Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Štěstí Julie a Svena vážně ohrozí nehoda, v důsledku které on na mnoho věcí zapomene. Včetně ní ...Mladí manželé Julia (Jordi Richter) a Sven (Bert Tischendorf) Meibachovci jsou vlastníky malého, ale docela slušně prosperujícího truhlářství a jsou spolu velmi šťastní. Nebo alespoň donedávna byly, ale když Sven po nehodě upadl do kómatu, ze které se naštěstí poměrně rychle probral, vše se změnilo. Od svého probuzení totiž trpí amnézií - nepamatuje si téměř nic z posledních čtyř let svého života, včetně své krásné manželky. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (3)

laik_60 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát Lindstromova "vymyslela" špeciálnu anamnézu, jednoducho, chalan si pamätal všetko okrem vlastne ženy a 4 roky manželstva s ňou. Napriek predvídateľnému priebehu (a koncu) dalo sa na film pozerať až do konca, ako sa s tým hlavní protagonisti vysporiadali. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Je to strašně nudné kdyby aspoň herci byli koukatelní bylo by to lepší, ne vždycky má skvělé konce hold tady je vždycky vše oka tahle část je nuda. ()

Reklama

Mistr119 

všechny recenze uživatele

Sice je to na jednu stranu kýčová románťárna, kde všechno dopadne, jak má (i když jednu chvíli jsem myslel, že se páry prohodí), ale pěkně nám ukazuje, co je to vlastně "láska" a co se nám stane, když zapomeneme pár let svého života. Dá se zapomenout cit k někomu? Musí se opravdu vztah znovu budovat? Co teda znamená "být si souzeni"? ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Švédsku. (M.B)

Reklama

Reklama