Reklama

Reklama

Doktoři

(seriál)
  • USA The Resident (více)
Trailer 1
USA, (2018–2023), 78 h 33 min (Minutáž: 43–58 min)

Hrají:

Emily VanCamp, Matt Czuchry, Bruce Greenwood, Elizabeth Ludlow, Manish Dayal, Valerie Cruz, Tasie Lawrence, Alexa Mansour, Coral Peña, Keith Hudson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(107)

Obsahy(1)

Absolvent medicíny Devon nastupuje jako rezident do nemocnice. Jeho školitelem je doktor Conrad Hawkins, který je sice drsný, ale zato geniální... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (10)

luciasce 

všechny recenze uživatele

Combo Czuchry & VanCamp funguje parádně a to víc než duo z Gilmorek Czuchry&Bledel nebo z Everwoodu VanCamp&Smith. Už je vidět, že herci dospěli a posunuli se dál a jejich hraní je lepší. Seriál je z milionkrát použitého tématu doktořiny a nabízí se víc srovnání s New Amsterdamem, kde je vidět dost podobností a v tomhle mi přijdou TheResidents o ždibec lepší a lépe obsazení, srovnání s GreysAnatomy mi moc nejde, podobnost tam moc nevidím. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Ze začátku vellmi vachrlaté a skoro telenovelové. Po pár dílech se ale The Resident našel a stal se z toho příjemný seriál, na který jsem se začala dívat především kvůli Czuchrymu, ale postupně si mě získaly všechny postavy. Hlavní devízou seriálu je otevřený pohled na korporátní povahu lékářství, kde jde především o prachy bez ohledu na chyby nebo pacienta. Skoro mi až bylo divné, že tohle pustili do televize a to hlavně na Foxu. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Velmi kritický seriál zobrazuje bez servítků americký zdravotnický systém. 1) Tohle není doktor House. Ano, i tam se řeší peníze a kariéry, ale jen tak mimochodem. Hlavní je pacient. To o Doktorech říci nelze. V seriálu The Resident rozhoduje společenská prestiž a kartička dobré pojišťovny._____ 2) Aby bylo komu fandit, je i tady parta dobrých a poctivých, kteří se fakticky snaží. Co ale zmohou, když kolem nich jsou kariéristé, alibisté, neschopenkové ba dokonce zločinci?_____ 3) Kromě jednotlivých "lékařských" epizod má první řada zajímavou téměř thrillerovou dějovou linku. Neodrovná vás to, ale přinejmenším znejistí. To dodávám pro případ, že by vás v Atlantě hospitalizovali._____ 4) 41letý Matt Czuchry (zaučující rezident Conrad Hawkins) je fakt sexy a i jeho spoluhráč 35letý Manish Dayal (nastupující rezident Devon Pravesh) nevypadá zle. Kdo je na starší, tomu lze doporučit 62letého Bruce Greenwooda (přednosta chirurgie Randolph Bell)._____ 5) První řada mě potěšila. S netrpělivostí očekávám řadu další._____ 6)  15.5.2021 - Druhá řada nabízí totéž co řada první v nesnížené kvalitě. K potěše mého oka mi nabídla 30letého vysoce přitažlivého urostlého Milese Gastona Villanuevu (doktor Alec z ulice)._____ 7)  26.4.2022 - I třetí řada drží nastavenou úroveň. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Většina doktorských seriálů je jak přes kopírák a málokdy nabídnou něco nového nebo něco navíc. Tady máme lehkou obměnu, seriál oproti konkurenci trochu přitvrdil a na pozadí jednotlivých epizod se odehrává větší příběh. Herecky je to fajn, spousta známých tváří a potěší i ty nové. Hlavní postava Conrad mě moc nezaujala a byl mi spíš nepříjemný a na můj vkus až moc velký „hrdina“, přitom jak se chová. Samotné případy docela ujdou. Sem tam nějaké to drama. Natočené to je slušně. Ale natož, že je série tak krátká mě to nedokázalo zabavit po celou dobu a některé díly jsem se nudil. 60% ()

Script 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Emily VanCamp je na seriálu best! Proto ji mám i v pozici mojich nejoblíbenějších hereček i když je přehlížená. Čím víc prostoru dostane, tím líp. Nic méně seriál je taková Hra o trůny v podobě nemocnice. Všichni se snaží udržet si svoje postavení na klinice a někteří se snaží víc vyšplhat nahoru. Ale ve finále je v seriálu hezky ukázaná zkorumpovanost doktorů a zároveň je poukázáno, že ne všem se dá věřit. První série super! ()

Galerie (1 149)

Zajímavosti (9)

  • Rezident v prvním ročníku se nazývá stážista, až ve druhém ročníku je označován jako rezident. (Nelitos)

Reklama

Reklama