Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (245)

kajas 

všechny recenze uživatele

Úvodní půlhodinka byla fantastická. S Paiginou rodinkou bych příbuzná asi být nechtěla, ale jejich bezprostřednost a buranství mě okouzlila (a několikrát nahlas rozesmála) hlavně díky skvělým komediálním výkonům Leny a Nicka. Z čistokrevné komedie se ovšem vyklube regulérní sportovní drama, a i když víceméně tušíte, jak vše dopadne, držíte Paige v závěrečné bitce všechny palce a dojetím málem utřete slzu. P. S. O filmu jsem dopředu nevěděla vůbec nic, takže mě mile překvapilo, že se tvůrci inspirovali skutečným příběhem a že hlavní protagonisté se svým skutečným předobrazům velmi podobají. Sympatický bonus. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Bezchybný, na WWE videohrách a dokumentech jsem vyrůstala, s pubertou jsem sice přestala wrestlingovou scénu úplně sledovat, takže o Paige jsem ještě do včerejška nikdy neslyšela a po zkouknutí filmu je mi to až líto. Fighting with my family jsem si pustila v domnění, že půjde jen o další tuctovou americkou komedii ze sympatickýho prostředí wrestlingu a jak jsem byla překvapená, jakej že skrytej klenot se z toho vykřesal. Letos už podruhý, stejný chyby jsem se dopustila se Soubojem pohlaví. Parádní motivační film, o další nule ze severních čech, ehm sorry Anglie (přijde mi to stejný), která to natřela namyšlenym amíkům. Ten konec jsem totálně probulela. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak tomuto poviem, že pohodový film. Krásne sa tu spojil motivačný a športový zápal s humorom a nadsázkou. Tiež bolo výborné, ako sa vyvíjal vzťah medzi bratom a sestrou, vlastne si tu prešiel všetkými štádiami, ktoré by sa v danej situácii dali čakať - žiarlivosť, zlosť, zmierenie... Síce nepochopím čo kto na wrestlingu má, keďže sa tam všetko iba hrá a nič tam nie je skutočné, ale pozeralo sa na to výborne. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Že by překvápko roku? Na první pohled Fighting with my family působilo jako Indie festivalovka, na kterou si nikdo po týdnu nevzpomene, ale nečekaně velmi pozitivní recenze a nasazení do kin filmu výrazně prospělo a já odcházel z kina velmi spokojen. Florence Pugh, která minulý rok nakopla kariéru Outlaw Kingem je naprosto excelentní a její kariéra vstoupá rapidně viz. nadcházející Midsommar a Little Women. Film se zaobírá poměrně neotřelou látkou Wrestlingu a pojednává o sociálně slabší rodině, která nic jiného než wrestling nemá a neumí, vše se změní když syn s dcerou jsou pozváni na cásting WWE. První třetině se daří suchý britský černý humor s velmi údernými hláškami, poté je film spíše sportovním dramatem, přesto velmi silným, dojímavým a zábavným. Vince Vaughn v roli trenéra správně přísný a musím říct, že progress Vaughna z průměrného komika ve velmi solidního herce byl velmi neočekávaný, ale už v Hacksaw Ridge zahrál kapitána perfektně, v Cell Block 99 byl jeho přerod nejúdernější a uvidíme, co předvede v Dragged Across Concrete. Potěší The Rock v menší roli a v krátkých záběrech se zde mihnou i Wrestlingové legendy, Při finále ukápla i slza, takže spokojenost. "Dick me dead, Bury me alive! " 80% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Upozornění na začátek, Dwayne Johnson hraj ve filmu celkem tak 10 minut. Nenápadný, ale zajímavý a v mnoha ohledech zábavný film na motivy skutečného příběhu mladičké wrestlerky, která vyrůstá v rodině fanatických wrestlerů, ačkoliv by si ona možná představovala jiný, trochu holčičí život. Herecky výborné, jen trochu jednotvárné. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Tento film je filmovou adaptací dokumentu The Wrestlers: Fighting with My Family, který byl vyroben pro britský Channel 4. Premiérově byl vysílán 18. července 2012. Několik scén z dokumentu je k vidění v závěrečných filmových titulcích. (Rominator)
  • Paige pri svojom debute vyhrala Divas titul WWE vo veku 21 rokov, čím sa stala vôbec najmladšou držiteľkou tohto titulu vôbec. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama