódie výsledok veľmi nezachráni. Po vizuálnej stránke je zmena viditeľná na prvý pohľad. Narýchlo nastrihané tričká vystriedali prepracované kostýmy a miesto chatrných, na kolene vyrobených monštier sledujeme podarené CGI triky 21. storočia. Inak sa toho až tak veľa nezmenilo a v samotnom základe dostávame to, čo nám ponúkala aj pôvodná seriálová séria. Ale to, čo fungovalo vtedy a cca na dvadsiatich minútach, v kinách nemá veľmi šancu uspieť. Navyše ako sa dívame na prisprostlých pubertiakov (z každej rasy jeden, aby nás liberáli neukrižovali) a hodinu a 20 min nie a nie prísť morfovanie. Sledujeme len normálne deti v puberte čo sa čudujú že vedia vysoko skákať a so Strážcami vesmíru to nemá nič spoločné. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, že tato verze legendárního (ale neskutečně pitomýho) seriálu nebude až tak zlá. Herci byly celkem fajn a celkově to působilo jako slušná, nenáročná zábava. Bohužel nadšení rychle vyprchalo a celkově mě film (ne)přesvědčil hlavně svou závěrečnou akcí, kde se ukázal jak minimální rozpočet, tak i nenápaditost režiséra. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jako malej jsem Strážce vesmíru moc nemusel, jelikož každej díl byl víceméně stejnej. Do filmu bych asi nikdy dobrovolně nešel, ale jelo to v televizi (bez reklam - nevypnul jsem to) a vydržel jsem až do konce a musím říct, že samozřejmě to je blbost s dětmi pro děti, ale celkem jsem se bavil, asi 2x jsem se zasmál a celkem to bylo dobře udělané. Čekal jsem mega sračku, ale vzhledem k mému překvapení se teď nestydím napálit 4*. Že by zelený strážce v druhém díle ? :o) ()

choze 

všechny recenze uživatele

Původní seriál jsem moc nesledoval, i když u něj platí, že pokud jste viděli jeden díl, viděli jste všechny. První celovečerák z pětadevadesátého, který udělal z laciné TV šaškárny drahou šaškárnu pro kina jsem ale ocenil 4 hvězdičkami. Tenhle nejnovější film dělá se seriálem to samé, ale scénář je ultrašablonovitý a ultranudný a na první morfování a první velkou akci - generické digibordelózní finále, kde pro jednou nepadají mrakodrapy, ale ničí se maloměsto, nicméně to vyjde nastejno - si musíme počkat až na konec filmu. Takže co pochválit? Snad jen ty pěkné holky. ()

Galerie (303)

Zajímavosti (8)

  • Herec Bryan Cranston ztvárňující roli Zordona si zahrál již v původním seriálu Strážci vesmíru (od roku 1993). V první sérii zde namluvil postavy dvou záporáků, a to Snizarda a Twin Mana. (fifox)
  • Celosvětová premiéra proběhla 22. března 2017 v Los Angeles. (Varan)
  • Ve filmu zazní část původní úvodní znělky (LordArthas)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama