Reklama

Reklama

Dvojitý rande

  • Velká Británie Double Date
Trailer 1

Obsahy(1)

Seznamte se s roztomile neškodným panicem Jimem, kterému dívky nahánějí hrůzu. Kvůli zarputilému přesvědčení, že musí přijít v předvečer svých třicátin o panictví, však společně se svým namyšleným kamarádem Alexem podlehne krásným sestrám Kitty a Lulu, které se rády nechávají balit na baru a noci tráví s muži ve svém starém sídle. Přesto jsou stále panny a o svůj stav rozhodně nehodlají přijít. Své panenství si totiž schovávají pro jinou příležitost, k níž budou noční návštěvníky také potřebovat – nejlépe mrtvé! Vrznout si ještě nikdy nebylo tak zatraceně těžké. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (38)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zhovadilosť už svojím nápadom. Dve fakt škaredé panny, to je fakt prekvapenie že Angličanky, si natrhnú dvoch ešte škaredších panicov, prekvapenie zas Angličania, a chcú ich zabiť. Celá pointa uniká. Ani horor ani komédia. Čistá zbytočnosť. Jediný dôveryhodný tam bol Michael Socha, pretože fakt hral jak socha. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Má to originální námět, kde dvě slečny navštěvují po nocích bar a zabíjejí muže ve svém starém sídle, vše se zkomplikuje když narazí na dvojici 30 letého panice, který má z žen panickou hrůzu a jeho nejlepšího kamaráda, který je přesně jeho opakem. Velkým plusem je suchý černý britský humor, který zde funguje bezvadně a jako Komedie je film velmi vtipný, po hororové stránce zaujme vlastně jen finále, které vrcholí velkým šíleným fightem, který rozhodně překvapí i pobaví. Já se bavil fajn překvápko. 70% ()

Reklama

dom156 

všechny recenze uživatele

Ani pořádný horor, ani komedie, takto bych film pojmenoval. Nejprve jsem čekal, něco na způsob Blbí a blbější a vážně, trochu humoru, celkem příjemné charaktery, které si člověk oblíbí. Bohužel sranda se zde vyskytuje velmi dietně, což jsem zjistil velmi záhy. Na závěr dojde teda i na tento ´horor´, kde spíš je to parodie na hodně céčkový žánr mezi hororem a blbostí. Nedoporučuji. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nemusím Horory ani komedie z Velké Británie, ale tohle se vážně povedlo. Na hlavní čtveřici se dívalo dobře, Dannymu, role panice sedla jako hrnec na prdel a Kelly je opravdu sexy kus. Má to skvělou atmosféru, úvodní ubodání fakt výborný a závěrečný fight velice povedený. Možná se to v průběhu táhlo, ale mně osobně to vůbec nevadilo. Bavil jsem se, doporučuji. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Dve ženy žijúce v starodávnom sídle si sem pravidelne privádzajú mužov, ktorých neskôr zavraždia. Tentokrát im do oka padne odrastený panic, ktorý ale nedokáže vydržať bez svojho otravného kamaráta. Preto sa rozhodnú vyskúšať dvojité rande, ktoré sa ale neskončí dobre a už vôbec nie podla pôvodného plánu. - Podarená zábava, ktorá ale funguje ovela lepšie ako komédia, než ako horor. Postavy sú sympatické a je velmi zaujímavé sledovať, ako dobre hrá pán Danny Morgan postavu, ktorú si sám napísal. S týmto som sa u hororu ešte nestretol, ale fungovalo to správne, takže to bola dobrá volba. Páčilo sa mi ešte aj sídlo miestnych žien, kde sa ale odohrávalo menej scén, než by mi vyhovovalo. Nebolo to zlé, ale prišlo mi to ku koncu už dosť naťahované a z hororového hladiska som ostal rovnako ako mládenci v tomto horore bez uspokojenia. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama