Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (245)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Kromě Wrestlera mi fakticky doteď nepřišel na mysl jediný film z tohoto prostředí. A Souboj s rodinou to až nyní porušil. Čekal jsem dost over-the-top podívanou, která si bude hrát na něco víc s různými přisprostlými vtipy. Ale místo toho jsem dostal slušné rodinné drama, kde žánr komedie tomuto filmu spíše zdatně sekunduje. Stephen Merchant mě překvapil, jak s citem dokáže servírovat dost emocionální chvíle, no a na druhé straně jak efektivně divákovi předhazuje tu zábavnou rovinu. Florence Pugh ztvárnila hlavní roli dost přesvědčivě, ve vedlejší roli mě nesmírně kladně překvapil trenér Vince Vaughn (proč tento nadaný herec nedostává větší porci rolí v nějakých vážnějších filmech ? Ten potenciál má vskutku obrovský). Dwayne Johnson na plátně pobyl pár minutek, i tak ale jeho ztvárnění sebe samého zvládl na jedničku (momenty s ním na obrazovce patří k tomu nejlepšímu). Pár vtipů se nepovedlo, ale suma sumárum většina zacílila přesně, takže za to taktéž palec nahoru. Rozhodně se to asi nezařadí mezi ty nejlepší snímky za minulý rok, ale bezpochyby uznávám, že čas Souboji s rodinou se vyplatilo věnovat, příjemná podívaná. Za mě 75 % ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film jsem před pár dny zahlídl v bedně a tak jsem ho prubnul. Nelákalo mě ani tak téma wrestlingu(za mě je to divadlo, já radši MMA) jako spíš Nick Frost, kterej si mě získal ve filmu Shaun of the Dead(2004). A je už celkem dlouho co jsem ho viděl ve filmu v nějaký hlavnější roli. Nick Frost nezklamal ale o samotným snímku to říct nemůžu. Film má určitě pár vydařenejch momentů a hlášek (jako třeba: Mě mrdne a pohřbí mě zbouchlou) ale jako celek mi film až tak nesedl. Na můj vkus to bylo pojato až moc rodinně(rozuměj film, kterej by mohl oslovit celou rodinu). Lepší 2 hvězdy. ()

Reklama

mat.ilda odpad!

všechny recenze uživatele

Jen pár otázek: A je ta holka slavná a bohatá? ... spustila revoluci, která pomohla ženám získat více respektu - to jako vážně? A oni se asociálové s kriminální minulostí chystají prohlásit znevýhodněnou menšinou a možná k tomu zapořádat prajd nebo tak něco? A tloukli Stephena Merchanta doma po hlavě? Odpovědi neznám, věřím však v inspiraci skutečnem, což dokazuje závěrečné defilé předloh... to fakt nevymyslíš! ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Jóó, tak tohle byla docela povedená komedie, říznutá trochu “dokumentem”, pokud se to tak dá říct. Jedna podivná rodinka z Anglie v čele s emo dcerkou, na kterou se hezky koukalo, Nickem Frostem a Lenou Headey (Cersei), je plná zápasníků a snaží se prorazit do WWE. V celku hezky vtipná a zábavná, příběhově konzistentní a herecky skvěle zvládnutá a uvěřitelná podívaná s netradičním a sympatickým příběhem, u které mi akorát chyběla větší role Dwayna, protože tam měl asi jen 10 minut. Příjemně překvapila, i když jsem byl ze začátku trochu skeptický, ale naštěstí zbytečně. ()

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Stephen Merchant si to dává jako pán. Se srdíčkem na správném místě udělaná práce. Sympatické postavy se kterými si lehce uděláte vztah skrz jejich prokreslenost a velice dobrý scénář. Skála mě už dlouho v ničem nebavil tak jako tady. Wrestling mě jako sport totálně mijí, ale dokážu ocenit kvalitně odvedenou práci. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Natáčení probíhalo v Paigeině rodném měste Norwichi a v nedalekém pobřežním městě Great Yarmouth. Natáčelo se také v britském městě Bracknell a v Santa Claritě v Kalifornii. (BMW12)
  • Během odletu Paige (Florence Pugh) hraje „Certain For Miles“ od Cayetana. Během tréninku hraje „Taking Care Of Business“ od Thunderpussy. (Duoscop)
  • Nick Frost je ve filmu fanouškem fotbalového týmu Norwich City FC, lze ho vidět v jejich dresu u oběda. Ve skutečnosti je to ale veliký fanoušek týmu West Ham United FC. (MarvelLover)

Reklama

Reklama