Reklama

Reklama

Večerka

(festivalový název)
  • Kanada Le Dep
Trailer

Obsahy(1)

Když se Lydia jedné noci chystá zavřít obchod, který patří jejímu otci, je přepadena. V následujících hodinách je nucena učinit mnohá životní rozhodnutí. Režisérce snímku se v působivém psychologickém dramatu podařilo citlivě vystihnout jak prostředí inuitské komunity, tak niterné pocity mladé hrdinky. (MFF Karlovy Vary)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

january 

všechny recenze uživatele

KVIFF 2015. Podle mě strašně amatérsky natočeno a zahráno. Hlavní představitelka se tvářila naprosto stejně když počítala peníze v prázdným krámu i při přepadení. A jestli tím režisérka chtěla poukázat na problémy v inuitské komunitě, tak se jí to moc nepovedlo - tohle se mohlo stát v podstatě v jakékoli rodině. ()

nevezicak 

všechny recenze uživatele

Intimni minimalisticke drama, vzdyt jeho pribeh se odehrava na dvaceti metrech ctverecnich zapadle vecerky, zato s postupujicim casem narustajici intenzita emoci. Civilni projev hlavnich akteru, verohodnost postav, postupna gradace, vyvrcholeni a dle reziserky asi naposeste zvolene zakonceni podtrhlo vysokou kvalitu Vecerky. ()

Reklama

LuccinyFilmy 

všechny recenze uživatele

Nahlédnutí do inuitské komunity rozkládající se pod vahou alkoholismu a beznaděje. Bohužel s příliš strojenými dialogy a slabším výkonem v hlavní roli. ()

Chrysopras 

všechny recenze uživatele

Komorní drama, které se podle mě docela povedlo. Sice je pravda, že hlavní hrdinka je svým projevem dost stereotypní, ale třeba to tak Inuitky mají :-). 50. KVIFF ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama