Reklama

Reklama

Nenasytná Tiffany

  • angličtina The Greedy Tiffany
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pepa (Leoš Noha) tráví většinu času vysedáváním po hospodách. Aby si vydělal na skromné živobytí, vykrádá chaty a ukradené předměty prodává v zastavárně. Při jednom ze svých lupičských výpadů je málem chycen při činu a během následného útěku náhodou objeví starou videokameru. Ta skrývá záznam, který odhaluje cestu k netušenému pokladu. Pepa je ohromen a okamžitě po něm zatouží. Brzy však pochopí, že aby ho získal celý, nebude muset podstoupit jen dlouhé hodiny kopání. Cena bude mnohonásobně vyšší... (A-Company CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

evilmind 

všechny recenze uživatele

Viděno v rámci Halloween akce na Streamu, a musím uznat, že na české žánrové poměry je to určitě nadprůměr. Leoš Noha se pro role vychlastaných socek zjevně narodil, ale neuškodilo by, kdyby mezi neherecký lokální kompars zapadlo alespoň pár místních ochotníků coby jeho přicmrdávačů, takhle působí scény mezi bezďáky sice autenticky, ale dost strojeně. Tuším jsem napočítal v celém filmu jen celkem asi 5 herců. Zápletka se zakopanými dukáty coby pastí na turisty sice není úplně originální, ale díky přizpůsobení se prostředí vágusů a hledačů pokladů působí docela roztomile svěže. Jen škoda, že se nedostavil žádný nápad na to, jak film nápaditě zakončit. A bohužel k tomu, aby se dal film s čistým svědomím označit za horror, ale chybí docela hodně - především asi víc peněz na triky. A tak zatímco třeba úvodní Nohův boj s větvemi se možná blíží Evil Dead, v pozdější fázi je shluk větví už jen neskutečně trapnou animací. Stejně tak poměrně povedené gore scény na úplném konci kontrastují prakticky se vším ostatním, co předtím bylo vidět v jámě. Škoda. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Film "Nenásytná Tiffany" je celovečerný debut mladého českého režiséra Andyho Fehu. Natočil ho v roku 2015 podľa vlastného scénara. Musím priznať, že napriek nízkemu rozpočtu a poloamatérskemu vizuálu som sa dokázal ponoriť do deja a vychutnal som si príbeh o kopaní pokladu. Zaujalo ma to a i pobavilo. Hodne ku tomu prispel aj herecký výkon Leoša Nohu, ktorý stvárnil hlavnú úlohu. Režisér Andy Fehu ma svojou kreatívnou prácou oslovil. Som zvedavý na jeho ďalší film. **** ()

Reklama

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

V podstatě fuknční spojení grind hororu s komedií, ale filmu by slušelo přitlačit na pilu oběma pólům a mohl vzniknout dobře zapamatovatelný český snímek, který by na hlavu porazil i pozapomenutý Choking Hazard. Navíc je trochu smutný, když komparzisti-homlessáci působí přirozeněji v hereckém projevu než skuteční herci. Za vidění to ale stojí. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Konečně první venkovní promítajda letní sezony a to se vším všudy. Blejskalo nám do toho, pršelo, foukalo a tak o 4D bylo postaráno. A jako tahle hororová komedie má něco do sebe , vůbec to nebylo hrozivý béčko jak jsem čekal. Zasmáli jsme se, popili a v jednu ráno mezi kapkami deště tančili kolem hřbitovní stěny dom. Takže start povedené :-) A jak se tu zmiňuje, jako sonda do určité sociální skupiny lepší než lecjaký fundovaný dokument! LETNÍ KINO 2018 ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Je to velmi dobře natočený levný horor, je v něm dost humoru, aby byl zábavný, a přitom je celé prostředí ve filmové zkratce vykresleno plastičtěji než ve většině vážně myšlených dramat. Andy Fehu zřejmě měl všechno velmi dobře promyšlené a ani realizaci se v kategorii „za pár šupů“ nedá moc vytknout. Leoš Noha byl ideální volbou pro hlavní roli a já ze sympatií k vydařenému domácímu žánrovému filmu přimhouřím oko (70%). ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v obci Horní Jiřetín a u nedalekého zámku Jezeří na Mostecku. (Lajty)

Související novinky

Polednice vchází do dveří

Polednice vchází do dveří

10.08.2015

V červenci řadu lidí potěšil český horor Nenasytná Tiffany a už tu máme další nadějnou domácí žánrovku. Tentokrát nás vyděsí Polednice, film debutujícího režiséra Jiřího Sádka, který se inspiroval… (více)

Reklama

Reklama