Reklama

Reklama

Titans

(seriál)
  • USA Titans
Trailer 1
USA, (2018–2023), 36 h 50 min (Minutáž: 40–53 min)

Hrají:

Brenton Thwaites, Teagan Croft, Anna Diop, Lindsey Gort, Ryan Potter, Minka Kelly, Jarreth J. Merz, Sherilyn Fenn, Martin Roach, Phillip Jarrett (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(49)

Batmanův bývalý parťák Dick Grayson opouští jejich vzájemnou spolupráci a setkává se se skupinkou mladých hrdinů, kteří zoufale potřebují správného učitele. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (56)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Robin pro mě byl vždycky to přiteplalé nutné zlo, které se drželo Batmanova pláště, takže k Titans jsem byl trochu skeptický. O to víc měl ale tenhle teenagerský mix akce, fantasy a hororu dostal. Čekal jsem spíš něco na způsob marveláckého barevného blbnutí, ale tohle je temná jízda s brutální akcí, která klade velký důraz na charakteristiku postav, v čemž si nezadá s Daredevilem a spol.. Samozřejmě v některých dílech to občas zaskřípe, ale že vyjde všechno na první dobrou, to snad ani nikdo nečekal. Problém jsem neměl ani s herci, ale pokud si něco budu pamatovat, tak je to Nuclear family. Nechápu, že je nikdo nepoužil dřív. 80% a věřím, že po druhé řadě půjdu s hodnocením ještě výše. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JE NAČASE ZLIKVIDOVAT SVĚT“… „NE, DOKUĎ NEBUDE MÍT ZLOMENÉ SRDCE...“ /// DC má svůj superhrdinskej seroš. Někdy mám pocit, že je tady přesuperhrdinováno, ale Amerika už je hold taková… Je fajn, že je to drsnějšího ražení se solidní akcí a Robin není žádná buzna. Příběh je taková klasika vo konci světa, jen tady v něm jede celá rodina. Ale má tempo a baví. Samozřejmě, je to týnejdžrovina, takže něco mě zase tolik nebere. Dávám 4*, ale mám dojem, že skutečná síla se ukáže až ve druhý sérii. Počkám si na ni… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že dva Robini jsou víc než jeden. 2.) Mám v telefonu kontakt na Bruce Wayna. 3.) Thx za titule „Zira.“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to nejlepší, co nabízí DC seriály, je to dospělé, inteligentní, akční, příjemné, místy celkem drsné, krásě se tam naráží na další věci DC a další postavy (Wonder girl, Alfred, Batman, Jason Todd) a rozhodně to utíká. Za Doom Patrol jsem také rád....snad jen poslední díl, bych vytkl, protože to byl pěkný flusanec do kschtu, hlavě samotný závěr serie...každopádně jak řikám, nejlepší DC seriál a moc příjemné překvapení ()

TwoFace 

všechny recenze uživatele

— If you can unite, you can face any threat. If you won't protect one another, who will? — Titans jsou obrovské překvapení. Z původních příběhů o týmu teenagerů DC udělalo dospělý, temný, místy i brutální a hororový příběh s atmosférou Snyderových DCEU filmů. To vše je zasazeno do širokého světa DC Comics – seriál je plný odkazů na Batmana, jeho historii, a další hrdiny a padouchy. Titans proto nepůsobí povrchně a uměle jako jiné komiksové seriály, ale dává divákovi pocit, že svět žije i mimo příběh hlavních hrdinů. Herecké obsazení je výborné, akční scény rychlé a drsné, kostýmy vypadají parádně, realismus a komiksovost jsou správně promíchané. Tohle se skutečně povedlo! Jako velký fanoušek Batmana musím ocenit, že seriál skvěle pracuje s batmanovským mýtem i jeho psyché, a vztahy mezi Brucem a jeho adoptivními syny. A to hlavně na začátku třetí série, v níž se děj přesunuje do Gothamu, a jenž svou kvalitou plně vynahrazuje slabší druhou sérii (především velmi slabé finále), kterou nad vodou držel hlavně Deathstroke a dobrá akce. Dvě klíčové události z Batmanovy historie jsou zpracované naprosto parádně a skvělý scénář do známého příběhu vnáší nové nečekané a napínavé momenty a záhady. Vážně doufám, že se někdy v budoucnu dočkáme pořádné seriálové adaptace Batmanova komiksového kánonu. Třetí série Titans je skvělá od začátku do konce (jenom to finále opět nic moc), tak snad se podaří kvalitu udržet i v těch dalších. ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Hurá! Tak po slabším The Swamp thing je tu konečně nářez z DC. Je to dost temné a příběhy jednotlivých hrdinů jsou super - teď myslím třeba epizodu Hawk + Dawn. Robina jsem měl vždy za takové Batmanovské ucho, ale teď jsem změnil názor. Raven je fajn, i ta kobra z Tamaranu. Nalákalo mě to na spin-off o Jokerovi, který bude doufám taky dobrý. Těším se na druhou sérii a jsem rád, že DC konečně zabralo! ()

Galerie (574)

Zajímavosti (37)

  • V epizodě je zmíněn Roy Harper, což je v komiksech jméno dalšího superhrdiny, který byl členem originálních Teen Titans. Zpočátku vystupoval jako pomocník Green Arrowa pod přezdívkou Speedy, později se však osamostatnil a byl znám jako Red Arrow či Arsenal. V seriálu Arrow (od r. 2012) postavu ztvárnil Colton Haynes. (NiWi)

Související novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (více)

Bažináč se vrátí v novém seriálu

Bažináč se vrátí v novém seriálu

03.05.2018

Největšími hvězdami DC jsou bezpochyby Superman, Batman a Wonder Woman. Hollywood ale strávil spoustu času i s Bažináčem, který už se dočkal dvou filmů a dvou seriálů. Doktor Alec Holland, z něhož… (více)

Reklama

Reklama