Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (245)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Kromě Wrestlera mi fakticky doteď nepřišel na mysl jediný film z tohoto prostředí. A Souboj s rodinou to až nyní porušil. Čekal jsem dost over-the-top podívanou, která si bude hrát na něco víc s různými přisprostlými vtipy. Ale místo toho jsem dostal slušné rodinné drama, kde žánr komedie tomuto filmu spíše zdatně sekunduje. Stephen Merchant mě překvapil, jak s citem dokáže servírovat dost emocionální chvíle, no a na druhé straně jak efektivně divákovi předhazuje tu zábavnou rovinu. Florence Pugh ztvárnila hlavní roli dost přesvědčivě, ve vedlejší roli mě nesmírně kladně překvapil trenér Vince Vaughn (proč tento nadaný herec nedostává větší porci rolí v nějakých vážnějších filmech ? Ten potenciál má vskutku obrovský). Dwayne Johnson na plátně pobyl pár minutek, i tak ale jeho ztvárnění sebe samého zvládl na jedničku (momenty s ním na obrazovce patří k tomu nejlepšímu). Pár vtipů se nepovedlo, ale suma sumárum většina zacílila přesně, takže za to taktéž palec nahoru. Rozhodně se to asi nezařadí mezi ty nejlepší snímky za minulý rok, ale bezpochyby uznávám, že čas Souboji s rodinou se vyplatilo věnovat, příjemná podívaná. Za mě 75 % ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JMENUJU SE PAIGE A TEĎ TADY VLÁDNU JÁ!…“ /// Rodina posedlá wrestlingem – což kurva JE divnej sport (a je to vůbec…no to je jedno…). Film je v první třetině celkem zábavnej. Možná je to takovej buranskej humor, ale zasmál jsem se. Taky je z něj cejtit atmosféra vítězů a dokáže vyvolat endorfiny štěstí. Pak se samo ukáže, že cesta za slávou není žádnej med, takže není nouze o dramatický okamžiky. Jak v tréninku, tak v rodinným kruhu. Složitě řečenu - přesto, že jde o wrestling v první řadě, tak v neposlední řadě nejde jen o wrestling. Je to taková „podpráhová“ reklama na tenhle sport, která mi nevadí, celkem mě baví, ale … /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Ségra mi vyfoukla místo v …(dosaď si sám). 2.) Miluju ring! Ať už se tam dělá cokoliv. 3.) Thx za titule “num71“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Podobne prijemne prekvapenie ako vo svojej dobe Vyfic. Sympaticka asi milion patsto dvadsiata osma variacia na from Zero to Hero. Ma to vsak neokukane prostredie, vynikajucu hlavnu predstavitelku a velky feel good faktor. A ako ceresnicky na torte The Rock a civilny Vince Vaughn (tato poloha mu velmi sedi).Proste maly dobry film na rozziarenie dna. 8/10 ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

Nenechte se odradit nic moc plakátem, nepodmanivým námětem a Králem Škorpionem (The Rock), Fighting with My Family je ve skutečnosti vcelku pěkné a milé komediální drama, pocházející od jednoho z tvůrců sympatického snímku Cemetery Junction, tudíž jistota kvalitního scénáře, který bude osolený pravou britskou atmosférou, je téměř zaručená. Člověk by si řekl, že když někdo točí komedii o rodince horlivých wrestlerů, bude to jedna velká ulítlá bžunda, ale žádný takový. Snímek je to skromný, netlačí na pilu, plus se svými postavami pracuje dobře. Obzvlášť pak s hlavní hrdinkou (jejíž mámu hraje Cersei Lannister), kterou se asi film tak nějak pokusil prezentovat jako neatraktivní, což se mu moc nepovedlo, obzvlášť v porovnání s jejími wretlerovými soupeřkami, které se dají popsat pouze slovem "butterface" (neznalí nechť si vygooglují). Nutno ovšem dodat, že snímek se v určitých bodech až moc táhne, plus jednu dobu stojí příliš dlouho na mrtvém bodě, kdy se děj téměř vůbec nehne. Jinak ale milý překvapení, byl jsem totiž připravený spíše na hovadinu. Slabší 4* ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Jóó, tak tohle byla docela povedená komedie, říznutá trochu “dokumentem”, pokud se to tak dá říct. Jedna podivná rodinka z Anglie v čele s emo dcerkou, na kterou se hezky koukalo, Nickem Frostem a Lenou Headey (Cersei), je plná zápasníků a snaží se prorazit do WWE. V celku hezky vtipná a zábavná, příběhově konzistentní a herecky skvěle zvládnutá a uvěřitelná podívaná s netradičním a sympatickým příběhem, u které mi akorát chyběla větší role Dwayna, protože tam měl asi jen 10 minut. Příjemně překvapila, i když jsem byl ze začátku trochu skeptický, ale naštěstí zbytečně. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Tento film je filmovou adaptací dokumentu The Wrestlers: Fighting with My Family, který byl vyroben pro britský Channel 4. Premiérově byl vysílán 18. července 2012. Několik scén z dokumentu je k vidění v závěrečných filmových titulcích. (Rominator)
  • Skladba, ktorú spieva unisono rodina v dodávke, je "Bring Your Daughter… to the Slaughter" od britskej heavymetalovej kapely Iron Maiden. Rovnako neskôr v dodávke kričí zápasnícka mládež pieseň "Born to Raise Hell" od hardrockovej legendy Motörhead. (Velislav)

Reklama

Reklama