Reklama

Reklama

Trojitá hrozba

  • Slovensko Trojitá hrozba (více)
Trailer 1

Skupina hrdlořezů dostane zakázku zabít bohatou dědičku čínského miliardáře, která chce část svých peněz darovat na boj proti zločinu. Zdá se, že se žena smrti nevyhne. Naštěstí ale narazí na tři bývalé čínské vojáky, kteří jsou odhodlaní jí pomoct... Komando několika zabijáků napadne základnu MI6 v jihoasijské džungli poblíž města Maha Jaya. Žoldnéři vystřílejí obránce a z vězení osvobodí nebezpečného teroristu Collinse. Základnu pak následně vyhodí do vzduchu. Co, však zabijáci nevědí, je, že jejich útok přežil jeden z obránců, Jaka. Ten za několik dnů ve městě v nelegální aréně, kde se pořádají turnaje v thajském boxu, najde dva z útočníků, Payua a Long Feie. Jaka přímo v aréně vyzve k souboji Payua a při souboji mu řekne, že ho chce zabít. Komando, které napadlo základnu, nezabilo jen najaté vojáky, ale i ženu Jaky. Jaka však svůj souboj s Payuem prohraje. Zraněného Jakau vezme Payu do svého domu, kde se Jakaovi snaží vysvětlit, že Payu a ani Long Fei nechtěli na základně nikoho zabít, že sami byli podvedeni zabijáky, kteří si je jako místní stopaře najali. Payu a Long Fei věřili, že jsou na humanitární misi. V té době do města přilétá čínská dědička bohatého realitního podnikatele, Xian. Ta je rozhodnuta část svého jmění darovat na boj proti místnímu zločineckému syndikátu. Jaka z domu uteče a přivolá na Payua a Long Feie policisty. Ti oba muže zatknou a převezou je na policejní stanici. V té době jde Collins se svými zabijáky do akce... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (111)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jesse V. Johnson okrem toho, že spolupracuje posledne roky predovšetkým s Adkinsom, točí aj celkom pozeratelné béčkové akčňáky. Tento krát síce neobsadil Adkinsa do hlavnej úlohy a ani do kladnej, tu dostali indonézske mlátičky Iko Uwais, Tony Jaa a Tiger Chen Hu, ktorý sa postavia v ceste za pomstou proti M.J Whiteovi, zápasnikovi MMA Bispingovi a už spomínanému Adkinsovi. Musím sa priznať, že by som radšej fandil Adkinsovej bande, ale čo už. Ani toto nebolo zlé, len mi tie indonézske mlátičky neprišli ako moc dobrý herci, až na Uwaisa. Nie, že by sa na druhej strane rozdávali oscary, ale tie dialógy mi neprišli s ich strany také krkolomne. Ale poďme už k tým fightom, keď tu mame toľko bitkárov. Musím sa priznať, že som dostal viac ako som čakal. Kamera, choreografia a celkovo bitky ma nielenže dosť bavili, ale miestami aj dosť prekvapili. Predovšetkým to bolo tým, že záporáci neboli žiadne sračky čo hneď padnú po jednej kopačke dole, ako to býva vo väčšine filmov. Obzvlášť zaver ma prekvapil, keď Adkins nakopal dva indonézske zadky. Príbeh a dialógy sú v podstate taká klasika, ktorá v tejto kategórii neohúri, ale o to tu ani nešlo. Predovšetkým tu ide o bitky a kto si chce vychutnať par efektných kopaníc, tak je pri tomto filme na správnej adrese. 70% - 3* ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Achjo velmi nevyužitý potenciál. Svěřit největší martial arts hvězdy současnosti obyčejnému rutinérovi byl špatný tah ( Tohle měl bezpochyby natáčet někdo asijského původu). To, že příběh je obyčejný se dalo očekávat, ale že to bude tak nezáživné, nezábavné a ještě k tomu všichni mluví Anglicky, což mi trhalo uši a umocňuje to akorát tak už dost špatné herecké výkony. Jako další velký mínus vnímám, že tu všichni běhají se zbraněmi ( Tony s M4 really?) tady se nic jiného než ruce,nohy, nože nemělo používat. Samotných soubojů není vlastně moc a krom finále zbytek za zmínku téměř nestojí a nikdo se k nim vracet nebude. Nejzajímavější souboj zřejmě Tony/Adkins, kde dojde i k náročnější choreografii, ale trval sotva dvě minuty, což netrvá ani nejrychlejší orgasmus. Na lepší průměr to stačí, ale očekával jsem buď zábavnější či alespoň dravější věc. Vypadá to, že si budu muset počkat na dalšího Tjahjanta, který jako jediný pochopil, že bez násilí už obyčejné souboje z míry nikoho nevyvedou. 60% ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se i vzhledem k obsazení kurewsky těšil a musím konstatovat, že i přes ty lehké obavy po některých komentářích zdejších inteleguánů jsem nakonec maximálně spokojen. Uznávám, že Adkinse se dalo i víc využít a v bitkách byť je jich požehnaně není k vidění nic převratného co se choreografie týče, ale jsou drsný svižný, kontaktní a přehledně natočený, tak nevím co by jste kurwa ještě chtěli. Jasně scénář není oscarovej, ale je dostatečně funkční. Taky jsem vzhledem ke jménu režiséra nečekal zázraky, ale tady se překonal.80% ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Hovoril som vám, že mám plán." – „Perfektný plán. Skoro sme skapali." Príjemne deväťdesiatkové. Jesse V. Johnson servíruje akčnú jazdu obsahujúcu prehľadné súboje, kvalitné prestrelky, zopár reálne vyzerajúcich výbuchov a to všetko s poctivými kaskadérskymi kúskami. Bolo vidieť, že chalani si na tom všetkom dali záležať, čo oceňujem. Horšie už ale je, že Triple Threat ako celok veľmi nefunguje. Proste je to niečo, ako ázijská verzia Expendables - dáme dokopy najväčšie béčkové hviezdy súčasnosti, trochu sa medzi sebou pobijú, postrieľajú. Dobre to vyzerá, dobre sa nato pozerá, ale nejakú emóciu tu hľadať ťažko. 60 % P.S.: Scottovi náramne sedia záporné úlohy, takže aj tentoraz si svoj part vychutnal, len škoda, že k jeho "bojovému využitiu" došlo až v samotnom závere. Možností sa núkalo viac. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(90%) Na TRIPLE THREAT jsem se opravdu těšil. Béčkařský režisér Jesse V. Johnson natočil velmi solidní novodobá béčka. Třeba The Package (2013), poté se spolčil s Adkinsnem a zahájil tak filmy jako SAVAGE DOG (2017), ACCIDENT MAN (2018) a THE DEBT COLLECTOR (2018). Pouze ten The Debt Collector mi přišel dějem takový všelijaký, jinak ty ostatní mnou zmiňované filmy mi sedly, zejména skvělý Accident man. No a nyní tento nový počin Triple Threat, který se rovněž bravurně vydařil. Upřímně, chtěl jsem dát spokojené a lepší 4*, ale jednak mi bylo líto jak kruté hodnocení to na CSFD má a jednak je třeba si uvědomit, že si divák, který má rád akňáky musí vážit každý lepší kousek. Co se týče příběhu, scénáře a celkové vaty okolo tohoto filmu, najde se jistě pár hluchých míst. Ale furt jsem nenašel nic, co by mi nějak extra vadilo. Po akční stránce je to teda suprové. Úvodní akce byla dost slušná, ale stále jsem nebyl vyloženě odvařen. Prostřední dlouhá akční sekvence – útok na policejní stanici – to už jsem začínal být nadšený a finále ? Krom toho, že bylo po akční stránce krásně dlouhé, tak to obsahovalo spoustu skvělé akce (množství soubojů a přestřelek). Dokonce jsem si už začínal myslet, že sleduju závěr prvního Zátahu. No, to zase nechci přehánět, ale málem to tak bylo. Režisér prostě točit akční béčka umí ! Tony Jaa a Tiger Chen Hu se prostě překonávali – skvěle využili své bojové dovednosti. Samozřejmě nezklamal ani Iko Uwais – jen měl v boji méně prostoru, ale nevadí. Michael Jai White tu působí postavou jako hora – nějak se vymakal a závěrečný souboj byl excelentní. No a můj velký oblíbenec Scott Adkins tu má roli záporáka a rozhodně nemůžu tvrdit jako někteří ostatní, že není maximálně využit. Je pravda, že se začne bít až ve finále, ale to přece nevadí, ne ? Natočil už tolik filmů, kde své bojové umění využil a určitě ho bude využívat i nadále. Sem tam se samozřejmě natočí nějaký slabší film, kde si Scott jen třeba zastřílí. No, ale abych to moc neokecával. Finále si teda Adkins rozhodně užije. V jednu chvíli bude proti sobě v boji mít i dvojici Tony Jaa a Tiger Chen Hu. Takže ve výsledku jsem parádně spokojen. A těch 5* dávám zaslouženě. Jako co jiného by diváci ještě chtěli ? Furt řešit a matematicko technicky pitvat jak jsou točeny souboje atd – na tohle já si teda nehraju. Samozřejmě jsem viděl dost slabých béček, kdy máme rozklepanou kameru a blbě sestříhané souboje. Zde je možná taky pár nedostatků, ale i ty se dají přehlédnout. Takže ještě jednou, palec nahoru ! ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Zbraně použité ve filmu byly: útočná puška AK-47, M4, Steyr AUG 77 a Tavor. Dále se ve filmu objevil kulomet M60 a granátomet M32. (K98)
  • Ve scéně, kde Scott Adkins (Collins) skáče na přední kapotu jedoucího automobilu, byl do určité míry zapojen kaskadér. Začáteční skok provedl Adkins sám. Rukavice, kterou Adkins prorazí přední sklo, byla vyztužena kovovým plátem, aby nemohlo dojít k úrazu. Počítalo se s tím, že řídit bude kaskadérka, ale dopadlo to tak, že za volantem seděla Celina Jade (Xian). (Rominator)

Reklama

Reklama