Reklama

Reklama

Brutálni teroristi unesú bývalého špióna Leonarda Turnera (Bruce Willis) a prototyp ničivej superzbrane a vyhrážajú sa rozpútaním apokalypsy nepredstaviteľných rozmerov, ak nebudú splnené všetky ich požiadavky! CIA preto vyšle do akcie svoju najlepšiu agentku Victoriu (Gina Carano), aby ich vystopovala a zachránila Leonarda aj svet. Lenže problém je, že po nich pátra nielen ona, ale napriek výslovnému zákazu vedenia CIA na vlastnú päsť aj jej expriateľ, Leonardov syn Harry (Kellan Lutz), ktorý je rozhodnutý nájsť a oslobodiť svojho otca za každú cenu! (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Já jsem celkem spokojen. Extraction je fajn akční béčko, které se místy zbytečně zaobírá překombinovanou a nezajímavou zápletkou, místo toho, aby nám servírovala fighty, jako je s Korejcem na záchodě, který má šmrnc a pustil jsem si jej okamžitě dvakrát. Má to i slušný vizuál, potěší krátká stopáž, souboje jsou kontaktní a drsné, sice místy kamera a střih hapruje,přesto mi to zde vůbec nevadilo.Lepší Miller než posledně. 60% ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

No... tak chtěl jsem to vidět kvůli Bruci Willisovi,ale evidentně poslední dobou přijímá každou nabídka na hraní a je mu jedno co to je.Jinak si to nedokážu vysvětlit.Děj vám nějak osvětlovat nemusím,vše je napsané v popisu filmu.Jediné na co stálo se dívat byla Gina Carano a kdo nadával na Kellana Lutze v postradatelných tak ať se na tohle ani nedívá,protože tady je drnej jak šmilgr papír.No nic za mě celkově 40% a dvě hvězdy. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

No, Bruce Willis se úspěšně snaží dostat na úroveň Stevena Seagala a jeho novými díly se mu to náramně daří. Zde je naštěstí jeho holá hlava pouhé lákadlo na hňupy, kteří nad ním ještě nezlomily hůl (jako třeba já) a v tomto filmu se prakticky nevyskytuje. Na jednu stranu pro něj dobře, na druhou stranu se jedná o neuvěřitelně nudné béčko, kde se za celou dobu nestane jediná věc, která by mě jakkoliv zaujala. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vyzera to ako klasicka video Seagalovka z pred desiatich rokov. Este uvod je slusny a celkom funguje, ale potom sa to totalne zhovadi. Patranie po nejakom megabazmeku je neznesitelne. Akcne sceny tvoria len bitky a sem tam mala prestrelka. Bohuzial ich kaličí bleskovy strih cez osu. Ale ani sa tomu nedivim, pretoze pri bitkach je evidentne, ze ku kontaktom nedochadza a najviac na prdel dostalo vzduchoprazdno. Gina je znova uplne nevyuzita. Nechapem naco ju obsadzuju, ked ju nenechaju poriadne predviest. Ovela lepsie dopadol Lutz. Aspon ta jedna bitka na zachode nie je uplne na hovno. A prekvapivo cely cas pôsobi natolko sympaticky, ze ho radim k tym par kladom, ktore film obsahuje. Dalsim je vizual. Rozosmeje aj to, ze sa to z casti odohrava v Prahe. A to je tak vsetko. Skoro som zabudol na Willisa. Dnes uz tradicne sa tam objavi na par minut, skoro cely cas sedi v jednom interiery a po par dnoch natacania zhrabne niekolko mega a ide na dalsiu dobre zaplatenu sichtu pri ktorej sa nenadrie. Dobre pre neho ale zle pre divakov. Nenechajte sa preto napalit dalsou srackou s nim na plagate. 2/10. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Tady opravdu netřeba šetřit superlativy! Debilní poloamatérská velepičovina a hrubá urážka i toho nejdementnějšího diváckého nevkusu, již k dokonalé odpornosti zhyzdil výsměch všem snaživým ochotníkům a parodie na herectví, vepřový xicht z Tvajlajtu - Lulan Buc, jehož husté síajej boxování a zápasení nápadně připomíná vzpouru v baletní přípravce pro slabomyslné tapíry. Mozkový moulinex na úrovni posledních Segalových fláků, který se opravdu bojím otevřeně nazvat scénářem, je tu bezcitně dotažen k obludnosti totálně neumětelskou reži…., tak radši taky ne, a řekněme … snahou o dirigování sboru prkenných mentálů, a dramaturg zjevně zemřel na infarkt tak v polovině prvního čtení toho retardovaného leporela. Kameradown měl zapatlanou čočku Nuttelou a čerstvě vyšťouranými soply a střihač si během neurotického cumlání nůžek pořezal jazyk, ale horní patro si nezakrvácel, protože ho díky vrozenému rozštěpu nemá. Takže nezbývá, než držet pietní minutu dávení za nebohého Wiliše, protože když už někdo vezme roli v takovém svinstvu, je evidentně mrtvý. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Hneď v prvej scéne si môžete všimnúť, že Bruce Willis má ruky spútané raz čiernou a raz bielou páskou. (Johnny.ARN)
  • Centrála CIA v Praze sídlí v jedné z výškových budov. V Praze se ovšem v době natáčení filmu žádný mrakodrap nenacházel. (rublik05)
  • Zpočátku se film odehrává v Praze. V několika záběrech jde vidět několik vozů taxislužby, které mají na střeše cedulku „tksxi“. Takto označené taxíky v ČR však nejezdí. (rublik05)

Reklama

Reklama