Reklama

Reklama

Legenda o strážci hrobky

  • Austrálie Guardians of the Tomb (více)
Trailer

Obsahy(1)

Cesta za pradávným elixírem vede výzkumnou skupinu do starého chrámu čínského panovníka, který díky němu nestárnul a vládl stovky let. Tajemství ale střeží pavouci, kteří zmutovali, a jejich jed je extrémně nebezpečný... Společnost, která se zabývá výzkumem a vývojem léků, chce získat elixír života, který se má skrývat ve starém chrámu v Číně. Výzkumný pracovník Luke je během mise čímsi napaden a je nezvěstný. Na jeho záchranu se vypravuje skupina, ve které je členkou také sestra Luka a odbornice na hmyz a plazy Jia. Celou výpravu platí šéf firmy, pro kterou Luke pracuje, Mason. Během cesty skupina zjistí, že budou mít co do činění se zmutovanými pavouky, jejichž kousnutí je bez silného léku smrtelné. Pavouci neváhají a útočí na vše živé, co se chrámem v hoře pohybuje. Členové skupiny čelí mnoha napadením, při kterých se také nevyhnou ztrátám. Na konci labyrintu naleznou přeživšího Luka, jenže se ještě musí vyrovnat s Masonem, který mezitím našel elixír života a chce ho jen pro sebe... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (42)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Silnejšie dve, či slabšie tri hviezdy? Dám silnejšie dve, nový Tomb Raider, ktorého som pozeral pár minút po tomto je samozrejme úplne niekde inde a preto by rozdiel len jednej hviezdy jednému filmu viac pomáhal, alebo druhému ubližoval. Ale nebolo to úplne marné. Jeden z tých lepších pokusov o béčkovú zábavu. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Průměrný dobrodružný akčnák který nenadchne ani neurazí. Prostě béčko. Bál jsem se odpadu, ale dopadlo to lépe. Děj je průměrný, herecké výkony slušné, pavouci též. Sem tam zklamaly efekty co byly řešené lacinější počítačovou animací (hlavně písečná bouře), ale to se dalo čekat. Celkově milé překvapení a 2z5 . ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Už keď nám chlapci z hviezdneho tria ( Spielberg, Lucas, Ford ) upierajú ďalšie skvelé dobrodružstvo, musíme sa my diváci uchyľovať ku konkurencii. A málokedy to zafunguje. Takže chlapi, hor sa do toho, snáď nás nechcete toľko naťahovať ( to budeme asi potom musieť ísť hľadať ten zázračný lektvár z tohoto filmu, aby sme sa dočkali ). ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

V placce nic zajímavého, takže jsem si k tomu šití vybrala hrobku. Jako zvuková výplň k pravidelnému vrnění mé Singerky super. Občas jsem vzhlédla, zrovna když se zmutovaní pavouci domluvili na strategii k obklíčení nějakého člena záchranné mise, aby ho atakovali a sežrali. To mi pokaždé polechtalo bránici, takže má hvězda patří jim. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Upútavka ma zaujala solídnymi efektami a obsadením s Bingbing Li a Kelsey Grammerom. Škoda že samotný film bol tak strašne bryndzovo debilný, že sa to nedalo brať ani ako paródia. Hrobka čínskeho cisára strážená inteligentnými komunistickými pavúkmi čo v dobe párenia vylučujú elixír nesmrteľnosti a parta čuramedánov čo chodia z miestnosti do miestnosti a riešia hádanky typu aké bolo cisárove šťastné číslo. Dokonca aj tie flashbackové traumy hrdinov boli odfláknuté až to bolí, ona stále halucinuje o bludisku z kríkov a otvárajúcich sa sa hodinkách a on len sucho konštatuje že voľakto zomrel počas jeho akcie. Velká škoda že Grammer musí hrať takého prvoplánovo imbecilného sráča, zato Lutz ako drsoň celkom v pohode, ale jediný kto nejakým spôsobom zaujal bol ten tlsťoch čo hádzal hlášky. Na záver nájdu hrdinkinho brata zdravého v pavučinách, stlačia gombík a hrobka zhorí, scenáristi filmu boli nabetón mentálne obludy s mozgovou obrnou a to som ešte nespomenul vedúcich kung-fu pavúkov čo po vás fľusnú pavučinu ako lano a potom s vami mrsknú o zem. Až na pár blízkych záberov na vycucané múmie to bola strašne hlúpa a nudná chobotina. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama