Reklama

Reklama

Anna trpí tak ochromující agorafobií, že když se trojice zločinců vloupá do jejího domu, nemůže se přinutit k útěku. Ale to, co si útočníci neuvědomují, je, že agorafobie není její jediná psychóza. (hajdano)

Recenze (49)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Mistrně nastříhanej trailer mě donutil se kouknout na další, bohužel ne moc povedenej home invasion. Hutná atmoška první půlky filmu sice naznačovala nějaký grandiózní finale, těšil jsem se na nějakou prima masáž a stalo se maximálně to, že holka, která nevystrčí deset let nohu přes práh, si vypochoduje, jako by se nechumelilo. Takže lehkýmu zklamání nad těžce impotentním koncem se neubráním. 40% P.s.: připomnělo mi to Řezníkovu Holku v mým sklepě ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

S klidným svědomím můžete vynechat. Byť hezky natočená, ale jinak nezáživná invaze do domu, který po smrti otce obývá jen jeho agorafobií trpící dceruška. Partička zlodějů se však brzy přesvědčí, že tenhle džob bude nad jejich síly. Shut In se od svých sub-žánrových sourozenců odlišuje asi jen tím vymakaným sklepením, protože napětí si vzalo hodinu a půl dlouhou dovolenou a veškeré násilí tu zastupuje zlomená noha s dekapitovanou andulkou. Plus s jednou loužičkou ze chcanek, ale ta je vedlejší. Jak jste asi poznali, je to vážně slabota - s dalšími variantami (You're Next, Home Sweet Home, Static) uděláte líp. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Ta hra s tlačítky mě bavila. Nejspíš proto, že mi to připomnělo mě oblíbené Saw. Jenže pak přijde rozuzlení a konec a já jsem z toho taková celá rozpačitá. Souhlasím s myšlenkou, že herečka je tuctovka, která se prostě celou tu dobu tváří na zabití. Už od začátku je tak nesympatická, že mi bylo naprosto jedno, co s jí stane. Kluci zas byli všichni typově dost podobní, takže než jsem se stihla zorientovat, byl konec. Ano, nápad je to parádní a film má super plakát, ale to mi nestačí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pořád si myslím, že bylo možné z celkového nápadu vytřískat trochu víc, ale je zde skutečně parádní zvrat, který nám ukazuje, že je možné klasické schéma pojmout celkem novátorsky. Jsou zde dobré postavy, kdy Rory Culkin mě prostě baví. Ke konci už můj zájem opadal, ale přesto se tomu nemůže vzít, že to má nápad, jen nedotažený do konce. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Hlavní hrdinka mohla být více výrazná, ale co by jí to pomohlo když si týpek s bradkou (Perry) ukradl celej film pro sebe. Takovéhle padouchy mám rád - ironickej, sarkastickej, jízlivej sociopat co nežebrá o život a bojuje až do konce, ať už to prej dopadne jakkoli. Hlášky na pána, léčebná kůra hlavní hrdinky byla hodně zlomyslná a vyrobení zarážky už jen dokreslilo "kouzlo" osobnosti. Navíc neznám nikoho kdo by tak hezky reagoval po ráně kladivem a nutil ptáčka zazpívat. Gore je slabé a napětí mizí cca po hodině filmu, i tak ale prima Home Invasion s krásnou ukázkou, že agorafobie není zdaleka nejhorší psychická nemoc. Film za 3*, ale za postavu Perryho prostě musím tu jednu hvězdu přidat na konečné 4* ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Shreveportu v Louisianě. (rafix)

Reklama

Reklama