Reklama

Reklama

Krypton

(seriál)
  • USA Krypton
Trailer
USA, (2018–2019), 13 h 55 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

David S. Goyer

Předloha:

Joe Shuster (komiks), Jerry Siegel (komiks)

Hudba:

Pinar Toprak

Hrají:

Cameron Cuffe, Georgina Campbell, Ian McElhinney, Elliot Cowan, Rasmus Hardiker, Gordon Alexander, Oliver Cotton, Desmond Edwards, Paula Malcomson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Co kdyby Superman nikdy neexistoval? Seriál Krypton, který se odehrává dvě generace před zničením Supermanovy domovské planety, sleduje Seg-Ela (Cameron Cuffe), dědečka legendárního Muže z oceli, stojícího před konfliktem života a smrti – má zachránit svou domovskou planetu, nebo ji nechat zničit a spasit tak osud svého budoucího vnuka? Ve vládě Kryptonu zavládl chaos a rod Elů je vyloučen ze společnosti. Seg se snaží očistit rodinnou čest a zachránit ty, které miluje, zatímco se potýká se známými postavami světa DC Brainiacem a pozemšťanem Adamem Strangem cestujícím v čase. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neočakávaný seriál ktorý opäť tuto na csfd ukazuje že hodnotenie netreba brať vážne, s porovnaním na iných stránkach je hodnotenie 63% naozaj na smiech. No späť k seriálu krypton, ktorý ma tak pohltil že som ho dokončil po cca 2 aj pol dňoch. Naposledy ma asi takto bavilo stranger things. Krypton navnadil na skvele postavy a fajn príbeh ohľadom supermana. Jednoducho výborná sci-fi záležitosť ktorú odporúčam a zároveň zaraďujem k mojim obľúbeným seriálom. A hneď na to asi začnem pozerať druhu sériu ktorá už postupne vychádza. 5* ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Veľmi slušný seriál a veľmi silné štyri hviezdy. Jasné, nie je to Doom Patrol ani Titans, ale o to nejde. Na to, že je to počin SyFy, je to zaujímavý "zárez". Kastovná spoločnosť Kandoru potešila, aj keď sme uvideli kvôli nízkemu rozpočtu pomenej, ale triky boli celkom fajn, určite ďaleko lepšie ako pri teen seriáloch zo sveta Arrowerse. Na to, že seriál uťali pred koncom druhej sezóny, vyšiel jej záver celkom fajn. V druhej sérii sa pritvrdilo aj v gore scénkach, Doomsday bol perfektný na pomery TV produkcie, hrozivý, nekompromisný a dokonca sme dostali aj info o jeho vzniku, ktorým sa doteraz nikto nikdy nezaoberal. Čo extrémne potešilo na druhej sérii, tak síce maličká, ale predsa len prítomnosť Loba. Pri prvých fotkách z jeho predstaviteľom som si hovoril, že sa asi tvorcovia zbláznili, keď z brutálneho svalnatého hovada urobili len trošku lepšie chlapa. Ale čo mu ubrali na svalstve, to mu pridali na hláškach. Taký ultimátny, nesmrteľný a prehláškovaný hrdina v DC, to sa len tak nevidí. Nezrušiť jeho vlastný seriál, tak možno Deadpool od Marvelu dostane riadnu konkurenciu. Škoda veru aj Kryptonu aj Loba. Nič sa nedá robiť. Chujoviny vychádzajú neúrekom viď. Batwoman (grc, ktorý som po prvej časti mal chuť označiť odpadom) a takéto veci končia. ()

Reklama

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem byl hodně natěšený, poté z toho vylezla přijatelná nízkorozpočtová zábava s mrkáním na Supermana a všeho kolem něj.. černé Zody jsem zkousl byť se sebezapřením, ale bože ten Brainiac, ten byl skvělej, mnoooohem lepší než 90% dceu padouchů v čele se Stepenwolfem, Doomsday také lepší než ten výplod v BvS. Strašně se těším na Loba v další sérii. Prostě úžasné Dc překvapení roku, sice je to nízkorozpočtové, ale prostě stojí to za to. Z množství všech těch CW teenage srágor to jistě vybočuje...takže díky bohu za to ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně příjemné na sledování, protože jsem očekával mnohem větší tragédii. Snaha o vykreslení života na Kryptonu se cení, celkem mladé obsazení potěší, pro mě je především velice zajímavý a kvalitní hlavní záporák. Zbytek se teprve uvidí, jak bude fungovat, ale příběhově to nejvíce navazuje na Muže z oceli (vizuálně, problematika kast, atd.). ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele

Mohl to být pěkný animák. Ve výsledku to není nic. Nevyužilo ani příležitosti vytěžit něco z Orwellovských vizí. Proklikáno za deset minut. Ještě lépe zahraný Brainiac potenciál pro nějakou filmovou verzi má. Lobo v této podobě ne, tohle patří na představení střední školy. Vlastně - této cílovce je to určeno - ok. ()

Galerie (223)

Zajímavosti (5)

  • Vytvořit make-up pro Brainiaca (Blake Ritson) zabralo maskérům mezi čtyřmi až sedmi hodinami práce a když se herec objevil v masce a kostýmu na place poprvé, někteří členové štábu se prý vyděsili. (fiLLthe3DD)
  • Tvůrce David S. Goyer uvedl, že seriál se odehrává 200 let před událostmi snímku Muž z oceli (2013) – stanice SyFy však jeho tvrzení popřela, tudíž Krypton nesdílí stejný vesmír s filmovou sérii DCEU. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Michael Bay stále chystá Loba

Michael Bay stále chystá Loba

20.06.2019

Fanoušci brutálního psychopata, jenž o sobě prohlašuje, že je nejlepším lovcem lidí v celém vesmíru, v posledních dnech neměli moc důvodů k radosti. Postava Loba totiž dostala od stanice SYFY vlastní… (více)

Marvel vsadí na ženy

Marvel vsadí na ženy

17.06.2018

Už příští jaro pošle Marvel do kin svoji odpověď na konkurenční Wonder Woman. Komiksová Captain Marvel s oscarovou Brie Larson (Room, Kong: Ostrov lebek) bude prvním marvelovským filmem, jehož hlavní… (více)

Reklama

Reklama