Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(12)

Recenze (5)

Víteček 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mohl bych vytýkat hodně a to opravdu hodně věcí, ale nejvíc mě asi dostává morální poselství téhle řady.  Zaprvé to, že vše je předurčené a nemá cenu snažit se to změnit. Z toho pak vyplývající morální ponaučení, jak je zbytečné snažit se pomoci někomu, o kom se říkám, že se z něj stane špatný člověk (padouch). Dle Titánů je lepší ho zabít hned, protože jinak to povede jen k utrpení. Snažit se pomoct, místo abys zabil budoucího padoucha je slabost a chyba. Druhé pak je, že účel světí prostředky a pokud jste "hrdina", tak je v pořádku udělat absolutně cokoliv, pokud o svých činech přemýšlíte a děláte je pro dobrou věc. Zabít někoho a nechat padoucha, aby vypil jeho krev a získal tak zpět své schopnosti? Zcela v pořádku, pokud to člověk dělá pro dobrou druhých. To ještě pomíjím fakt, že z vlastního přiznání to bylo pro pomstu a snahu být důležitý, ne pomoc jiným). Celé mi to přijde jako hodně zvláštní morální poselství jakýkoliv superhrdinský seriál, natož pro tým, který byl v původním záměru mířen na mladistvé publikum.  Kdyby to bylo aspoň dobře napsané, jenže scénáristicky je to katastrofa. Raven, Robin a Beast Boy jsou velkou většinu seriálu absolutně k ničemu (obzvlášť Raven je schopnostmi i příběhově opravdu jen do počtu). Ostatní sjsou sice důležitější, ale jedinou kompetentní osobou v celém týmu je opravdu jen Nightwing. Nic proti, obecně ho mám rád, ale když mám tým, tak nemůže být jedna postava superkompetentní a zbytek jen banda neužitečných idiotů. To i Robin v TTG je vyváženější postava. Zde je Dick několik úrovní nad ostatními a na rozdíl od nich bez jediné chyby a problému a ten rozdíl je trochu moc markantní. Navíc i v soubojích těží z absence nadpřirozených schopností, protože jeho bojování není zdaleka tak drahé na produkci jako speciální efekty u ostatních a tak toho vybojuje násobně víc než ostatní.  Jednu hvězdičku dávám asi za Jinx, ta byla fajn a jediným odlehčením. Jinak nevím, co bych pochválil. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá, závěrečná, série se moc povedla. Můj jediný problém byl ohledně castingu Sebastiana, protože nemám ráda Josepha Morgana. O to má hned dívak jako přát mu drsný konec. Jinak všechno perfektní :) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Titans definitivně konvertovali kamsi směrem k CW seriálům a i když to stále není taková bída jako posledních několik řad Flashe, jsou řadu od řady slabší a je to víc nuda než zábava. Čtvrtá série navíc nabídne porci děje, který by se s přehledem vešel do 6-7 epizod a pak by to třeba bylo lepší a divák by nemusel jen vzpomínat na solidní první sérii...50% ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama