Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (245)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vlastně si nejsem vědomý, kolik je životopisných filmů, který se tváří jako regulérní životopisný film, ale zároveň se v něm prolínají herci z daného prostředí, kteří opravdu hrají sami sebe. Taková zvláštní kombinace reality a filmařského umu, u kterého to jde, protože příběh samotný je stále poměrně aktuální. Tvůrci ale skvěle zvolili herce a tak na něj byla radost koukat. Florence Pugh byla v hlavní roli bombastická a její rodiče Lena Headey a Nick Frost se přetransformovali tak, že každé jejich hlody by se měly tesat do hláškovací bible. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Příjemný, ke konci až lehce dojemný film o tom, že každý výstup na vrchol má svoje strastiplné cesty. S moji milovanou Florence v hlavní roli, s její bláznivou a hlavně milující rodinou a pak také s Dwaynem Johnsonem, který udělal moc dobře, že v tomhle filmu hraje sám sebe. Závěrečných pět minut a hlavně titulky povyšují tenhle film o notný kus nahoru. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Bolo úplne logické, že sa popularitu wrestlingu bude snažiť dosiahnuť Dwayne Johnson, inak zvaný aj The Rock. V tomto príbehu podľa skutočnej udalosti hraje sám seba a má len zopár štekov, takže jeho fanúšikovia si neprídu na svoje. Film je to však veľmi príjemný, nehraje sa na nič výnimočné, má vtipné i vážne okamihy a pochopiteľne apeluje na všetky dobré športové vlastnosti. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Blood, sweat and respect. The first two you give. The last you earn. Give it. Earn it.“ (The Rock). Není to samozřejmě dokonalé. Občas hapruje timing vtipu a jsou tam otřepaná klišé sportovních dramat (byť je často píše sám život), ale to propojení světů „Freak from Norwich“ a pozlátka americké továrny na sny funguje skvěle. Možná proto, že Merchantův film má srdce na pravém místě a ač je paradoxně jen iluzí o jednom velkém „sportovním“ divadle, boduje svou upřímností. Nutno dodat, že ty dva světy báječně propojil chrlič sarkasmů Big Vince Vaughn. Ten pán je po dvou Zahlerech a sérii True Detective stále zajímavější.. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film jsem před pár dny zahlídl v bedně a tak jsem ho prubnul. Nelákalo mě ani tak téma wrestlingu(za mě je to divadlo, já radši MMA) jako spíš Nick Frost, kterej si mě získal ve filmu Shaun of the Dead(2004). A je už celkem dlouho co jsem ho viděl ve filmu v nějaký hlavnější roli. Nick Frost nezklamal ale o samotným snímku to říct nemůžu. Film má určitě pár vydařenejch momentů a hlášek (jako třeba: Mě mrdne a pohřbí mě zbouchlou) ale jako celek mi film až tak nesedl. Na můj vkus to bylo pojato až moc rodinně(rozuměj film, kterej by mohl oslovit celou rodinu). Lepší 2 hvězdy. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Během odletu Paige (Florence Pugh) hraje „Certain For Miles“ od Cayetana. Během tréninku hraje „Taking Care Of Business“ od Thunderpussy. (Duoscop)
  • Skladba, ktorú spieva unisono rodina v dodávke, je "Bring Your Daughter… to the Slaughter" od britskej heavymetalovej kapely Iron Maiden. Rovnako neskôr v dodávke kričí zápasnícka mládež pieseň "Born to Raise Hell" od hardrockovej legendy Motörhead. (Velislav)
  • Nick Frost je ve filmu fanouškem fotbalového týmu Norwich City FC, lze ho vidět v jejich dresu u oběda. Ve skutečnosti je to ale veliký fanoušek týmu West Ham United FC. (MarvelLover)

Reklama

Reklama