Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (245)

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak tomuto poviem, že pohodový film. Krásne sa tu spojil motivačný a športový zápal s humorom a nadsázkou. Tiež bolo výborné, ako sa vyvíjal vzťah medzi bratom a sestrou, vlastne si tu prešiel všetkými štádiami, ktoré by sa v danej situácii dali čakať - žiarlivosť, zlosť, zmierenie... Síce nepochopím čo kto na wrestlingu má, keďže sa tam všetko iba hrá a nič tam nie je skutočné, ale pozeralo sa na to výborne. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Mladá Angličanka dostala šanci probojovat se do prestižní wrestlingové organizace WWE. Ví, že si kvůli tomu bude muset sáhnout až na dno, nepočítá ale s tím, jak moc tahle šance ovlivní život jejích nejbližších. Stephen Merchant natočil svižnou feel good biografii z neobvyklého prostředí se zábavnými postavami a neskutečně fajn Florence Pugh v hlavní roli. Souboj s rodinou byste měli vidět už jen kvůli ní. Ale i ten zbytek je hodně nad průměrem. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Překvapivě všechno to, čeho jsem se obával, tu funguje moc příjemně. Dwayne Johnson si přesně plní svou úlohu zbožňované ikony, humor není trapný ani přepálený a wrestling je vítaným ozvláštněním boxerských snílků, zvláště pak v podání charismatické a emocionální Florence Pugh. Osvědčené schéma se sice pevně dodržuje, ale všechno šlape tak, jak má, a vedlejší postavy většinou nejsou jen do počtu. Milé překvápko. 75% ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Bolo úplne logické, že sa popularitu wrestlingu bude snažiť dosiahnuť Dwayne Johnson, inak zvaný aj The Rock. V tomto príbehu podľa skutočnej udalosti hraje sám seba a má len zopár štekov, takže jeho fanúšikovia si neprídu na svoje. Film je to však veľmi príjemný, nehraje sa na nič výnimočné, má vtipné i vážne okamihy a pochopiteľne apeluje na všetky dobré športové vlastnosti. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pohodový film. Plný super postáv a pekne dávkovaných emócií. Síce tomu chýba silnejšie finále - u tých zápasníckých filmov to už vyžadujem, ale inak spokojnosť. Nepoznať v tom Merchanta - len v momentoch keď sa objaví na obraze. Ale ide si to svojou cestou. Florence je super a rovnako aj Vince. Dokonca aj The Rock, ktorý je už akýmsi znakom prehrávania si tu strihol príjemnú roličku, hoci hral len samého seba. Je to film, ktorý príjemne poteší aj rozosmeje. Také mám rád. A málokto ich vie spraviť dobre. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Nick Frost je ve filmu fanouškem fotbalového týmu Norwich City FC, lze ho vidět v jejich dresu u oběda. Ve skutečnosti je to ale veliký fanoušek týmu West Ham United FC. (MarvelLover)
  • Ve skutečnosti Paige držela titul ještě před jejím debutem v show Raw jak tomu bylo ve filmu. Vyhrála totiž i NXT Women Title a stala se tím první ženskou šampionkou v NXT. (Polák)

Reklama

Reklama