Reklama

Reklama

Brutálni teroristi unesú bývalého špióna Leonarda Turnera (Bruce Willis) a prototyp ničivej superzbrane a vyhrážajú sa rozpútaním apokalypsy nepredstaviteľných rozmerov, ak nebudú splnené všetky ich požiadavky! CIA preto vyšle do akcie svoju najlepšiu agentku Victoriu (Gina Carano), aby ich vystopovala a zachránila Leonarda aj svet. Lenže problém je, že po nich pátra nielen ona, ale napriek výslovnému zákazu vedenia CIA na vlastnú päsť aj jej expriateľ, Leonardov syn Harry (Kellan Lutz), ktorý je rozhodnutý nájsť a oslobodiť svojho otca za každú cenu! (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že "Extraction" mal asi nalákať na meno Bruce Willis, no v skutočnosti nás čaká cesta, kde syn musí svojho otca nájsť a Bruca si dokopy neužijeme skoro vôbec. Až na konci. Najviac ma na tomto filme ale asi štve fakt, že sa snaží veľmi zaujímavými spôsobmi robiť twisty a vôbec nefungujú. Pár ich bolo fajn, ale celkovo si poviete, že ste na to len čakali. Akcia je nudná, postavy sú nudné, príbeh nie je zaujímavý a tisíckrát obohraný, plus tu musíme mať aj scénku na diskotéke, lebo veľa akčných filmov tam musí stráviť aspoň 15 minút a film neťahá hore dokopy nič. Pristihol som sa, ako zaspávam a nudím sa pri sledovaní. Nedávno som hodnotil od tohoto režiséra film Submerged a hoci si nemyslím, že by šlo o dobrý počin, tak aspoň sme tam mali pocit reálnej survival drámy, ktorá však bola rušená flashbackmi a reálnym príbehom, ktorý do toho na konci chce vstúpiť. Ja si myslím, že tu je to ešte o pár krokov nižšie a film neťaží z absolútne ničoho. Nejde o najhorší film, ktorý som videl, ale nemyslím si, že by ste sa pri tom nejako výrazne pobavili alebo si sledovanie užili. Bez nápadu, bez ducha, štipky originality a v tisíckrát prevarenom príbehu vás toho moc neudrží. Hodnotenie: D+ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Já jsem celkem spokojen. Extraction je fajn akční béčko, které se místy zbytečně zaobírá překombinovanou a nezajímavou zápletkou, místo toho, aby nám servírovala fighty, jako je s Korejcem na záchodě, který má šmrnc a pustil jsem si jej okamžitě dvakrát. Má to i slušný vizuál, potěší krátká stopáž, souboje jsou kontaktní a drsné, sice místy kamera a střih hapruje,přesto mi to zde vůbec nevadilo.Lepší Miller než posledně. 60% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Lutz je špatnej v tom nejhorším slova smyslu. Takový poleno by se mělo někde ukazovat, ale určitě by k tomu neměl sloužit filmový materiál. A jestliže je na takovym dřevákovi postavenej celej film, musí to zákonitě taky dopadnout špatně. A taky že jo. Zápletka se sice tváří sofistikovaně, ale ve finále se v ní ztrácejí sami tvůrci, akce, snad kromě jednoho momentu, stojí taky za starou bačkoru a jestli si někdo myslí, že to Willis s Ginou nahodí alespoň do průměru, tak se také šeredně plete. Nepomáhá ani pár záběrů na Prahu, protože při bližším ohledání se tu objevují drožky s nápisem "Taksi" a ty nám tady fakt nejezděj. 10% za to, že jsem dokázal vydržet do konce. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Někde jsem četl, že Bruce Willis má odmakáno, chce být víc s rodinou, tudíž mu laciné produkce vyhovují. Vyžadují od něj minimum úsilí, natáčení probíhá rychle, perou se jiní, producenty uspokojí málo, plešatá Willisova hlava na plakátu zachrání mnohé. Každopádně Joe Hallenbecku, pošli svého agenta do prdele, a ještě alespoň jednou nám dej vzpomenout na svá skvostná 80. a 90. léta. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Tady opravdu netřeba šetřit superlativy! Debilní poloamatérská velepičovina a hrubá urážka i toho nejdementnějšího diváckého nevkusu, již k dokonalé odpornosti zhyzdil výsměch všem snaživým ochotníkům a parodie na herectví, vepřový xicht z Tvajlajtu - Lulan Buc, jehož husté síajej boxování a zápasení nápadně připomíná vzpouru v baletní přípravce pro slabomyslné tapíry. Mozkový moulinex na úrovni posledních Segalových fláků, který se opravdu bojím otevřeně nazvat scénářem, je tu bezcitně dotažen k obludnosti totálně neumětelskou reži…., tak radši taky ne, a řekněme … snahou o dirigování sboru prkenných mentálů, a dramaturg zjevně zemřel na infarkt tak v polovině prvního čtení toho retardovaného leporela. Kameradown měl zapatlanou čočku Nuttelou a čerstvě vyšťouranými soply a střihač si během neurotického cumlání nůžek pořezal jazyk, ale horní patro si nezakrvácel, protože ho díky vrozenému rozštěpu nemá. Takže nezbývá, než držet pietní minutu dávení za nebohého Wiliše, protože když už někdo vezme roli v takovém svinstvu, je evidentně mrtvý. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Centrála CIA v Praze sídlí v jedné z výškových budov. V Praze se ovšem v době natáčení filmu žádný mrakodrap nenacházel. (rublik05)
  • Zpočátku se film odehrává v Praze. V několika záběrech jde vidět několik vozů taxislužby, které mají na střeše cedulku „tksxi“. Takto označené taxíky v ČR však nejezdí. (rublik05)
  • Simon Rhee na filmu pracoval jako koordinátor kaskadérů a lze ho zahlédnout v malé roli instruktora Jiu-Jitsu jak trénuje Harryho Turnera (Kellan Lutz). (Rominator)

Reklama

Reklama