Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (245)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vlastně si nejsem vědomý, kolik je životopisných filmů, který se tváří jako regulérní životopisný film, ale zároveň se v něm prolínají herci z daného prostředí, kteří opravdu hrají sami sebe. Taková zvláštní kombinace reality a filmařského umu, u kterého to jde, protože příběh samotný je stále poměrně aktuální. Tvůrci ale skvěle zvolili herce a tak na něj byla radost koukat. Florence Pugh byla v hlavní roli bombastická a její rodiče Lena Headey a Nick Frost se přetransformovali tak, že každé jejich hlody by se měly tesat do hláškovací bible. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Je to vždy skvelé, keď môžem počas jedného dňa vidieť 2 vynikajúce filmy, ktoré na mňa urobia dojem. A dnes sa to podarilo. Máj, máš skvele našliapnuté, len tak ďalej. "Fighting With My Family" je podľa mňa skutočne vynikajúci film. Funguje vo všetkých svojich aspektoch. Je vtipný, má skvelé dramatické momentky, je uveriteľný a má svoje srdce na správnom mieste. To je všetko čo mal film dosiahnuť a zvládol to na výbornú. Mal by som možno len 2 menšie problémy a to sú tieto. Miestami je príbeh trošku predvídateľný a viete veľmi dobre odhadnúť čo sa bude diať. Sú tu nejaké tie klasické scénky. A nebudem tvrdiť, že sa tak nestali, len ich vieme predpokladať. A potom trailer a aj postery vysoko marketujú Dwayna Johnsona. Ale vo filme reálne toho moc nespraví. Má tu oveľa menšiu rolu, než by možno niektorí ľudia čakali. Takže počítajte s tým. Inak neviem čo viac by som dokázal filmu vytknúť. Réžia je vynikajúca, tempo filmu je absolútne ideálne. Nikdy som sa nenudil a chcel vidieť cestu, ktorou si Paige prejde a Florence Pugh podala skutočne excelentný výkon. Okrem toho je vynikajúci rovnako aj Vince Vaughn ako jej tréner. Celkovo mám pocit, že všetci do tohto filmu dali svoje srdce a išli na maximum. Ale rovnako ako som povedal aj komédia filmu funguje. Rodinná večera na začiatku je absolútne vynikajúca, okrem toho keď padne hláška tak často funguje skvele. A aj pri konci keď sledujeme zápas máme niekoľko vynikajúcich momentov. Je jedno kto ste, je jedno čo robíte. Ak do toho dávate celé srdce, tak vás to môže spojiť a budete šťastní. A môže to byť pokojne aj wrestling. Film odporúčam vidieť. Rozhodne stojí za to. Hodnotenie: A ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Upozornění na začátek, Dwayne Johnson hraj ve filmu celkem tak 10 minut. Nenápadný, ale zajímavý a v mnoha ohledech zábavný film na motivy skutečného příběhu mladičké wrestlerky, která vyrůstá v rodině fanatických wrestlerů, ačkoliv by si ona možná představovala jiný, trochu holčičí život. Herecky výborné, jen trochu jednotvárné. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Nie som úplne spokojný. Dám tam 4, lebo je to pekný film a chcem byť objektívny. A nevadí mi, že sa tam nezápasí. Všetko je to pekne citlivo napísané, vtipné, dojemné a dobre zahrané. Ale prečo vybrali Paige? Za celý film nepredviedla nič, nevyhrala žiadny zápas, nebola sexi, ani tréning väčšinu času nezvládala. A najprv ju poslali tam, potom tam (nechcem spoilerovať) a ja neviem prečo. Asi mala teda TO a Vince Vaughn to videl. Mohli to ukázať aj divákovi. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Jóó, tak tohle byla docela povedená komedie, říznutá trochu “dokumentem”, pokud se to tak dá říct. Jedna podivná rodinka z Anglie v čele s emo dcerkou, na kterou se hezky koukalo, Nickem Frostem a Lenou Headey (Cersei), je plná zápasníků a snaží se prorazit do WWE. V celku hezky vtipná a zábavná, příběhově konzistentní a herecky skvěle zvládnutá a uvěřitelná podívaná s netradičním a sympatickým příběhem, u které mi akorát chyběla větší role Dwayna, protože tam měl asi jen 10 minut. Příjemně překvapila, i když jsem byl ze začátku trochu skeptický, ale naštěstí zbytečně. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Presne štyri roky a dva dni po svojom debute v hlavnom rosteri WWE oznámila 9. apríla 2018 Paige koniec aktívnej kariéry v ringu kvôli opakovanému zraneniu krku. (GTS_PUNK)
  • Tento film je filmovou adaptací dokumentu The Wrestlers: Fighting with My Family, který byl vyroben pro britský Channel 4. Premiérově byl vysílán 18. července 2012. Několik scén z dokumentu je k vidění v závěrečných filmových titulcích. (Rominator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno