Reklama

Reklama

Nebezpečný náklad

  • USA Precious Cargo (více)
Trailer

Dobře naplánovaná loupež drahokamů se vymkla kontrole. Šéf zločineckého gangu Eddie (Bruce Willis) ze zpackané loupeže viní svůdnou Karen (Claire Forlani). Karen chce získat Eddieho důvěru zpět a rozhodne se ukrást náklad velmi vzácných a drahých drahokamů. Kvůli této prácičce se Karen spojí se svým bývalým milencem a prvotřídním zlodějem Jackem (Mark-Paul Gosselaar). Celá mise na získání důvěry však nedopadne podle plánu... (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (66)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Strašná nuda. Bruce na stará kolena začal lézt do dost podivných béček a tohle bylo jeno z nich. Celé to bylo takové nějaké sešlé věkem. Claire Forlani už fakt nevypadala na to, že by se do ní znovu zamiloval smrťák Pitt Joe Black a o ostatních hercích - nehercích se ani nebudu zmiňovat. Být členem Black Ops, tak si celý štáb najdu a golfovou holí bych mu ukázal co je to našlehaná zmrzlina ! Dozíval jsem to do konce a dávám za jedno šťěňátko. Spoiler - Upozornění pro ekoteroristy a greténisty, při natáčení byl golfovými míčky znečištěn oceán a pláž elektrošrotem. * ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Koukatelné akční béčko, jehož hlavním tahákem měl být Bruce Willis, jenže ten si tam zahrál jen malou roli vůdce zločineckého gangu. Podobně jako to bylo v jeho o dva roky starším snímku ELITNÍ ZABIJÁK, kde hraje takřka to samé a stejně i tak na konci filmu končí. Tou hlavní postavou je nakonec obchodník se zbraněmi Jack (Mark-Paul Gosselaar), který se mi tu fakt hodně líbil. Stejné je to i s akčními scénami, kterých tu je velice hodně a především jsou působivé. Ať již na začátku to předávaní zbraní na molu, či vpád komanda do Jackova domu s následnou honičkou na člunech a skútrech nebo závěrečná střelba. Je to koukatelné, i když chvílemi nereálné a moc to nedává smysl, ale podle mě to zas tak na akční oddechovku nevadí. Co je přesto vše nejvíce koukatelné, tak to je rajcovní 44letá Claire Forlani ve svých šatičkách. [766. hodnocení, 65. komentář, 44%] ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Nudné to není (což je fajn), ohledně akce velmi slušně natočené (což je vlastně základ). Co je hloupé (a dost) jsou herecké "výkony". Asi největší hrůza byla Jenna B. Kelly (alias "Logan"). Ta jakmile promluvila musel jsem se smát (a ne... vtipná nebyla). Celkově vůbec jakmile se mluvilo byla to tragedie. Obzvlášť vedle Bruce Willise a Claire Forlani to bylo ultra směšné. Netvrdím, že výše zmínění předváděli nějaký herecký orchestr. Ale bylo to jako postavit medvěda grizzlyho vedle medvídka mývala. Prostě není medvěd jako medvěd :) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vizuálem to připomíná filmy Baye a je to i stejně blbé.. Nepřehledný epileptický střih, křeč při snaze o humor, C.Forlani snažící se zase ojebat Smrt (tentokrát prostřednictvím plastické chirurgie) a uschlé křoví Willis, které několikrát podivně vyroste na scéně. Bruci, je to tvrdý, ale tvý schopnosti nejsou věčný. A tvý dny sou už sečteny. To je zkrátka ten podělanej život, s tím se budeš muset prostě smířit. Tohle tvoje paběrkování stojí za williž prdel.. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Svižně natočený komediální béčko se sympatickými herci a slušnou akcí. Willis je překvapivě solidní záporák, i když největší borec je suše vtipnej Daniel Bernhardt jako jeho chlápek na špinavou práci. Ten by si zasloužil vlastní spin-off. Celkově docela povedená akční komedie s rozumnou stopáží. A jen takovej podotek - všechny béčka jsou zbytečný. Jediný, co má cenu točit, jsou ukňouraný filmy z koncentráku, artový černobílý hodnoty, kde hlavní hrdina řeší smysl života a filmy o chodících stromech a létajících autech. Zbytek naházet na hranici, zapálit a pochcat. Kdo by se taky s takovým filmovým póvlem zahazoval, že, jo?:) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Keď sa po prestrelke na rieke Jack (Mark-Paul Gosselaar) lúči s Jennou (Lydia Hull), Karen (Claire Forlani) má vlasy zopnuté. Jack následne naštartuje čln a odchádza aj s Karen, ktorá má zrazu rozpustené vlasy. Neskôr sa rozprávajú na člne, pričom Karen má vlasy opäť zopnuté. (koba)
  • Počas záverečných titulkov sú zobrazené nevydarené scény. (figis20)
  • Keď Jenna (Lydia Hull) uteká z domu pred útočníkmi, má na nohách čierne šľapky, no v ďalších záberoch sú to už čierne baleríny. (johnsnow)

Reklama

Reklama